keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Likaisia Pizzoja

En  nyt sano että "ählämit" mutta sanon että hyvinkin mahdollista ja todennäköistä että... ählämit.

Eli kuten tiedättekin jo, oli ilta-hevonsonnassa juttu miten oli tehty jotain tarkastuksia pitseerioihin ja ne SIJAINNIT oli siinä mm... pääkaupungin ympyröistä eli toisinsanoen on kyse sekalaisista  ählämsähläm-räkälöistä.

Mutta toki tämä ei yllätä tietenkään ketään, ei edes yllättymään suunniteltua robottia, ählyillä ym ei juuri ole mitään mitä voisi sanoa hygieniantajuksi. Ei tosin kaikilla suomalaisjunteillakaan, mutta suomalaiset ei sentään potki mitään porsaanniskaa tai lehmän kuvetta pitkin pölyistä lattiaa ja heittele sitä mekaanikkojen likaisista käsistä toiseen ja ripusta sitten johonkin helvetin lihakoukkuun kärpästen munittavaksi, suoraan aurinkoon, siinä  missä lähi-itäisemmät taas tekee tuota. Parhaimmillaan !

Älkää edes aatelko mitä ne  KAMALAT esimerkit on.


Sanon samaan rahaan että Kotipizzankin voisi epäillä jossain tapauksissa olevan vähän epäilyttävähkö, varsinkin ne versiot jotka sijaitsevat vanhoissa saastaisissa kiinteistöissä, ja niistähän suomlanti valitettavasti koostuu. Eikä niitä korbusiaanisia saastoja voi nääs purkaa, on paljon ärkeämpää rahoittaa "Eurooppa Projektia", siitä mulkvistit saa paremman pään, ja mielestään Oikeanlaista mainosta ja mitä lie, palkintohommia jne, ja siis saavat  kiusata teitä hoi polloin  pölvästejä. SE on se tärkein juttu niille siinä ja aina ja kaikessa.


Eniwei, heitelkäämme frisbiitä pitsoilla !

Hiphei.



...uuu......Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti