sunnuntai 23. tammikuuta 2022

Guuklen Neekerikuvia

Kun on puhe tästä Kuvituskuvien Neekerit aiheesta, miten JOKA saatanan kuvaan ja mainokseen täytyy nykyään ympätä ja änkeä nuo kurjat Afrikan alkeelliset alkuapinat primitiivit, eli Neekerit. Niin nin tässä on tätä Kalergi-suunnitelman ja muun Uuden Maailman (tuho)Järjestyksen ABSOLUUTTISEN HÄIKÄILEMÄTÖNTÄ Vapaamuurarisontaa  ja BlackRockin ja Vanquardin PROPAGANDAA.

Eli kävin Guuklen noissa sekalaisissa "lisää potaskaa" osion "palveluissa", jotka ei edes NÄYTÄ lainkaan miltään aivopesulan sanitoiduilta sieluttomilta pinnallisilta tekofuturistisilta Helvetinmaisemilta ! Ehei, näytävät ihan AIDOILTA palveluilta, junou, mitä ihmiset haluaisikin jne ! Niin nin kävin siellä ja katsokaa nyt sitten saatana..



" Ah-skiys-mii ! AaahhH-skjyys-Mii ! Gitchyoo ääs oudda mai feis biaatch !  "

" Jamal varastamassa iipädejä - värikuva vuodelta... 2021 luullakseni "

" Thuu-hu-huuu .haha... fani leidi ! Uu aa soo fani ! Ai äm indian, i help juu wit mai hedset ok ? "

Häikäilemättömä JULKEA propaganda kuva vuosien 2000-2050 väliseltä Suuren Monikultti Sodan ajalta, jossa murjaanit näyttelevät tekevän jotakin sivistynyttä

Sama kuin yllä ^^. Neekerit katsovat pitkiä peniksiä netistä, ja vesimeloonien ja kanan hintoja, sikäli kun osaavat.


Ja viimeisimpänä Guuklen kuvana on tietenkin heidän oman vakoojalaitteensa mainos jossa luonnollisesti(!!), doouh, tietenkin itseoikeutetun ilmiselvästi, ihan Ihka Aito NEEKERI !
Koska mikä muu sanoo "Tulevaisuuden ja jo tämän hetken Teknologia!" niin kuin neekeri ?


Hyi vittu YÄK !!


HÄVETKÄÄ !!


Toisaalta miksi sitä sanoa niille jotka ei edes OSAA hävetä.


Suksikaa Helvettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti