perjantai 21. tammikuuta 2022

Korona = OHI

 https://www.youtube.com/watch?v=RAUOM5V2IYE&ab_channel=PaulJosephWatson




U.K:ssa tai Englannissa ainakin, alkaa "koronatilanne" olemaan OHI. Ja SILTI suomlannissa.... se SAATANAN pikkulikka kalpeanaama ryssätär ei muuta kuin lisää pökköä pesään. "Ilman muuta" he valmistelevat EDELLEEN jumalauta  sitä VITUN Saatanan KIROTTUA perkeleen Pirunpassiaankin, kun ei mene jakeluun. Ja kyse EI OLE ollut mistään terveydestä ylipäätään, "parhaillaankin" vain siitä että näytään Tekevän Jotakin™  ..jollekin.


Vittu miten PALJON sitä voi kerjätä verta nokastaan ennenkuin sitä TODELLA alkaa sieltä virrata ?!? Vittu saatanan suomalaiset perkeleen muulit ja pulliaiset !! Jos olisimme siellä mihin minä kuulun, eli ehkä Ranskassa tai Saksassa tai jossain Sivistysmaassa, olisi kaduilla ollut kokoajan väkeä ...jos ei muuta  niin kivittämässä sikoja tjns. Mutta suomalaiset ovat todentotta "valinneet" tai valikoituneet halki vuosisatojen pelkiksi hönöiksi. Munattomiksi nuhjuisiksi laumamielisiksi konsensushakuisiksi pikkumaisiksi pikku Jantelaki kusipäiksi. MITÄÄN ei KUKAAN näistä tahnapäistä täällä pysty tekemään tai edes SANOMAAN muuta  kuin mitä tätit ja setät "eduskunnassa" tjns sanoo.

Te ETTE OLE aikuisia ihmisiä, te olette vaivaisälyisiä LAPSIA. Teillä EI OLE aikuisen ihmisen kykyä ajatella ja TOIMIA itse ja itsenäisesti ja tehden sen minkä OIKEAKSI tietää, EI sen mihin valtio "antaa luvan". Koska ovat omineet TYJÄSTÄ itselleen ...luvan antaa ja kiistää ...lupia.

Ja kytän paska-aivo kusipää megaidiootti pihvinaama älykääpiö on se MIKÄ tämän KAIKEN mahdollistaa.


Kuten sanottua, kuten lempiblogailijani sanoi kauan sitten ja minä toistin Blogissa, vain YHDEN asian täytyy muuttua jotta mikään TODELLA muuttuu ja VAPAUS palautuu maailmaan, se on vain se että kytät katoaa. NIISTÄ täytyy päästä eroon, päästää Saatanan henki pihalle jne. SITTEN kaikki muuttuu. HETI.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti