keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Varkaiden "Imperiumista"...

 ..eli ryssästä. 








Ei hyvä vitun luoja mitä saamatonta paskaROTUA nuo imbesillit juopt on. Ei voi kuin lähinnä hymähdellä tai jopa nauraa.





Jees, ei mikään yllätys kenellekään joka on  ryssää älykkäämpi, ai miin millä ihmeen tekniikalla te luulitte ryssien toimivan ylipäätään ??! Se ihan KAIKKI on SAATU VALKOISELTA ylivertaiselta rodulta, lähinnä euroopasta ja Amerikasta.
Tuo otsikko on kuin sitä ihmeteltäisiin kuinka "Saaliiksisaaduista kissoista karu löydös ! Käy ilmi että kissain vaatteet onkin alunperin ihmiskätten työtä!"
....doh ?!


Ppphhhhh....ahahahaaHAHAHAHaa...aaaijaijaijia määän... ryssien rämisevät romut. Naurettavaa vai säälittävää ? En osaa sanoa.
Absoluuttinen arkkityyppi ja klishee ja stereotyyppi kylläkin.
Luultavasti tuokin ^ vitun hökötys , jollei ole pahvia ja kuvattu sinistä taustaa vasten, pysyy jotenkuten kasassa Gjorillateipillä, joka ei edes mitenkään liity Amerikkalaisten "Gorilla"teippiin ! Ei ! Se on ihan eri asia ja ihan rjysshäin omaa keksintöä ja thuotantoa.
Ja pilo..anteeksi, "pjilotti" , istuu ergonomisessa rautakangessa, kuin fillari ilman satulaa, muttei se toki oikeaa rautaa ole mutta jotain halpaa sekunda jäljitelmää.
Kuljettaen hapankaalia ja punajuurta siinä missä votkaakin ja läjän paskaa.
Vitun ryssät. Vittu mikä HÄPÄISY ja HÄPEÄ koko planeetalle, kuten nekrut ählämit aborginaalit ja suomalaisetkin ! Huh helvetti !
Maa-äiti parka.



Ja lopuksi vielä tätä MINUN hoksaamaani ja kuvankaappailemaani mahdollista ryssien koodia ..


..silloin ^ kun sen julkaisin, ei vielä tiedetty tästä sodasta ja sen tulossaolosta mitään. Mutta minä äkkäsin että JOTAIN tuossa ^ näyttäisi olevan tekeillä, ja tuota koodia oli lähes  minkä vain ja tahansa ja jokaisen tuubivideon ja striimin live!-chatissa. Se EI ole sattumaa, jollei kyse ole jostain SoMe hulluttelusta josta en vain tiedä, mutta rohkenen epäillä hoksanneeni jonkunlaisen salakielisen hyökkäykoordinointi järjestelmän / koodin.

Siinähän se ON ^ saatana !! ^^^


Kuin Independence Dayssa, vihollisen koodikieli pitää vain ymmärtää ja ratkoa.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti