lauantai 15. tammikuuta 2022

Chant Njyys vs Zou

 https://www.youtube.com/watch?v=E4isNEVgGOk&ab_channel=AnythingGoes




Tälläistä tämä on, tää on niin  tätä.

Haistakaa ceeänännät ym PASKALÄJÄT vittu, Fuck You CNN !! Cunt News Nonsense. As i call it, from now on. Or maybe Communist Non News ? Communist News Network ? Pick one.



OKSETTAVAA pikku paskaväkeä, tuollaiset pitäisi hakata kilon kappaleiksi jotka mankuu pitkin "yhteiskuntaa" AINA ja kaikkialla, nuo näsäviisaat pikkuvitut, että "sensuroikaa tuo!" tai "lopettakaa tää!" tai "ei tollasta!". Vittu että osaavat jumalauta koetella ja ärsyttää !! Ja katsovat kuten kaikki vallanhimoiset nilkit / DEMONIT, että heillä on jokin Taivaan Mandaatti "järjestellä" todellisuus mieleisekseen, ja komennella muita ad nauseam. Ja KUKAAN ei ole niin tyhmä ja säälittävä ja ärsyttävä ja alhainen kuin se "Lainkuuliainen™" pikku vitun paskaläjä jokaa menee mukaan tuohon juttuun, sukupolvesta toiseen, ja oikein jumalauta INTOA puhkuen ja ollen kiilusilmäisenä HALUKAS ja proaktiivinen OSA "Järjestelmää".

Niille järjestyy ihan erityinen oma nurkkaus Helvettiä.


Mutta MUISTAKAA: Järjestelmä on ihan ITSE  "virallisesti" MYÖNTÄNYT käyttäneensä "behaviorismia" ym "psykologiaa" ja magiaa ja PELOTELLUT noita heikkohermoisia luusereita tuossa ympärillämme ..saadakseen ne junou ....?... tottelemaan ja pelkäämään,  eli HYPNOTISOINEET ne. Pelolla.


Ei siis mitään uutta toisaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti