torstai 13. tammikuuta 2022

Late vs Zombit

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/ed2477b3-3221-43fe-b6b5-1a5e0cf1ba0d


Jaaha, itte Tähkän Late on saanut viholliskontaktin. Elukka parka.


Ei voi jumalauta olla kyllä tottakaan... minä YRITÄN rauhoittua SEN takia että kyseessä on ollut joku ulkomaan elävä joka ei vain kertakaikkiaan TUNNISTA Latea mutta että VITTU !!!


Minä en suoraansanoen tiedä mitä enää sanoa tuosta Finnuiittien jurtassakasvaneiden orjuudesta ja  valtiontottelusta ylpeiden kusipäiden toiminnasta. Minä en vain  oikein  osaa noin vastenmielisten Saatanan pikku niljakkeiden kusipäisyyteen niin enää kommentoida. Meni niin yli kaiken ettei....ei saatana.


Hei älykääpiöt, EI OLE mitään vitun "koronaa" ja jos onkin, se on yksi vitun hailea flunssa muiden joukossa. Se mikä todellakin ON(!!!)   on ===> vallanhimoisten alias "valtion" ym kiireellinen pyrkimys ahnehtia mieluusti TOTAALINEN  kontrolli todellisuuteen. Tämä on Demonien ikiaikainen unelma ja pyrkimys. Ja minä katson että puolet on jo valittu, nyt enää  näytellään koko  roska loppuun  asti. Älkää kukaan MEISTÄ jänistäkö ja romahtako, USKOKAA loppuun asti. Luottakaa jne.


Ja suomalaisille voisin TAAS sanoa että: teidän EI OLE mikään PAKKO   TOTELLA !! Ei ole PAKKO  totella setää ja tätiä, "viranomaisia", ne on vain toisia nuhjuisia finnuiittijuntteja haisevien paskareikiensä ja asenteidensa kanssa. Ne EI OLE mitään vitun ihmisjumalia tjns, ne on tietämättömiä typeriä ylimielisiä kusipäisiä perkeleitä jotka nyt hätäpaskovat villinä joka suuntaan  joka hetki, kun eivät tiedä mitä muutakaan tehdä. Ja kun eivät OSAA.


Mutta TE olette te se TODELLINEN SORTAJA ihan itse, ihan samoin kuin "poliisi" kytät sianpaskat kusipäät sosiopaatit ultramulkut paskaläjät vittupäät. TE sorratte ITSE "kanssaihmisiä",  ei KUKAAN  välitä mistään helvetin  tottelevaisuuspassista   muut kuin te IDIOOTIT. Toisaalta tässä on SE hyvänkaltainen  puoli että nyt minä NÄEN  teidät sekapäät ja ultratyhmät yhä selkeämmin ja mitkä  paikat tulee jatkossakin jättää omaan kusipäisyyteensä.

Teillä ei totisesti ole munaa.


Muutama ravintola on pyrkinyt uimaan vastavirtaan ja no.. he saavat kunniansa taivaissa niin  sanotusti, tässä elämässä tietämättömien pelkurien  syljeskelyn ja mankumisen ja moitteet.  MINÄ olen taustalla aina ja aina puolellanne.



MINÄ katson tilannetta niin että tässä lie kyseessä jo niinsanotusti "illuminatin loppupeli" eli Totalitäärien Lopullinen ja Viimeinen Siirto. Ne yrittää nyt KAIKKENSA ja vähän enemmänkin, ylikurkottavat  ja kapsahtavat omaan paskaläjäänsä, kuten aina. Kuin Kelju K Kojootti.


VALTIO ym häiriköt  / "paimentolaiset" / alistajat ja  muut rikolliset TIETÄÄ että heidän aikansa on koittanut, aikansa on toisinsanoen OHI. Ja te KAIKKI tunnette tämän, ette ehkä ole siitä yhtä tietoisia kuin minä mutta jokin teissä jo kytee joka sanoo että ....totta...... tämä ON jotenkin oudosti vain... ohi..


Jes, ohi on, näin se on. Olemme siirtymässä ulottuvuudesta toiseen.  Tietoisuus on muuntunut ja jatkaa muuntumistaan, eikä sitä estää mitkään kiellot ja kahleet ja tympeän vanhan ämmän / tätin sanelu ja mielipiteet. VALTA ON OHI.


Teillä EI OLE vaatteita EIKÄ valtaa.


Aamen.







LISÄYS !


Jaa niin ja se Laten takki ! Jumalauta saatanan nilkit perkele !! Pahoittelen Late, ne moukat pohjois-finuiittiläläiset ei osaisi pahoitella, mutta toisaalta..anna rahasi jollekin paskankin väärtille ja osta jostain ...vaikka Booztista tjns. Saat khuulimman rotsinkin ja halvemmalla. Pitäköön nuo kuvottavat kurifanaatikot MEGAtiukkapipot paskanäädät rytkynsä ja vittunsa ja tunkkinsa, minä en rahoita niitä enää sitäkään mitä ennen sikäli kuin vain ikinä voin.

Ja MITÄ HELVETTIÄ liittyy jumalauta tottelevaisuuspassi komentokommunisteja kohtaan ja "henkilötodistus" jumalauta toppatakin ostoon !?!?!? Kristus VITTU mitä ABSOLUUTTISIA KUSIPÄITÄ !!



En totisesti enää  ällistele YHTÄÄN miten neukkulakin  saatiin "kansan" niskaan !! Jumalauta tehän olette ajattelemattomiksi nynnyiksi älykääpiöiksikin poikkeavan typeriä mulkkuja.


Haistakaa vittu. 

Ja sitäpaitsi, olen käynyt tuolla Levillä aikanaan ja  kaikissa sen liikkeissä ja voin taas todeta kuten olen jo todennut, että ne saa niillä hinnoillaan tunkea bulkkinsa perseeseensä. Ne on KUVOTTAVIA hintoja ja rikkaille saatanan saastaisille RYSSILLE tarkoitettu,  pitäytykäämme suomalaisemmat sieltä  vain kaukana. Pitäkää ryssänne, pitäkää takkinne, pitäkää vittu "tunkkinne" pitäkää aivan KAIKKENNE.

MINUA te ette pidä.


Ääliöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti