tiistai 14. kesäkuuta 2022

Pakkovakuutus ja siat yms

 https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/925da3a7-f265-443a-a8af-3ae4c25c60f2


Suksikaa kyttähomot perseeseen.


Kuten joku kommentoi ..mitä jos vain jättäisimme KAIKKI... K A I K K I "lakisääteiset" eli ventovieraiden meille pyytämättä ja luvatta ja yllättäin "säätämät"mielipteensä ? Mitäs SIIHEN vitun kusimulkut sanoisitte ?!?! JOS suomalaisissa heräisi pieni Amerikkalainen ? 


Tai ihan vain AIKUINEN itsetietoinen sielu, eikä mikään kehdosta hautaan holhottava "kansalais"-lapsi ?

Vielä niin VITUN tyhmän ja juntin niminen tuo vitun kusipää miehyskin mikä lie vitun "perintä bossi" - YÄK ..puklaus. MIKÄ vittu ON "perintäpäällikkö" ?!? HAhahaa vittu teitä vitun Järjestelmä muuleja !! HAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kuten siteerasin jo kauan sitten Aku Ankkaa, "pikkumaisuus on pikkusieluisten ilo" - siteeraan taas. Pikkusielut on kuin lapset leikkeineen mutta ne luulevat että niillä on joku vitun maaginen toissaulottuvuudellinen mystinen ja mysteerinen, selittämätön ja katkeamaton oikeus sotkea meidät KAIKKI MUUTKIN mukaan leikkiinsä. SE on kyttä pähkinänkuoressa, ja jokainen vitun VITUN "byrokraatti" yms ROTAT.

Teidän aikanne koittaa vielä, minä tiedän ja minä sanon ja minä lupaan.

Teidän OTTEENNE näyttää juuri nyt LUJALTA, mutta se ei tule kestämään. (Eikä se OIKEASTI ole  lainkaan luja vaan vetelän voimaton pehmeän ämmän pelkkä manipuloinnilla ja pelottelulla ylläpidetty VALHE[johon tyhmät AINA lankeaa]).


Kyykyttäkää kyykyttäkää, vaatikaa ja "velvoittakaa" - kaiken tulette saamaan niskaanne ja sieluntynkäänne paskamadot.


Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti