lauantai 11. kesäkuuta 2022

Valmentaja ja Varas

 Voisiko "Suomlantia" tai Finnuiittiliittoa enää paremmin pähkinänkuoreeen laittaa kuin tämä ?!



Lätkävoitto !...se liittyy jotenkin..VALTIOON !



?...Mitä VITTUA tuo ^ saatanan kierosilmäinen vitun "poliittinen" mulkku ^ tuossa tekee ?! Paitsi sanoo  "annas tänne se!" ja varastaa kameroiden kuvatessa tuolta toiselta, oikeasti paskankin väärtiltä  tyypiltä, sen saavutuksen. Tai ottaa siitä vain "oman reilun osuutensa". Poliitikot on VARKAITA ja sitä ei voi tuon näppäremmin enää paljoa kyllä kuvata ! Onnittelut kamermiehelle tuosta "shotista" !! HAHahaa. Vittu mikä VITUN liejumulkku.

En tiedä miksi se kuvittelee jotenkin olevansa jokin osa tuota, mutta sellaista on olla itseään ja "asemaansa" täynnäoleva mulkku.

Jos Marsista löydetään elämää, tulee Finnuiittipoliitikot julistautumaan sen jonkinlaiseksi "elimelliseksi ja kestävästikehittyväksi" osaksi ja ottamaan sen löytämisestä suurimman osan kunniasta. Ja antamaan itselleen ja avustajilleen palkankorotukset.

KATSOKAA tuota kuvaa hetken, ja sanokaa että se EI tuo mieleen kuvaa jossa on 2 pikkupoikaa joista toinen on oikeasti aika helvetin pätevä omassa jutussaaan ja tehnyt ja aikaan saanut jotakin oikeaa ja todellista ja kouriintuntuvaa(! kirjaimellisesti^!) ja saa siitä kehuja vanhemmiltaan...samalla kun "se tyyppi", se vitun känkkäränkkämulkku, änkee samaan kuvaan ja tarraa kiinni toisen kädessä olevaan toisen työn hedelmään ja inttää että hänenkin kuuluu saada olla tässä jotenkin kehuttuna osana mukana, ja kuvassa.

VITTU mikä mätäpäinen paskasäkki, kuten KAIKKI "julkisen puolen" paskaraidat on.


Niistä on NYT PÄÄSTÄVÄ.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti