tiistai 25. kesäkuuta 2024

makarooni / elitistit vs ihmiset

 https://www.youtube.com/watch?v=hHxYLBOx4_o&ab_channel=modernity



Jumalauta VITTU mikä seinähullu paskatahra tuokin on saatana !!! Syövy helvetissä saatanan torakka.


KEHTAAVAT vittu itse änkyttää aivan 24/7 kuinka "äärioikeisto" sitä ja "äärioikeisto" tätä ikäänkuin SE jo yksin tarkoittaisi ja olisi jotain ja ikäänkuin HE eli äärivasemmisto, eivät olisi olleet ihmishistorian kamalimmat ihmiset ja absoluuttinen vitun TOTAALI KATASTROOFI joka tuhosi jo euroopan !!!

Noiden saatanan satiaisten jälkiä siivotaan vielä ja pitkään, jos valkoisia / eurooppalaisia on enää jäljellä ylipäätään siivoamaan.

Mutta että kehtaa saatanan psykoottinen pikku näätä, kusipää, inttää ihan pokkana kuinka kaikki MUUT on se jokin uhka muttei suinkaan hän ja hänen demoninsa ja luciferiaaniset taustapirunsa. Jotka siis ihan suunnitelmallisesti ja tahallaan TUHOAA Ranskaa ja eurooppaa ja valkoisia rotuja !

Tietoisen TAHALLAAN. Mutta on pokkaa taas kerran projisoida se muihin ja syyttää kaikkia uhrejaan siitä mitä itse koko ajan tekee, ja on tehnyt, saatanan oksennus ja paskatorakka. Haista vittu ja kuole tuhannesti.

Ja meidän oletetaan käsittämätöntä mutta totta, yhä vain edelleenkin leikkivän tyhmää ja että nekrut ja ählyt ja somput ym aliapinat ei olisi se OIKEA UHKA vaan ME, me itse !! Ai kristus vittu nuo on jumalauta pimeitä !! Täysin seinähulluja. Tajuattehan te että noilla viiraa päässää ja pahasti ?!

Ne katsoo absoluuttiseksi oikeudekseen kuten pahat aina, yksinkertaisesti vain omistaa muut ja muiden koko elämän ja sielun jne eikä siitä saisi edes valittaa.

No .. onneksi aiomme paaaljon enemmän kuin vain valittaa.



* * * * *



Mainittakoon että kuten teille jokin aika sitten suosittelin sitä 80-luvulla "henkimaailmasta" kanavoitua "Ra - Ykseyden laki"a nin siinähän Ra kuvaili tismalleen tämän ^!

Kuten Ra sanoi / sanoivat -jos paha törmää hyvään, se ei voi muuta kuin (suomeksi sanoisimme että ==>) "maalata piruja seinille". Tämä on AINOA keino pahalle vaikuttaa hyviin. Joten ÄLKÄÄ vain yksinkertaisesti KUUNNELKO tai noteeratko mitään uhkakuvia ja pirujen maalailua seinille, se on PAHUUDEN yksi alkeellisimmista perus metodeista, ihan sitä pahnanpohjimmaista perusperusperusperus kamaa. "Jollet tee kuten MINÄ haluan ja määrään niin... voi olla että jotain PAHAA tapahtuu.." jne jne ad nauseam.

Kiitti mutta otan sen riskin.



Kiitti.






P.s eikö ole aivan yhtä uskomatonta kuin super-ärsyttävääkin miten noiden Borg-kuution paskarottien JOKAikinen vitun ärsyttävä sana menee väärin ja ristiin ja vastakarvaan ja on kuin suunniteltu ärsyttämään ja inhottamaan maksimaalisesti !? Yrittääkö ne tahallaan olla mahdollisimman MEGAärsyttäviä vai onko ne noin toivottoman itsetiedottomia kusipäitä ?!

Ai saatana !! Ai saatanan saatana !

Vittu saatana !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti