sunnuntai 30. tammikuuta 2022

..jotkin "vaalit"..

Tuossa meni tyyliin jotkin "vaalit" siis tjns. Halusin vain kiittää kaikkia jotka  EI "äänestäneet"  ja tehneet itsestään absoluuttista narria ja  älykääpiötä ääliötä.

"Äänestys" on sama asia kuin tekoruori tai jokin mikä lie ratti, jolla lapsi saa veivata henkensä edestä ja sydämensä kyllyydestä  ja kuvitella olevansa oikeasti  puikoissa ja ohjaavansa sitä jotakin alusta.

OIKEASTI sillä ei ole MITÄÄN, alkeellisintakaan, pienintäkään merkitystä. Ja vain totaaliset älyttömät tuhnut huijaa ITSE itseään uskomaan että sillä on jotakin merkitystä ja väliä. Ne on säälittävän tyhmiä ihmisiä ne.


"Demokratian" aika on ohi, toki  tämä ei ole  ollut KERTAAKAAN mitään OIKEAA Demokratiaa, ja miten ihmeessä moinen kuvitteellinen Järjestelmä edes voisi olla mahdollinen ?! Ei TIETENKÄÄN ole eikä VOI olla, sillä... maailmassa vaikuttaa PAHUUS. Voima jota suurin osa teistä  leikkii ettei olekaan. SE nääs kaappaa KAIKKI  mahdolliset versiot kaikista mahdollisista järjestelmistä, vaikka kuinka  älykkäistä, lopulta joka tapauksessa. 


Eniwei, olen lukenut sen Z-miehen blogin jo puoleen väliin ja aivan loistavia kirjoituksia ja repii "demokratian"  ihailtavasti kappaleiksi ja käsittelee jos mitä muutakin. Mutta jopa se on samaa mieltä  kuin minä, ja näemmä yllätävän moni muukin, moni ns "Normaali Ihminen™", että ...ns "poliittiset" ratkaisut on  jo  unohdettava.  MIKÄÄN "parlamentaarinen" ei meitä enää auta ja miltään pelasta. Kyllä teidän on nyt vain jästipäät, onneksi, myönnettävä minun olevan oikeassa ja jonkinlaisen sisällissodan / vallankumouksen olevan paitsi tulossa mutta vääjäämätöntä.

VALLANKUMOUS on ihan FAKTA, ja vääjäämätön. Vain sen MUOTO on vielä mietinnässä ja harkinnassa, muttei se  tod.näk. ole sitä vanhaa mallia vaan ihan jo ajatusten ja maailmankuvan muutos, ja  kun se koskee vain sitä kuuluisaa 10-20 % kansasta ..se on  yhtä  kuin  100 % ja done deal. Se on siinä  jo sitten.


Varautukaa siis ainakin siihen.


Ja LAKATKAA nyt herran tähden jo leikkimästä mukana !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti