maanantai 17. tammikuuta 2022

Vittu jo riittää !

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6eb70d85-8693-435b-aedd-ace618c4dba3



Epätoivoissani sanon: suomalaiset.. herätkää.





Herätkää pliis vitun valtionpalvojat täydet kusipäät tollot.


Tässä EI OLE, ymmärtäkää nyt jo perkele sentään, kyse KENENKÄÄN mistään helvetin TERVEYDESTÄ ja "hyvinvoinnista" ja lähinnä KUVITTEELLISESTA, parhaissakin tapauksissa, turvallisuudesta.


Tässä on kyse RAA´ASTA VALLASTA ja tyhmien hätäpaskomisesta, vallan ahmimisesta ja ihmisten litistämisestä ja mitätöinnistä. Tämä on täydellisen "Machiavellistista".


Yrittäkää nyt tampiot lantapäät triviaalin mundaanit "arki"-idiootit ymmärtää tämä. Yrittäkää kaikin voimin snaijata. Tällaista maailmasa OIKEASTI on.

Ikävää jos te ette uskalla irtautua omalle kiertoradallenne Valtion rikollisjärjestöstä, mutta hei... en minä teitä ikinä älykkäinä ja rohkeina ole pitänytkään. Eikä kai kukaan.


Taaskin: AVATKAA joka saatanan sauna ja ravintola ja syöttölä ja juottola, ja MENKÄÄMME niihin !! Minä MENEN ihan tikkusuoraan HETI kun mihinkään vain pääsee, enkä kysele tai katsele mitään passeja ja myrkkyjä ja maskeja jne. ÄLKÄÄ heittäytykö TYPERIKSI lapsellisiksi "mä teen KAIKEN vaan päinvastoin...ihan vaan piruuttani!" pelleiksi myöskään, sen kun vain olette SUVEREENEJA ja tiedätte ettei siihen ole OIKEUTTA olemassakaan kenelläkään puuttua.

TIEDOSTAKAA tämä. TÄMÄ ON TOTUUS ja minä sen teille totisesti sanon, ja te tiedätte sen jokainen jo luonnostaan.

Joten LAKATKAA leikkimästä mukana.

Tämä ON TEATTERIA.

Tämä on VALLANKAAPPAUS.


Hätkähtäkäähän hereille kiitos.













EI !

OLE !

MITÄÄN !

"PANDEMIAA" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti