torstai 27. kesäkuuta 2024

Euroopan ählämisointi (video)

 https://www.youtube.com/watch?v=C1As6yk3NXk&ab_channel=TheJollyHeretic




Jaha. 

Mielenkiintoista aina kun Ed julkaisee jotain tuollaista matkareportaasia. Tekisi itsekin välistä mieleni tehdä jotain tuollaista, takaan että se näyttäisi aivan jumalaiselta !

Eniwei, mitä enemmän tätä asiaa näkee kuulee ja aattelee, sitä enemmän alan olla samantien valmis moderniin Ristiretkeen, sitä enemmän täytyn absoluuttisella Pyhällä Vihalla muslimia ja juudean näätää kohtaan ja sitä raivoisammin alan suhtautua näihin saatanan oksettaviin pikku petturipaskoihin mitä meillä lilluu täällä joukoissamme "poliitikkoina" ym tyhjäntoimittajina. Mutta TIETÄKÄÄ että jos siihen mennään niin täältä pesee. Sitten MENNÄÄN.

Täällä ei kattella minkäänlaista muslimiutta YHTÄÄN, joten suomella ei tule olemaan tarvetta reconquistaan sillä suomeen ei mussutin pesiydy IKINÄ !

KAIKKI niistäkin paskatahroista mitä tänne on maanpetturi-taistoloiset paskaläjät hommanneet jynssätään pois. Niistä ei YKSIKÄÄN kuulu tänne ja minä puhun tässä KOKO SUOMEN suulla ja te KAIKKI TIEDÄTTE TÄMÄN.


*


Mielenkiintoinen on tuo ajatus mikä videolla esitettiin ja jota en ole mielestäni ikinä ennen kuullut, siitä miksi nainen on miestä yleensä paljon parempi vieraissa kielissä ! Hah... yhtä mielenkiintoinen kuin vähän vittumainenkin juttu mutta itseasiassa varmastikin tottakin. En näe miksei asia olisi tismalleen noin, tuo on hyvinkin järkeenkäyvää. Tämä tekee minusta toki osin kai naisen sitten, mitä muodikkainta ja moderneinta(!), sillä olen todella hyvä vieraissa kielissä. Mutta kuten sanottua, minä olen lingvistinen nero. 


Siltikin, summa summarum, tuo video (joka on taas vain osa kokonaisempaa) olisi syytä katsoa myös siellä saatanan torakanpaskojen "eduskunnassa" jokaisen kuntakinten ja kaikissa byrolois-katraissa. EHKÄ joku jossain vihdoin heräisi ..en tiä... ehkä.

Euroopan ählämisäätiö / ählämisointi on jo aivan vitun us-ko-mattoman absurdin pitkällä, tällaista ei olisi voinut kuvitellakaan vielä esim ysärillä. Äärimmäisen pahanenteisen huolestuttavaa, mutta minkäs teet, jos porukka on näin seinähullun aivottoman tyhmää ja aivopestyä samalla ja joukkohysteria-massapsykoosi on tärkeämpää kuin totuus ja vapaus ja tulevaisuus niin sitten olemme tai ovat, menevä kohti kantapäätä. Taas. Jonka kautta kai sitten oppivat.

Mutta kävi miten kävi, tälläkertaa meidän on päästävä "vasemmistosta" LOPULLISESTI - samoin juutalaisista. Ja te kaikki tiedätte tämänkin.

Elämä on lohdutonta.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti