maanantai 10. kesäkuuta 2024

EeUu vaalitulos

 



Minulle tämä ei ollut mikään yllätys mutta silti hirvittäväähän se on ja pettymys. Mutta poliitikoiden ym kusiaisten luuuuulisi ymmärtävän että me EMME HALUA mitään vitun EeUuta emmekä pidä sitä "legitiiminä" "instanssina" käyttääkseni näitä ilmeisesti suomalaisia käsitteitä ja sanoja.. joten ei ketään kiinnosta edes "äänestää" tuollaista paskaa.

Se ei iroonista kyllä, kai, eroa juurikaan ryssäin järjestämistä äänestyksistä Ukrainassa, miksi moiseen pelleilyyn kukaan ottaisikaan osaa jollei sitten aseella tähdätä tjns.

Kaikki idiootit ja nekrunsa on toki käyneet "uurnilla" koska luulevat vitun typerät nynnyt hikipingot että ME olemme ihan kintereillään ja "kaadamme heidän Demokratiansa™" jos niin eivät tekisi, ja joka on ilmeisen hutera ja heikkoa tekoa. "Demokratiansa".

En siltikään ymmärrä kuka äänestää sitä mulkosilmäistä ämmää ja miksi !!

Mutta hay, ainakin kaikki on ennallaan ! Suomi on paska lätkässä, tippui europliisuista paskan biisinsä saattelemana suoraan viemäriin ja ansaitusti, ja ryssä on hyökkäävä tunnilla millä hyvänsä ja kaikki on köyhiä / köyhää ja menee vain päin persettä ja pahemmaksi ja Ruotsalaiset johtaa omistamaansa suomea rautaisesti kuin juutalaiset Amerikkaa. Todistaen sanonnan että "mitä enemmän asiat muuttuvat, sitä enemmän ne pysyvät samana".

Totisesti näin.


Irti siitä eeuusta sitten. Minä saan ainakin sanottua josko te ette. Ehkä MINUN pitäisi "asettua ehdolle" ?


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti