sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Persona Non Grata - Maksuhäiriintynyt

Jaa niin ja tästä minun piti jo kauan sitten sanoa jotain / paljonkin.


Ensinäkin yksi marginaalisen(!!), korostan marginaalisen(!), hyvä asia: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1ab8a60b-139e-4704-866e-ba30bca66343


Ja nyt oli tällainen : https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/47ebd564-f774-4da3-a8a0-cee1f6904eaa

Eli lyhyesti ja TODELLISIN sanoin ^; kontrollikusipäät haluavat kurjistaa köyhiä, lisätä köyhyyttä kurjuutta ja kärsimystä ja saada itselleen lisää valtaa, samalla hymyillen maireasti ja "tehden hyvää". Kiveävät taas siis tietä Helvettiin, kuten pikkusielut imbesillit AINA tekevät, tauotta ja nähden kaiken mahdollisen vaivan, ja kuluttaen kaiken mahdollisen ajan ja energian ja ihmisten jaksamisen ja iroonista kyllä rahan jne.  Sellaista on kun on sielunsamenettänyt mulkvisti ja kusipää.


Eniwei..en tiedä mistä tämänkin alkaa mutta piti silloin siis sanoa että olen syvän järkyttynyt ja vielä kuvottuneempi, pettynyt, mutten yllättynyt, miten Finnuiitit kohtelee jotakuta köyhää tai jolla on "maksuhäiriömerkintä" tjns yms. Olen niin vitun ...wau.. sanotaan että tekisi mieli tulla täältä lankoja pitkin ja käydä kurkkuihinsa kiinni muttei se valitettavasti ole toistaiseksi(!) mahdollista.

Joten sanon vain että haistakaa mätä vitun paska ja kitukaa itse ensin tässä elämässä köyhänä ja kodittomana ja sitten Helvetissä. 

Ja jos kysytte että "..niimmutta miten TEHDÄ köyhiä ja kodittomia?!"  - ja johon vastaisin että  "heheeii ! hienoa, hyvä kysymys!" , niin nin se on oikein helppoa !! Se käy juuri tuollaisilla toimilla !! Hiphei !  KODITTOMIA voidaan he-le-posti luoda ..mm... esim pitämällä jotain tuollaista kusipäistä vitun jurakautista orjien rekisteriä, eli "maksukykyrekisteriä" tai mikä helvetti se liekin nimeltään, ja sitten jos ja kun joku köyhä on tarpeeksi paitsi köyhä an sich, mutta velkainen(!) EIKÄ saa mistään esim lainaa niin ..hay.. se on miltei takuuvarma tie kodittomuuteen ! Niin se vain käy, helppoa ! Ja tämä VITUN VITUN VITUN kusinen luciferin käärmeenpesä nimeltä "Yhteiskunta" sulkee JOKA luukun ja oven ja raon ja reiän kyseisenlaisen köyhän edestä ja sivustasta ja alta ja yltä ja hankaloittaa aivan KAIKKEA niin paljon kuin se on IIIIKINÄ vain mahdollista. Eli junou .. tekee T I S M A L L E E N sen vastakohdan mitä PITÄISI tehdä ja mitä Yeshua sanoi että tehkää. Sen sijaan että "Yhteiskunta" eli kyttien ja poliitikkojen pitämä vankileiri ja rikkaiden omistama, sulkee köyhän non grataksi kaiken ulkopuolelle ja syyttelee perään ja sylkee päälleen ja haistattaa paskat jne, eli auttamisen sijaan heittävät koko MAAILMAN painon niskaan ja sättivät, SE on valtion se OIKEA "ratkaisu" kyseiseen ongelmaan. SAMALLA kun heittelevät "Kansan" rahoja AINAKIN 1300 miljoonaa(!!!!!!) JOKA VITUN VUOSI jollekin VITUN nekrun apinanpaskalle viidakkoon ja savannille ja ruohotasangolle, jossa ne villiapinat luultavasti SYÖ ne vitun seteliniput jollei suoraan vain polta jossakin ulosteenpalvontamenoissaan tai tunge kissan perseeseen  jota sitten pyörittävät hännästä kuin väkkärää ja paiskaavat mätänemään kuolleeksi johonkin vitun Lulumba Musumban saatanalliselle alttarille.  Mutta TUO on valtion kusipäiden sosiopaattien ja sadistien mielestä sitä HYVÄÄ ja OIKEAA rahankäyttöä !!!

Vitut SINUSTA !!! SUOMEN jostain vitun ..tyyliii ...köyhästä. Faaaakjuu.

Olisit elänyt... jotenkin muuten ! Olisit ollut...sellainen kuin HE ! Niin ! 

Olisit sellainen kuten nuo "poliitikot" ja kytät ja ne Fiksut Tolkun Hönö..anteeksi Ihmiset, ne nuhjuiset villapaitasetät jotka on "kunnalla" "töissä" tjns, ne sellaiset junou. Jotka ostaa ehkä jonkun pullon  "vinkkua" viikonlopuksi kun  menevät sillä rumalla likaisella kurjalla 80-90-luvun paatillaan saareen vähän rentoutumaan. Olisit elänyt niinkuin NE vitun apinan paskamulkut.


Minähän olen sanonut ettei Finnuiitilla ole sielua, eikä MITÄÄN(!!) ei sitten niin vittu kertakaikkiaan MINKÄÄNLAISTA   T O D E L L I S T A oikeaa ihmisyyttä tai inhimillisyyttä tai ihan vain sanallasanoen HYVYYTTÄ. Suomalaiset ovat ruma paha ja ilkeä  jurakautinen kireäpipoinen pikkumainen pikkusieluinen kusipäinen kiukkuinen yhdentekevä paska-kansa.  Kuten mitkä vain vitun inkkarit  ja neekerit jne, mutta  ! Täytyy sanoa inkkarien ja nekrujen ym apinoiden puolesta kyllä SE että ne ihan OIKEASTI myös pitää toinen TOISTENSA PUOLTA ja asettuu TUKEMAAN omiaan EIKÄ syö toinen toisiaan. TÄMÄ on niissä PAREMPAA kuin valkoisissa, jotain mitä valkoinen jurtassakasvanut umpikusipäinen jäykkäniska voooooisi yrittää ehkä jo oppia ? En tiä.. jopa ROTAT sisältää tiettyä solidaarisuutta tai mitä lie reiluutta mutta valkean ihmisapinan on näemmä täysin mahdoton sitä sisäistää. Tuomitseminen on paljon miellyttävempää, kuten Yeshua taisi neuvoa tekemäänkin...



Vai ..heiiii ?... Oliko se muuten ihan TOISINPÄIN peräti ??! perkele, olihan se !! "Älä tuomitse, jottei sinuakin tuomita, ja kuten sinä tuomitset, tullaan sinutkin tuomitsemaan"


Olen,  palatakseni asiaan, tätä(kin) itse katsellut /  nähnyt ihan tarpeeksi ja tarpeeksi läheltä ja olen totaalisen kuvottunut, ärtyneempi kuin Yeshua rahanlainaajajutkuille siellä jossakin temppelissä. Ihan tismalleen samoja kusipäitä ovat tänäkin päivänä, RAHA raha raha, ainut mitä ymmärtävät ja ajattelevat ja takaa-ajavat on RAHA. Toisten Ihmisten Raha.

Vaikka se mitä PITÄISI tavoitella on täsmälleen kuten Yeshua sanoi eli "tavoitelkaa Isän Valtakuntaa AINA ja ensi-sijaisesti".. kaikki muu on toissijaista. 

K A I K K I.


ERITYISESTI raha. Ja muu vastaava, mutta kuten olen sanonut, ovat Finnuiitit jukuripäisiä jurakautisia hengeltään ja materiaalisesti yhtä rutiköyhiä, absoluuttisia kivisydämmisiä mulkkuja.


Nau... (now)... AJATELKAA, ottakaa ihan rauhassa, ei mitään paniikkia, AJATELKAA vain ...esim...mmm...en tiä... Japania tjns ? Missä populaatio ON yhtä ja samaa, ja AJATELKAA, rauhassa nyt !! Tämä on VAIN ajatusta !! Niin nin ajatelkaa sellainen "kaheli" tilanne että valtio joka väittää ihan pokkana olevansa olemassa ihan vain hyvää hyvyyttään ja "Kansansa" takia ja sitä auttaakseen ja turvatakseen ja mitä näitä klisheisiä idiootteja dogmeja ja maailmankuvanne valheita ja väärinkäsityksiä ja valheita ja harhoja sitä nyt sitten onkaan olemassa, niin nin aatelkaa tuota, ja aatelkaa sitten että valtio oikeasti TEKISI jotain KANSANSA hyväksi.... joten ..kuten olen sanonut, olisi yksi aika helvetin HELPPO (!!!) ja MEGAhyödyllinen TEKO valtiolta, sellainen yksinkertainen juttu kuin maksaa KAIKKIEN suomen ulosotossa olijoiden ja rutiköyhien KAIKKI velat ja poistaa KAIKKIEN maksuhäiriömerkittyjen polttomerkit. NYT ! Ihan tasan just NYT !!!!!! Mutta tätä ei tehdä koska ......?.....



En tiä, sano sinä.  Kaiketi se on liian tehtävissä ja helppoa ja tehokasta ja mustavalkoista ja äkkinäistä ja maskuliinista ja aikaansaavaa ja nopeaa jne jne eikä sillä voi LISÄTÄ Toisten Ihmisten Kärsimystä, joten siinä vain ei ole valtiolle mitään niin mielenkiintoista. Sehän herran perkele AUTTAISI ihmisiä !! VÄLITTÖMÄN absoluuttisesti ja lopullisesti ja konkreettisesti !! PAHIMMILLAAN voisi jopa kannustaa jotenkin "Yhteiskunnan" jäseneksi ja luoda jotain vitun, hyi KAMALA(!!), luoda jotain vitun "yhteishenkeäkin" tjns !?!?!.. Ei saatana !

 Sitä paitsi kaikkea tuollaista OIKEAA ja välitöntä ja TODELLISTA tuon ^ tyyppistä vastustaa aina hengettömyytensä ja vereensä KAIKKI junttiheterourokset.  Koska kokevat elämän ja maailman kuten eläin, ja me kaikki muut urokset olemme heille "kilpailijoita" ja vihollisia ja "ei kai sitä nyt saatana aleta jumalauta vihollisen ja kilpailijan velkoja makseleen!! Älä ny naurata !" jne, jotain tuollaista niitlä vitun möhömahoilta on AINA odotettavissa. Jotain tyhmää rumaa kamalanmuotoista sisäsiittoista kurjaa nalkuttavaa tunkkaista vitun ämmää ne elättää kuin palvelijarobotti mutta jos pitäisi tehdä jotain mistä voisi lajinsa toinen uros jotenkin  ...kokea jotakin hyvää, niin ei ! Ei saatana ei, se pitää ihan sabotoida.

Haistakaa kusipäät mulkut paskat vittu, ja kuolkaa tuhannesti ! Amen.

Ja kuten olen kauan sitten todennut, yksi sellainen ihmisiä syrjäyttävä ja köyhäksi ja miksi lie ajava piire tai SYY, jota kukaan ei näy ikinä mainitsevan, on hyvin yksinkertaisesti ; nuoruuden / lapsuuden  traumat. Esim koulukiusaaminen tai jokin ..junou, onhan noita, ja sitten iltalehden ja sanomain kommentteihin ilmestyy AINA ja vääjäämättä ne tuomiomieliset pikkusielut KUSIPÄÄT joiden paskapää pitäisi iskeä veriseksi tohjoksi betoniseinään, joilla ei ole ilmeisesti MITÄÄN käsitystä MISTÄÄN, jotka on yhtä tyhjäpäisiä undulaatteja kuin kaikki kuplan väet. Tällähetkellä kuplan olemus on tuo wokeopatia, mutta kuplan muoto muuttuu ja vaihtelee. Mutta sisältö on aina yksi ja sama ja ei vaihtuva, sisällä kuplassa on kusipäitä  ja VAIN kusipäitä. Ja VAIN kusipäitä ylipäänsä HOUKUTTELEE koko Helvetin kupla muutenkaan. Ihan kuten kytän "ammatti" ja mikä vain  "käräjäkorppi" ym kusipää.

Jotka siis ovat olemassa SINUN turvaksesi ja ...sinu..hahaAHAHa.a.ha.ha... lol.. aaah.. ei tuota voi oikein edes leikillään edes kirjoittaa. Hahaha ..AHAHAHA oooummään. "Minunkin turvaksi ja .." ja mitä vielä.


* * * * *


Mutta siis tuosta aiheestani niin. Eli MIKSI ihmistä pitää MYÖS tuolla metodilla kiusata ? Tarkkailla jonkun "maksukäyttäytymistä" ??! Ai miin.. minulle ei tulisi mieleenkään kytätä Toisten Ihmisten Maksukykyä, eikä se tulisi Jumalalle tai Yeshualle tai edes jollekin vitun Buddhalle mieleen, mutta se TULEE kyllä valtiomielisten eli Saatanan Lasten mieleen.

Vielä tarkemmin, M I K S I maksuhäiriintyneiden elämää pitää oikein TAHALLAAN vielä VAIKEUTTAA !?!?! Jumalauta jos joku on siihen "jamaan" päätynyt niin VIIMEINEN asia mitä siihen kaivataan on KIUSA ja syyttely ja mikä lie ovien sulkeminen nokan edestä, ja kuulemma edes pankkiTILIÄ ei kai saa !!?!?! Ai miin ...W T F !!!!?!?!? Saati sitten että pankin läskipäät antaisivat köyhälle lainaa.. junou ?.. jolla MAKSAA kaikki muut velkansa ja täten kyetä maksamaan hyvin todennäköisesti se laina, kun on vain YKSI asia mitä maksaa eikä kymmenittäin erilaisia pienempiä  sinnetänne ja joista ihan pokkana kiskotaan ylimääräistä, jonka te KAIKKI näytte vain mukisematta hyväksyvän, eli jotain nimeltä "korkoa". Minä kutsun sitä ihan vain rikolliseksi ylimieliseksi satanistiseksi kusipäisyydeksi ja mulkvismiksi ja ilkeydeksi ja siksi mitä se on, mutta te hyvin todennäköisesti kutsutte sitä vain sanalla "korko" ja jatkatte tyhjäpäistä "elämäänne". Katsellen Salkkiksii ja jalkkiksii ja MTV:n 10 uutisia ja käyden villapaidassanne kiltisti töissä josta maksetaan palkkaa jolla ollaan Yhteiskunnan Kunniajäsen ! Suksikaa hönöt vittuun ja kuolkaa. Eniwei.. jotten nyt eksy aiheesta...

Täytyy nyt samalla kun mieleeni juolahti ja tuli, mainita, ehkä tämä on jonkinlainen lohdullinenkin juttu köyhille tai ehkä ei mutta että mitä Yeshua sanoi yhdelle kuoleman"lähi"kokijalle - katsoin juuri haastatteluvideonsa tuossa, joten tapaus on vieläpä hyvin tuore ja tämän hetkinen, mutta se tyyppi joka kuoli (kahdesti, teho-osastolla ja koronahössöttelyn aikoihin) näki Yeshuan siellä mitä "taivaaksi" kutsutte ja ennenpitkää alkoi fiilistellä etteihän hän sinne kuulu, hän ei ole sen arvoinen jne eikä ole uskonut muuta kuin sen minimin ja senkin vain muiden pakottamana jne, eli ihan se perus junttimies pähkinänkuoressa ja se oli vielä paaaaljon sellaistakin rumempi, mutta Yeshua sanoi  vain että "..viimeiset ovat oleva ensimmäisiä, ja ensimmäiset ovat oleva viimeisiä".

TÄMÄ on jotain mikä EI!  - MENE!JAKELUUN! tämän ulottuvuuden ja maailman rikkaille, se ei mennyt silloin kun Yeshua itse oli paikanpäällä fyysisesti sitä heille sanomassa heidän omalla kielellään, eikä se ole mennyt sittemmin eikä se mene nyttenkään. Sellaista on kun on jästipäinen typerä kupruottainen imbesilli, jonka kaulakin punoittaa ylimääräisestä äijyydestä ja ahdasmielisyydestä ja joka usein, ei aina, näyttää äryneeltä paistuvalta kananmunalta. (Kuten epäilisin sen VITUN idiootin superjuntin jaskanpaskan näyttävän, se BlogoSfäärin turvenuija).

Ja TE KAIKKI TIEDÄTTE TÄMÄN ^ KAIKEN OLEVAN TOTTA JA NÄIN: Kuten sanottu ^.


TÄMÄ kaikki on yksi GIGANTTINEN syy siihen miksi "Suomi" on absoluuttinen kusipäinen kurja rutiköyhä mitätön ällöttävä tunkkainen(!) persläpi. Se johtuu suomalaisista. Ei tästä itse luonnon maisemasta ja ympäristöstä, se johtuu teistä, te olette häiriintyneitä typeriä kusipäitä ja PAKANOITA. Aivan siis absoluuttisia SUPERpakanoita a la pohjois-korea. Ja kirjoitan sen pienellä tietoisesti, on jo liikaa että suostun kirjoittamaan sen saatanallisen nimen YLIPÄÄTÄÄN saati sitten että kunnioittaisin kyseistä Helvetin ulottuvuutta kirjoittamalla sen nirpanokkien mielestä "oikealla tavalla". Suksikaa sieluttomat vittuun !

MUISTAKAA että "maa" joka NUJERTAA omansa ja MUSERTAA "Kansansa"" ja IIINNNNHOAA omiaan, EI tule kestämään EIKÄ ole MINKÄÄN arvoinen ja väärti EIKÄ ansaitse kunnioitusta, yhtään sen enempää kuin mikään VITUN ryssän superPASKAtunkiokaan.


* * * * *

Miksi te ette mitään muuta osaa ja halua tehdä kuin KIUSATA toinen toisianne ? Vitun finuiittikusipäät.

Ei ole tullut PIENEEN mieleenne että esim TÄMÄ on yksi syy miksi teistä ei juuri tykätä muissa maissa ,ja ole historiallisesti tykätty ? Sinänsä kun teistä tiedetään ylipäänsä yhtään mitään. Te olette KAMALIA ihmisiä ja paskaa seuraa, naurettavia pakanallisia sääntöjä ja lakeja ja muuta luvatonta muiden komentelua kunnioittavia vitun kusipäitä moukkia mulkkuja, mielenvikaisia aliravittuja rumia vitun nilviäisiä paskapäitä vitun vittuja.

Mihinkään muuhun teistä ei ole kuin olemaan ÄÄRIMMÄISEN tuomiomielisiä ja rangaistuksen kiimaisia  kusipäisiä näsäviisaita pikkumaisia pikkusieluisia vitun apinoita ja määkimään ja määräilemään.

...

Mutta tästä ^^ itse aiheesta  yritän nyt muistaa kaiken kerralla kun tähän aloin. niin nin siis ..olen lukenut mm muutamia vuokra-asuntojen ilmoituksia, joista muutamia ihan vain todella khuulin asunnon takia (esim: ..jaa, kyseisen linkkini asunto on juuri äsken poistunut ! Kuinkas vittu muutenkaan, no se oli niitä Kalasataman "pilvenpiirtäjän" asuntoja, UPEAT näkymä) ja ällistyttävän usein, jollei jopa aina, niissä "edellytetään puhtaita luottotietoja". Hyi VITTU että minua sitten jukolauta ärsyttää lukea tuollaista saatanan nirppanokkaista närkästynytttä JO VALMIIKSI(!!) VAATELIASTA apinanpaskaa.

Te olette todellakin jurakautisia villejä, ette mitään ihmisiä. Jos siis haluatte luoda kodittomuutta niin noin se käy kuten sanoin ! Potkitte ja mitä lie, jonkun ihan pohjalle ja sitten sen sijaan että auttaisitte jotenkin ...junou ?.. potkitte vain lisää ja VAADITTE, mikä tärkeintä(!!), VAADITTE vain lisää ja lisää  ja LISÄÄ !! Fakjeah !

Järkeehän siino ! Niinkuin "perintäfirmoissakin". Koska.. mikä olisikaan loogisempaa ja järjellisempää ja oikeudenmukaisempaa jos jollakulla ei ole mahdollisuutta ja rahaa maksaa jotakin vitun laskua tai lainaa tai mitä lie velkaa, kuin VAATIA sitä maksamaan..junou ?.. ENEMMÄN !!! Kokoajan vain enemmän ja enemmän ja enemmän !! Ei tämä lainkaan ole ultrakohtuuttoman kusipäisen kiristyksen ja alistuksen ja alistamisen ja orjuuttamisen ja kyykytyksen ja kiskonnan ja epäreiluuden ja epäoikeudenmukaisuuen jne määritelmä ! Eheheeii.. tämä on jotain.. ihan... nääs muuta. Jotain.. tshh.s.ÄLÄ aattele sitä niin tarkkaan ! Sä aattelet aina liikaa.


Jaa ?... en tiä... ehkä SUN kannattas joskus kans kokeilla ?..


Jeeeaaas,  vain vaatimusta toisensa perään ! Sillä "Yhteiskunta" hoituu !! Ja kaikki ME tunnemme siihen niiiiin kuuluvamme ! Aaaw  yiss. Näin se menee... ja ollaan Maailman Onnellisin Kansa !




..mitä sitä nyt haluaa "välillä" oksentaa suolensa pihalle myrkyn tunteesta ...faaaak THÄT ! Hahahaa.. ei muuta kun pärjätään !

Lyökää köyhää ja kurjaa ja työtöntä ja mitä lie, ei saa olla LAISKA ! Tämä on työleiri ei mikään Kaikille Vapaa Maailma ! Joka kuitenkin kuuluu kytille ja valtiolle ja laille. Mutta kuten sanoin.. älä AATTELE liikaa !


Onhan reilua että kaikki saa tulla saman instassin pakottamaksi halki koko laiffinsa  - kehdosta hautaan ! Miksei moinen "diili" kelpaisi ?

Saat olla itseäsi räikeästi vähempien ja tyhmempien ja pahempien totaalisessa komennossa ja kurjistua joka vitun sekunti vähän enemmän vielä ja ..kaikkee. Joujoujoujouj määännNNG, siistii.


Emmä jaksa. Ei tätä jaksa tämän kauemmin kirjoittaa, joko sinä jo tiedät tai sitten olet yksi tuomitsevista mulkuista jotka EI tiedä, lähinnä nämä 2 kategoriaa yleensä on.

Mutta minä ymmärrän maksuhäiriömerkityt, ja muuttaisin asiat NYT jos voisin. Jos olisin Elon Muskin rikas niin maksaisin teidän kaikkien kaikki laskut, sellainen minä vain olen.  Raha on VAIN rahaa. Ja taisi itse Yeshua Ben Yosefkin sanoa että "raha on monien kärsimyten / paljon pahan alku ja juuri". Jees, näin ON, kun tuon saisi nuijittua jurtassa eläneen finnuiittin muinaisen tundran kännisen ryssäläisen kuplaottaisen vitun finninaamaisen vinopäisen kusiaivoisen mulkkuapinan typerään turpeaan kalloon niin se olisi jo jotakin.


* * * * *


"Mutta Kapteeni... MIKSI nämä muut on tollasia totaalisia kusipäitä?"

Ahaa..  aivan, ihan ok kysymys, se johtuu näet muutamastakin syystä mutta niistä suurin on tietämättömyys ja ajattelemattomuus ja totunnainen mistään mitään välittämätön käytännön imbesilliys ja yksi suuremman kaaren syy on usko kuolemaan. SE on KAIKEN teidän pahuutenne SE lähde.

HARHALUULO että fyysinen ruumis ja MINÄ olemme yksi ja sama. Asia on tismalleen toisinpäin, ja MINÄ sanon tämän MYÖS ei vain logiikan jne perusteella mutta kokemuksesta, kuten Yeshua, taaskin, sanoi "minä ja ´isä´olemme yhtä". Minä ja HENKI olemme yksi, EI minä ja RUUMIS. Ruumiilla ei ole kilin vitun väliä ja totisesti MINÄ tämän teille saatanan riivaamille pikku paskahousuille sanon !

Minä en juuri kenellekään tosielämässä tällaisesta puhu, mutta mainitsen ohimennen tässä että minä olen käynyt siinä VALON eteisessä. Minähän sanoin että minä TIEDÄN, minä en puhu minkäänlaisesta "sokeasta uskosta" eikä siitä puhunut sinänsä edes Yeshua. MUISTAKAA aina että KÄÄNNÖKSESSÄ katoaa sangen paljon.

Mutta summa summarum: eikö Teille Muille vittu IKINÄ riitä !??! MIKÄ teidät saa oksentamaan tämän Luciferin Järjestelmän ja poliisi-SAATANAmaanpäällä-kytän rotanpaska-aivon sosiopaatin sisältänne pois ? Vitun paskahousut saatana. PELÄTKÄÄ minun puolestani sen kun ikinä pelätä voi, mutta MINÄ EN HALUA MAKSAA SINUN PELKURUUDESTASI.

Vitun absoluuttinen kusipää mulkku !

Saatanan vitun VITUN junttihetero kusipää APINA.















* ☆


"..rakastakaa toisianne veljinä ja sisarina, älkääkä unohtako osoittaa vieraanvaraisuutta (/avuliaisuutta) tuntemattomia kohtaan, sillä tekemällä niin,  jotkut ovat auttaneet enkeleitä, tietämättään"

- Heprealaiset 13:1-2.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti