lauantai 25. kesäkuuta 2022

Ryssämbarbaarit

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e7ace68c-83cb-4ac1-89a4-e7c3a975884c


Ensin se yksi typerä ruma vitun umpijurrinen pallinaama, jonka avulla voisi määritellä käsitteen "pallinaama", väittää ihan pokkana vitun aivoton pakana että "ei me mihkään Ukrainaan o hyäkätty!" .. ja sitten tuo ^... Voi jumalauta. Vittu saatana.

Vittu mikä paskaläjä ja paskarotu tuo on, ei voi kuin lähinnä sääliä. Ryssät tulee paitsi aseista ja teknologiasta riisua mutta sulkea kuten neekeritkin pitäisi, reservaatteihin.

Siellähän sitten tekisivät TOISTENSA arvottoman kurjan elämän täydelliseksi helvetiksi.


Mutta että on niillä jumalauta pokkaa  ! Ja naurettavan pullistuneet LUULOT itsestään.

Jumalauta kun äijä sölkkää ikäänkuin tuo kaikki OLIS JO tapahtunut, puhuu siis kuin byrokraatti, vain siksi että HÄN niin SANOO. Vaikkei ryssät ole pystyneet edes jotain kurjaa vitun sekundääriryssää eli Ukrainaa vastaan käytännössä YHTÄÄN MIHINKÄÄN. Jollette laske omia loputtomia munauksia ja tappioita ja vihollis-siviilien brutaalia massamurhaamista ja yleistä ryöstelyä ja raiskailua joksikin..?..miksi lie ..saavutukseksi tjns ? Ja vitun lättäpäinen slaavilainen barbaari kehtaa saatana ihan pokkana ladella Britannialle(!!) jotain vitun uhkauksia !! Ei jumalauta voi olla vittu TOTTAKAAN.

Jopa MINÄkin olen jo yllättynyt, ja minä EN ole mikään ryssien sietäjä millään lailla tai taivalla enkä katso niitä minkäänlaisen ideaalin kautta tai ihannelasien läpi mutta jopa minun täytyy siirtää rimaa viiiielä alemmas. Huh helvetti.

Mutta tekivät ainakin kaikille kissaa monipuolisemmille tietoisuuksille ihanan selväksi mitä ovat ja minkä kanssa olemme tekemisissä. Siitä pitäisi ihan kiittää.


Ovat pelkkiä barbaareja, roistoja ja raiskaajia ja varkaita, pullistelevia lapsellisia jälkeen (kaikintavoin)  jääneitä aggressiivisia mulkkuja nynnyjä naurettavia(!) vitun kusipäisiä kehareita.


Absoluuttista PASKAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti