perjantai 24. kesäkuuta 2022

Sexittömät Finnuiitit

 







Minä näen niinikää selkeitä syitä. Yksi on se että suomalialaiset INHOAA  toisiaan SYVÄSTI  ja aidosti,  ja toinen on tuossa ^. Heteropuolella, jos on NOIN ^ vitun rumia kamalia ämmiä niin ketä ihmettä kiinnostaisikaan nainti !?

Minä en koskisi noista yhteenkään pitkällä tikullakaan. Ainoa edes kaukaisesti ihmistä muistuttava on tuo vasemmalta keskelle ==> kolmas. Nuo muut...tihrusilmät ja pullonaamat ja kalkkiset apinannaamat ja rumat neliöleuat ja mitkälie vitun pallinaamafinnuiitittaret ..en tiä.. lähinnä kai ärsyttää tai kuvottaa ja tylsistyttää tjns.
Kamalia rumia ämmiä.

Ja "elämä" Suomistoliitossa on niin kertakaikkiaan käsittämättömän kamalaa ja tukalaa ja kallista ja ahdistavaa ja pikkusieluista ja aina vain pahempaa ja kalliimpaa ettei KUKAAN jaksa EDES hässiä tms, ja miten ihmeessä jaksaisi ? KAIKI energia menee VAIN siihen ettei MURHAA jotakin vitun pikkutärkeää nirppanokkaista vitun pikkumaista kassamanaattia tai kelaämmää tai pysäköinnin kyttääjää tai mitä.. pomoaan tai alaistaan tai kuka ja mikä se sinulle liekin.
Ja KUKAAN ei osaa TAIPUA, se EI OLE suomalaisten junttien piirre, sen enempää kuin kiitollisuus juutalaisten tai siivet koirien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti