tiistai 4. tammikuuta 2022

Sianpaska-annos

 



Järkyttävä ajatus että tuo pikku kusipää ^ tuossa, pääsee teoistaan kuin koira veräjästä(?) ja saa jumalauta vielä "ELÄKETTÄ"(!!!) siitä että on kiusannut muita elääkseen !! Vittu tuo typerä Perkeleen ämmä tulisi murhata sata kertaa eikä antaa sille mitään helvetin ELÄKETTÄ ! Tai itse asiassa... se tulisi teljetä vankilaan !! Ja niin hiiiiiiiitaaaaaaaaaan ja nöyryyyttävän "prosessin" kautta kuin vain on mitenkään mahdollista.


Tappakaa tuo kusipää ^^ !

Siinä on YKSI vihollinen, nimellään ja naamallaan. Sitä kokee aina olevansa TURVASSA kun on ns "voittajien" eli raukkamaisten ja niiden jotka lyöttäytyvät VALTAVIKSI luuserien LAUMOIKSI, mukana.

Mutta te KAIKKI saatte KAIKESTA maksaa, tämän minä totisesti sanon teille. Te voitte USKOA mitä lystää, mistä lystää ja MIKSI lystää, mutta minun sanani on tosi.

















Kyseinen sianpaska kyttä kusipää läskipää oli MUSLMI ja ampui ihan TAHALLAAN viattoman sivullisen VALKOISEN naikkosen. Ja SIKSI sai vain taputuksia ja korvaukset ITSE.



Mutta eniwei, tässä on heti kättelyssä, vuoden alkuun, teille kaikille jotakin. Ehkä aateltavaaakin, niistä teille niin rakkaista  pikku kiusaajistanne, anteeksi SaaaanNNkareistanne !! Eli Poliisi-Sika-Kytän (rotan) paskoista. Joita "ilman olisi Kaaos ja Anarkia" ja ne on jotain, paitsi siis Vääjäämätöntä, mutta jotain mitä te ETTE halua !! Toisin kuin kyttiä ja estoja ja sääntöjä ja kieltoja ja putkia ja linnoja ja vankeutta ja uhkia ja sakkoja ja uhkasakkoja ja hidasteita ja haittoja ja lakeja ja tyhmiä mielikuvituksettomia Saatanan kusipäitä niitä niskaanne pakottamaan jne jne.
Haistakaa Kaikki Vittu !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti