maanantai 10. tammikuuta 2022

Z-Blogi

Tässä on tämän tyypin ihan Blogikin ! Tämä on se mitä suosittelin joku aika sitten kun sillä oli loistava juttu siellä "Takimagizsa" ja aina sen artikkelit on tavanneet olla hyviä, ja nyt hoksasin katsoa sen omaa sivua ja  sehän on ihan huippua. Täyttä asiaa, kuin minun lempiblogaajani sellainen "salonkikelpoinen" ja "sivistyneempi" versio, johonkin mittaan.

Mutta oikein hyviä ja hoksaavia ja hyvin kirjoitettuja juttuja. Joissa on parissakin ilmaistu yhdellä LAUSEELLA jotain todella selitysvoimaista ja hoksaavaista. Kuten se että tämä nykyaika ja internet on musertanut tiedon pihtaamisen ja täten.. SEN tuoman ja suoman "luontaisen auktoriteetin" !! Jumalauta jos puhutaan LOISTAVASTA tavasta jäsentää jotain sanoiksi niin tuo on yksi tapaus. SE todentotta on muuten yksi "auktoriteettia" sinulle suova juttu.. PIHDATA TIETOA !!! HAhhahaa... miksen tullut ajatelleeksi juuri noilla sanoilla itse tuota... . No.. mutta siinä se nyt kuitenkin on.


LUKEKAA ihmeessä tuon sivua. Ja jollette jo tienneet, oli tuo Ed Duttonin vieraana tuossa Joulun tienoilla ja katselin sen suorana silloin, ja siinä puhuivat myös suomesta ja kuinka tapasivat suomen Turuus ja Z-mies puhui suomesta ja suomalaisista jne. Ja oli todella hyvä jakso Eedwarttia kyllä. Bitchutesta näette yhä jakson jos kiinnostaa.



https://thezman.com/wordpress/?p=26108



https://thezman.com/wordpress/?p=26058

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti