keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

101-v tuomittu

 



Naurettavaa ja kuvottavaa.

Ihan silkkaa ja likaista KOSTONHIMOA. Ei MITÄÄN muuta, eli samaa kuin KAIKKI valtion "rangaistukset". Joita se jakelee kuin olisi joku vitun JUMALA jolla "on oikeus" moiseen alunperinkään ja ylimalkaan. Hei molopäät paskaläjät; EI OLE.

Ei ole IKINÄ ollut eikä tule, jumalan nimessä, IKINÄ OLEMAANKAAN. Te ihan ITSE  teette "rikoksia" aivan jatkuvasti, ja me KAIKKI tiedämme tämän, mutta jostain syystä "lain verkkoon tarttuu vain kaikki pienet.." kuten se joku joskus sanoi. Isommat pahuuden teot menee siitä kuin tykin kuula läpi. Joten älkää siellä moraaliposeeratko saatanan polleat julkeat häikäilemättömät pöyristyttävät pikkumaiset kusinilkit pikku paskapäät.


Ja aatelkaa mikä mulkku saa olla jottei voi jättää jumalauta 101 vuotiasta(!!) rauhaan. Ei jukolauta saatana.

ANTAKAA SEN NYT OLLA ja painukaa vittuun, vitun finninaamaiset apinanrunkarit "syyttäjät" ja  muut ärsyttävät paska-aivot jyrsijät. Paskanjyrsijät voisi kai sanoa.

"Syyttäjät" on AINA  todella rohkeita ja kovia... kun Systeemi vain ympärillään heitä suojelee ja "toimii",  mutta ans olla kun tulee Vallankumous tjns ja "Kansa™" saakin  tarpeekseen, jota minä odotan joka ikinen hetki ja päivä, niin ...no, en usko että niitä vitun näsäviisaita pikkunilkkejä nilviäisiä juuri nähtäisiin enää. Jolleivät tulisi HETI lynkatuksi, kuten pitäisi (tai suljetuksi loppuiäkseen linnaan), niin ne rotanpaskat  pakenisi HETI johonkin vitun lattian alle ja pyrkisivät maasta vittuun. Jotteivät junou..?.. joudu ITSE kokemaan omaa toimintaansa sieltä väärästä päästä niinsanotusti.


Eniwei, minä odotan Hoi Polloi, KOSKA teille riittää ja te otatte oman Jumalasta tulevan synnyinoikeutenne olla ihan vain VAPAA.

KAIKISTA ja KAIKESTA.


Minä venailen.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti