keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Naamarit Pois

 https://www.youtube.com/watch?v=rZ0O6PpqABA&ab_channel=AnythingGoes





Jahha. Booris on tullut näennäisesti ja hetkellisesti ja "virallisesti" osin, tämän yhden asian suhteen, niinsanotusti järkiinsä.


Eli naamarien käyttö LOPPUI.  NYT.


KATSOKAA vain Suomlannissa kun tyhmät hiivaiset vitun ämmät ja se yksi Saatanan likka MÄÄRÄILEVÄT, kappas vain, että suomessa tulisi vielä ainakin pari vuotta kyyristellä ja totella setää ja tätiä ja olla nätisti ja kiltisti ja pissata istualtaan jne, ja hiipiä paniikissa seinänviertä naama peitettynä ja todennäköiseti pyrkivät vielä pystyttämään sen ultranaurettavan, totalitäärisen harjoituksensa, eli Uusimaa sulki. Ja koirille biohazard-suojapuku päälle ja kissat joko uuniin tai kellariin ja kaikkien täytyy maksaa Valdelle "suojelurahaa" abaut 1000 € ...SIKSI. Koska on Näkymätön Vihollinen™ !!


HAhhahhahaaaaaaaaa.



Toisaalta.... ne naamarit ON kyllä hyviäkin monella tapaa, ei tarvi mm katsella niiden naamoja joiden naamat eivät ole niitä joita ihan hirveen mielellään niin muutenkaan oikein varsinaisesti katselisi jollei olisi osin ja olosuhteiden pakosta.. ns .. pakko. Ja tokihan ne suodattaa ihan konkreettista katupölyä sunmuuta sekalaista paskaa ja toimii tuulensuojana, se ON oikeasti eittämättä hyvä.

Ja niiden avulla voi kaikkein pelokkaimmat tunnistaa, ja tietää pysyä sopivan kaukana.


Mutta että tsiigataan, suomen kusipäät ne vaan aikoo JATKAA jumalauta  "koronatoimia" eli mielikuvitustaan,  teatteria, ja samalla TUHOTA esim ravintola-alan lopullisesti. Ja sitten syyttävät siitä kai meitä tjns, ehkä metsän eläimiä tjns, fauneja ja merihirviöitä, joskus tuonnempana. Jahka kehtaavat.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti