tiistai 18. kesäkuuta 2024

*slam ja mussut

 https://www.youtube.com/watch?v=F7jsAoxUQzw&ab_channel=andrewgold%7Cheretics.


Tuolla kanavalla ^ oli Ed Duttonin autistikin vieraana jos kiinnostaa. Mutta eniwei, itse en ole kuin ensimmäiset 17 min tuosta katsonut mutta vaikuttaa videolta joka pitäisi näyttää "isolta skriiniltä" kuin jääkiekko, pitkin kyliä ja taajamia, josko se SITTEN uppoaisi kaikenlaisten imbesillienkin kalloon missä mennään, tai se mikä uppoaa kalloonsa on jokin Damaskosteräksinen ählämin miekka tai ihan perus kirves tai ehkä puukko.

Vittu että voi olla jumalauta jopa pimeäksikin PIMEÄÄ porukkaa !! Nuo mussuählyt, jumalauta Jurakautinen elukkakin on liian kohtelias kuvaus niistä, ne pitäisi KAIKKI hävittää armotta planeettaparan pinnalta, SIINÄ olisi oikeasti "planeettaa auttava ja parantava™" teko jos sellaisesta niin diggaatte.

Todentotta saatanallisia säkeitä, ja totaalisen totaalisia ja on aivan mustavalkean selvää että kaikki jotka suomeenkin on lapanneet ja lappaa edelleenkin, muslimia, on ihan tikkusuoraan ei vain maanpettureita mutta jotain jopa pahempaa ja vaarantavat kaikki ns omansa hyvin mustavalkean suoraan ja kiistämättä ja tämä VAARA EI JÄÄ potentiaksi vaan se AKTUALISOITUU. Se tapahtuu sekä ajan että muslimien määrän funktiona, ja on jo itsestäänselvää etukäteen. Tämän käsittänee merenpohjan polyypitkin muttei ilmeisesti "virheiden eduskuntaryhmä" ja muut kusipäävasurit ja kaikki sementtipää oikeistolaiset yms.

KAIKKI normaalit ns "kansalaiset" on kyllä ymmärtäneet tämän uhan ihan koko ajan ja olemme tehneet aika SELVÄKSI ETTEMME HALUA YHTÄKÄÄN saatanan muslimisatanistin satiaista tänne !! Mutta kun valtio on ottautunut sotaan meitä vastaan niin se sitten on. Sitäpaitsi se on minkä vain valtion ensi-sijainen ja ainut olemassaolon syy ja idea ja täten käytäntö, eli käydä loputtomaan orjuutussotaan omiaan vastaan.

*

MEIDÄN on tavalla tai toisella alettava ihan aidosti ja oikeasti järjestyä. Ja TIETÄKÄÄ heti että jos jotain "poliittista" tehdään, vihollinen on ALHANEN ja yrittää HETI mitätöidä vesittää lantrata soluttaa ja raukkamaisesti kunniattomana vitun rottana sabotoida kyseisen liikkeen tai yrityksen.

Tai voitte toki koettaa eheyttää per-suomalaisista jonkinlaisen toivon mutta aika surkealta se vaikuttaa. 

Jokin ihan uusi ja paljon PALJON stydimpi vaadittaisiin, mutta se pitäisi melkein sitten itse perustaa. Minulla on ollut jo muutaman vuoden mielessä toki oma nimi ja logo mahdolliselle "poliittiselle puolueelle" tai mitä ne nyt on, mutta siinä osallistuisi vihollisen peliin vihollisen säännöin jne.

Prognoosi on lähes yhtä paha kuin diagnoosi.



..hianoo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti