lauantai 15. kesäkuuta 2024

Tyttö joka sanoi nekru osa.2

 https://www.youtube.com/watch?v=Kg9T248uOrc&ab_channel=PaulJosephWatson



Ensinkin, tuo likka on esimerkki naisten etuoikeudesta, poika tai mies saisi pelätä Amerikassa henkensä edestä ja joku typerä katumulkku todennäköisesti ainakin yrittäisi potkia sen hampaat sisään tai pahempaakin.


Mutta asiaan. Halusin vain sanoa että tuota katsoessa minä alan ällötä nykyihmisiä yhä enemmän ja myötähävetä teidän kaikkien munattomuutta edes kutsua neekereitä neekereiksi. MIKSI teidät on niin naurettavan helppoa pelotella ? Te säntäätte puskiin kuin säikyt vitun jänikset tai peurat kun joku vitun läskipäinen ääliö sanoo ettei noin saa sanoo. Ehkä jos kysyisitte ensin että "kuka vittu SINÄ luulet olevasi ? ja miksi SINULLA on mielestäsi oikeus määrätä minut käyttämään tiettyä sanastoa ja olemaan käyttämättä tiettyjä muita sanoja ? jos lähdetään tästä". Mutta ei, vaan äkkiä lattialankkujen alle piiloon.

Idiootit.


Eniwei, onneksi, luojan kiitos, koko länsimaailma oksentaa kohta ähläminsä ja neekerinsä ja petturivasurinsa pihalle, kaikki ja serkkunsa ja kissansa on niin totaalisen täynnä nekruja ja ählyjä, niin kerrassaan kiduksiaan myöden, että kohta lävähtää !

En tiedä miten tarkalleenottaen mutta jotakin on tuloillaan. Ja valkoiset voi lakata teeskentelemästä ja jatkaa normaalia elämäänsä missä neekerin aivan käsittämätöntä myötähävettävää alhaista alkeellisuutta vain voivotellaan ja inhotaan ja nauretaan luontodokumenttien kautta.



Kiitti.


P.s jaa niin ja tuo muija ^? Sehän on joku ihan kusipää sitten ilmeisesti. Mutta hei, se sai sanottua yhden voimakkaan sanan ja kaatoi tällä jo osan eshtablishementtia.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti