lauantai 15. kesäkuuta 2024

Naizl F´raaz

 https://www.youtube.com/watch?v=cLDfCFHyWs4&ab_channel=modernity




Ei sillä että suomella mitään niin tähdellistä merkitystä tai väliä ole ja olisi mutta suomesta puuttuu aivan kokonaan ja täysin tuo ^ tyyppi. Suomella ja suomessa ei vain ole kertakaikkiaan mitään tai ketään EDES tuollaista.

Surkeaa.

Mutta suomessa on se hyvä puoli että te kaikki olette samaa mieltä kanssani eli järjissänne ja pidätte koko "politiikkaa" vieraana ulkopuolisena ei-haluttuna tuhoavana pelleilynä / voimana jota ei haluaisi edes oikein uskoa olevan olemassakaan. Suomalaiset ei ole siksi niin intoutuneita edes itseään "poliittisesti" puolustamaan, koska koko touhu nähdään juuri sellaisena pääkaupunkilaisten iljettävien ällöäijien ja ämmien pelleilynä ja turhuutena ja päälleliimattuna suuren maailman implattina kuin mitä se onkin.


Ongelma poliitikoissa / kytissä ja muissa paskapäissä on se ettei ne jätä sinua rauhaan vaikka ET halua osallistua heidän maailmankuvaansa ja vaikka teetkin sen selväksi. Katsovat että ...viis siitä, sinä olet kuin syntyjäsi heille velkaa kaikkesi ja totaalisen kuuliaisen huomiosi ja työsi ja omaisuutesi jne.

Ne on PAHOJA toisinsanoen, valloittajia. Demonisia sieluja, tämä on hyvin yksinkertaista eikä sisällä yhtäkään monimutkaista osaa, olet vain tyhmä, ja naurettava, siinä kaikki.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti