sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Demonit vs Taxi

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/276fe4db-284d-4157-ac2a-f370c6f64d83





Ei  JUMALAUTA vitun komentelevat kommunistiset kusirotat !!


Teidät tulee tappaa tuhat kertaa.


Jumalauta joku ostaa 60.000 € upean mustan  Mercedeksen vain  jotta joku surullinen vitun kusirätti, pikkumies Finnuiitti, ynisee jostain VITUN "EUn direktiiveistä"  yms yhdentekevästä paskasta !! Vittu KETÄÄN paskankaan väärtiä ei kiinnosta kilin helvetin hevon vitun vittua mitä joku kusipäinen omahyväinen ylimielinen psykoottisen tyhmä tätitantta määkii jossain VITUN -ei kenenkään edes HYVÄKSYMÄSSÄ!!- EU:ssa !! Vitun vatipäinen luuseri saatana.

Tuo paskasäkki tulisi hakata muusiksi. Vitun absoluuttinen ÄMMÄ.


Ja hohooiii katsokaas kuka tai MIKÄ se sieltä esiin luiskahtaa taas asioita pilaamasta... "Se tulee lainsäädännön puolelta ja yhteiskunnan vaatimuksista" sanoo joku LIKKA "paineesta vähäpäästöisiin..".

LAKI !! Kuinkas muutenkaan ! HAhahaaaaaa. Mutta hei, vitun tynnyrin älyiset oikeiston hönöt, palvokaa te sitä ja tukehtukaa sen tukehduttavaan madonaivoiseen otteeseen ja ihmetelkää kun teidät pelataan hiljaksiin elämästä ulos ja pelistä pois. Vitun ameebat.

Ja hei likka hoi, KUKAAN "yhteiskunnasta" ei TODELLAKAAN ole AIDOSTI kiinnostunut vitun vertaa mistään kailottavien komentokommunistien kiilusilmäisistä "ympäristötavoitteista"  vitun paskapää perkele ! Ja sinä TIEDÄT tämän kyllä. Ei KUKAAN halua sitä muut kuin ne DEMONIT jotka kiihkoilee asian kanssa, ja ne ON  D-E-M-O-N-E-I-T-A. Demonin minä määrittelen "pahantekijäksi", sekä sielujen maailmassa että materiassa. Ja kun kutsut asioita ja olentoja niiden tarkoilla ja oikeilla kuvauksilla...  pääset käsiksi TOTUUTEEN ja mahdollisesti pilaamaan demonien VALTAfantasiat. TÄMÄN takia "valtio" ja muut rikolliset INHOAA minua ja muita Totuudenlevittäjiä, sillä ne haluaa teidät KAIKKI.............VANKILAAN.

Rakentamaansa huipputurvalliseen.. keskitys /  työleiriin, ja te vitun imbesillit menette sinne hurraten ja minua luultavasti moittien.

Mutta hei, tappoihan ne Yeshuankin eli "Jeesuksen" ! Joten mitä niiltä odottaa mitään muutakaan, ne ei ole TÄHÄN PÄIVÄÄN MENNESSÄ sitä pyydelleet anteeksi tai katuneet  tai muuttaneet maailmankuvaansa. MUISTAKAA hoi polloin käpyaivot TÄMÄ !!!

Ne on valinneet Yeshuasta ja VALTIOsta...===> VALTION. Kytät ja politiikan ja lain ja kaiken sen ihmis-satanismi saastan. SIITÄ tämä KAIKKI.


Taaskin, teidän LAKINNE ei koska MINUA, ei ole ikinä koskaan koskenut eikä tule  koskaan ikinä koskemaan, ja minä kiistän ja kiellän sen joka ikisessä tapauksessa jokaikisestä kuva ja näkökulmasta ja jok´ikinen kerta. Ja te tiedätte itsekin kyllä mitä teette.

Minä en ole IKINÄ hyväksynyt YHTÄKÄÄN lakia, joten  kissakin ymmärtänee ettei sellainen VOI ikinä silloin minuun MITENKÄÄN liittyä, mutta koska teitä kiinnostaisi uhrienne mielipiteet ja "maailmankuvat" ja muut sen sellainen hömpötys ?

Mielestänne vain se että HALUATTE valtaa ja komennella muita olentoja ympäriinsä, OIKEUTTAA teidät... tuohon kaikkeen edellämainittuun.


Eli "valta oikeuttaa vallan"  ilmeisesti tjns ?!..


Haistakaa vittu.


Ja  haistakaa finuiitit, vitun totaaliset pettymykset, pitkä vitun mätä paska ! Vitun saamattomat ämmät ja  madot !!

Mihin sitä  tarvitsisi ikinä mitään "vihollista" kun ns "ystävät" on tuollaisia vitun säälittäviä kumisia taipuisia letkeitä vitun vätyksiä jotka ei ikinä uskalla edes SEN vertaa olla itsenäisiä ja omatoimisia ja itse itseään ohjaavia että kykenisivät "vastustamaan EU:n direktiivejä". Hei molopää... tajuatko ettei ne OLE mitään ?! Junou ?!

Ne EI OLE yhtään mitään, ne on SANOJA tai sanoja PAPERILLA tai netissä, jotka joku euroopan mantereella sijaitseva kusipäinen sadistinen vitun naurettava nörttihönö on kirjannut koska on syntynyt Saatanan perseestä pää täynnä kytänkusta ja joka ei osaa mitään muutakaan kuin tuhota ja haitata ja kiusata ja ahdistaa ja komennella. Tajuathan sinä TÄMÄN ?! Ne "direktiivit" ja laki ja käskyt ja toiveet ja henkäykset ja komennot.. ne ei OLE mitään.

Ne on sellaista mitä voi kirjaimellisesti kuvata "sanaMAGIAKSI". Ja ne toimii VAIN koska SINÄ teet niistä totta. TÄMÄN takia minä inhoan ja vihaan SINUA sydänjuuriani myöden, sielun ydintäni, joka saatanan solullani. Tämän tähden  sinä teet Helvetin todeksi meille KAIKILLE, ja minä huolehdin sikäli kuin mahdollista että AINAKIN SINULLE !


Säälittävä kansa. "Suomalaiset".

Kumartakaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti