keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Annos Sianpaskaa 2022

Tässä on vain joitain näitä, ja vain ne mitä TIEDETÄÄN näi julkisesti, sian paska-aivojen eli VIHOLLISARMEIJAN tekemiä juttuja yms..



Ai ? Kappas perkele.


JUMALAUTA !! Vittu saatana. Vittu että Amerikka on kuolleempi kuin kuollut !! Ja tuo VITUN muslimin apinanpaska olisi 1950-luvulla ollut kuolleempi kuin Marssilainen kivi !
Mutta kuten sanoin, Amerikkaa ei nykyään enää OLE.


Jotain ihan hyvääkin.


Ettei vain omatuntoa soimannut ? Ja yritti "hukuttaa murheensa" ? Kuitenkaan luopumatta pahuuden elämäntavastaan ja tekemästään PAHASTA ?

Jees, sitä siat nääs tekee, se on se mikä "poliisi" ON, se on RIKOLLINEN. Se on se absoluuttisesti planeetta maan suurin ja laajalevikkisin ja julmin ja häikäilemättömin ja pöyristyttävin ja olettelevin ja TYHMIN(!) ja ilkein katujengi. Ne on KAIKKI RIKOLLISIA PAHOLAISIA !!!!
Mikä VITTU tässä on niin vaikeaa käsittää ?? Ja M I K S I ??!!



Hahahahahaha...oi jumalauta vittu saatana sentään.
Ei tätä voisi edes keksiä.



Näin just, theer wi gou.



HAHAHAHaahaaaaaaaa..aaa.. ironiaa.


Mahtavaa !! juristin (pienellä), paskarotta -  syyläinen juutalainen vitun valtionpalvoja SATANISTI on ITSE oman myrkkynsä ja ahdistelu-karsinointi järjestelmänsä uhrina ?!?! Ei jumalauta voi mitään enää paljon kauniimpaa maailma tarjota ! Aivan IHANAA !! MAHTAVA uutinen sinänsä, vaikkakin kyseinen järjestelmä on silti olemassa joten ei tämäkään niiiin mahtavaa ole, mutta ainakin käärmeet puree käärmettä. Se on jo jotain.


Kyttien OLEMASSAOLO   M I T Ä T Ö I KAIKKIEN KAIKKI "perusoikeudet" jotka tulevat luonnosta ja Jumalasta !!! Tässä ei ole mitään sen merkillisempää. KAIKKI kyttäys on Saatanasta, tuo ^ ei ole mikään "yksittäistapaus". Vitun paskasäkit saatana.


* * * * *


Pari bonus juttua.




JEEEESSSSSS !!! M A H T A V A A !!!

Tämä ^ oli ihana ihana otsikko lukea ! Aivan kerrassaan KAUNISTA. "Useita saastoja nurin" !! HAHahahaaa kertakaikkisen elähdyttävää, HYVÄ ! LISÄÄ TÄTÄ ja aivan LOPUTTOMASTI !
Aamen.


Tuon ^ otin kuvan ironian eli lähinnä TOTUUDEN takia... puukotettiin ja mikä se onkaan sikojen logossa ?...Onks se puukko just ? Eiks se o? Nääksä ?
Näyttää se puukolta kyllä muuten, totta ! Hah... ? .hahahahaaaa.
"Kuka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu". Aamen. HAhahaa vitun idiootit kytät ahahahaaa.
Hukkukoon jokainen kyttä siihen ja hitaan brutaalisti ja alistavan nöryyttävästi, ja tuo on TÄRKEÄ osa (!!!), ja tulkoon sen jälkeen vangituksi ikuiseen tyrmään. Aamen. Pyydän tätä Isän nimessä, nyt ja aina kunnes se on toteutettu.
Minä ajan tätä asiaa AINA. Aamen.





HAhahahha ^!! HAHAHAHAHAAAA LOL... 


...aahahahaa aivan loistava koira ! Kiitos !! Aivan supermahtava homma !! Kuten tiedätte, eläimet on sangen välkkyjä ja fiksuja sen suhteen kuka on ihan täysin läpimätä täyspaska, ja mikä sen läpimädempi ja totaalisempi supertäyspaska olisi kuin sosiopaattinen mieltäänmuuttamaton paatunut muiden kiusaaja ja häirikkö eli "poliisi" eli kyttä ?



Kuolkaa KAIKKI kyttien sietäjät ja fanit ja muut nahjukset vitun reppanat, sortajat ja kiusaajat ja määräilijät ja muu "Orionin Liittouman" luciferiaaniset saastaiset jäsenet.


Aamen.



All Cops Are MEGA-assholes !


"ACAMA" ?

















P.s Ihan oikeasti, teidän aikanne KOITTAA kyllä. Minä TIEDÄN mistä minä puhun, teidän tekemänne kiusa tässä elämässä "kaikuu ikuisuudessa".

Ei olisi kannattanut alkaa palvomaan vitullisia. Eli ämmiä eli naisia jne.

Palvoisitte edes eläimiä kuten nekrut ja inkkarit ja muut pakana-apinat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti