perjantai 21. kesäkuuta 2024

"Rasistinen™" Isku Oulussa

 
Juurisyyt tälle mitä kuvailette mielikuvituskäsitteellänne "Rasismi™" on jotain mitä olemme toitottaneet noin ..sittemmin kun valkoiset löysi neekerit muiden eläinten seasta ja muasta Afrikassa aikanaan.

Ehkä jos tekisitte jotain SILLE ? Neekerille ? Tai ählylle ? NE on ne SYYT tälle ilmiölle ja niiden alkeellisuus ja pahuus ja valkeanahkaisten itsesuojeluvaisto.

Toki tuo tapaus on jonkunlaisen kahelin sekoaminen kuten se edellinenkin puukotus, se ei ole itsesuojelua mutta yleisellä tasolla summa summarum. Jos siis syitä etsitte. Ikäänkuin olisitte yhtäkkiä niin huolissanne ja kiinnostuneet Kuinka Kansa Voi™.


Miksei tällaisia otsikoita tule ikinä kun murjaanit tekee vastaavaa paikallisille ? Ei siis IKINÄ ! Yksikään vitun kommunisti-marxistinäätä iltalehdistä ei kirjoita kissankoikoisia otsikoita kuinka tämä "Rasismin™ hyssyttely saa NYT loppua" ja muita näitä ärsyttäviä vitun megakusipäisiä umpisokeita reaktionäärisiä tyhmiä ajattelemattomia megatyhmiä puklauksia. Jos hyssyttelystä puhutaan niin voidaan lakata hyssyttelemästä valkoisten maiden varastamista ja antamista primitiivisille kehariroduille ja meidän korvaamista omissa maissamme ja murjaanien satanistisuutta ja typeryyttä ja oksettavuutta ? Nou ? Voidaan lakata hyssyttelemästä mustaloisista ja sen sellaisista ? Nou ?

Varmasti koette nämä aidosti aivan 100 % akuutin supertärkeät asiat juurikin sellaisiksi ? Eikö vain ?

NIILLE on tehtävä jotain ja HETI !! ????


Jos jatkatte tuolla ideologisen satanisminne sanelulinjalla - minä lupaan että KAIKKI tämä vain PAHENEE ja PALJON !

Te pahennatte ongelmaa ja me emme mene mihinkään, vähene pakita tai taivu. Teidät lyödään tässä "faitissa" ja se on ihan fakta se. Voitte alkaa taipua, tai katketa vähän myöhemmin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti