tiistai 30. syyskuuta 2014

Uutisvirtaa 24H osa.9 (luulisin)

HAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ahahahha... ha hahahaha hah hah haa !

Nooo...  katsotaan nyt sitten seuraavan vuorokauden puolelle, mutta epäilen minäkin, ettei kannata mitään erityisen tähdellistä odotella.
Miljoonat taitaa olla sekä siellä "Ritaluoman" mielikuvissa, että jonkun vitun härskin Nigerian neekerin takataskussa !! hahahaa. Jossainpäin Nigeriaa on hyvin hyvin onnellinen neekeri. Joka on luultavasti lauleskellut ja naureskellut räkäisesti ja paskaisesti viimeiset kuut ja vilkuillut ehkä olkansakkin yli kerran josko toisenkin. Tuskin uskoo itsekkään onneaan.
Poltellut luultavasti iiiiiiisoja, paksuja sikkejä ja polttanut myös rullallekäärittyjä 1000€ seteleitä kun ei muutakaan käyttöä kaikelle tuolle riihikuivalle ole raukka keksinyt (neekerihän se vain on kuitenkin, lopunkaiken) ja pistänyt haisemaan sen kun on kerennyt ja uskaltanut !

Mutta hei!! "se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa!" joten tässätapauksessa täytyy kai ihan nostaa hattua tälle, yhä ainakin toistaiseksi anonyymina pysyneelle, mitä entrepenöörisimmälle neekerihuijarille !

sír i salute ya !

Nauttikoon ansaitsemistaan kahisevista ! Nauttikoon oooooikein iiiiison villikarjupihvin tai jonkin ....mitä ne sitten siellä syökään paitsi toisiaan....?.... kauriita? krokotiilejä ? virtahepoja ehkäpä? entiä. Ainakin hyöteisiä ne syö ja se on fakta.

Uskomatonta.

* * * * *

Ja tässä on seuraavat mestattavat joiden irtopäitä saamme pian ihailla Live Leakissa !


Pahoin pelkään, että hän ei enää perhettään näe. Kyllä nämä vitun Saatanat sellaisella tappotahdilla on jengiä tappaneet, ettei pahemmasta paljon väliä.

Joka kerta tähän asti, kun joku onneton reppana on maailmalle näissä kuvissa ja videoissa esitelty, ei ole mennyt kovin kauaakaan kun se on jo ruumiina ja kappaleina ja nämä vitun aivottomat (luultavasti ihan konkreettisesti, fyysisesti "aivottomat") islamisti-idiootit kiljuu ylistystä sille vitun Paholaiselleen / Terrorismijumalalleen. Jonka nimeä en edes kirjoita. Sylkäisen vain kohti kattoa tai lattiaa.

* * * * *


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014092918705521_ul.shtml

"Antakaamme naisille valtaa!" he sanoivat... "hyvinhän se tulee sujumaan!" he sanoivat.

Normaalisti olisin ihan suunnattoman ärsyyntynyt, mutta olen jo alkanut olemaan niin vitun totaalisen parkkiintunut ja lopen uupunut ja lannistunut ja kaikkea tätä, etten juurikaaan enää jaksa vaivautua. Olen siltikin syvällä sisälläni, hyvin hyvin vitun vihainen, mutten vain jaksa juuri nyt ilmaista sitä.

Kysyn vain tuolta typerältä, aivottomalta, bimbolta, tyhjäpäiseltä, kusipäiseltä, kommarilta, kollektivistilta, älykääpiöltä, paskanaamalta ämmältä, tuolta "Paulette"lta että : kuka hevonhelvetinvittu sinä olet siitä etukäteen päättämään mikä saattaa!!! ketäkin ehkä!!! loukata tjms.

Ja entä sitten vaikka loukkaisikin? ja pahasti ?! onko "loukkaantuminen" todella pahinta mitä saatat kuvitella ?! ....vitun tyhmä olet jos näin on, sry.

Tuo mitä tuossakin on taas sensuroitu on se ainut asia mikä ihmisiä yleensä aina takuulla viihdyttää ja naurattaa ja katsojaksi vetää TV:lle ja elokuville -eli yksinkertaisesti Totuus. Se mikä on rienaa juurikin näille kaikille itse itseään jumalina pitäville pikku Paholaisille Praadassaan. Nämä vitun huumorintajuttomat (pahuuden tunnusmerkki, huumorintajuttomuus!!) määräilevät kommarin perkeleet yrittävät taas kieltää kaiken mitä eivät ymmärrä ja mihin eivät itse yllä, mutta jonka kuitenkin syvällä sisällään tietävät muita ihmisiä suuresti ilahduttavan ja elähdyttävän ja naurattavan ja viihdyttävän yms, joten se pitää saada tuhotuksi !!
Lusiferin työ ei ole vielä valmis! sillä maailmassa on vielä vähän naurua ja iloa ja pidäkkeettömyyttä ja vapautta ja tietoa ja viisautta ja totuudentuntemusta yms (ja luonnollisuutta). Kaikkea sitä mitä Vasemmisto Kommunistit ja muut perkeleensikiöt inhoaa "sydän"juuriaan myöden. Ja minä vastaavasti inhoan heitä ! Pyhällä vitun vihalla !

Ja te tulette lopulta jokatapauksessa häviämään, kuten aina.

Haluaisinkin aina kysyä pahuudelta, että : miksi sinä edes vaivaudut !?!?

Kuten on todettu ; "Länsimaailman" "johtajat" yms paska, eivät ole Jumal-uskoisia tai välitä Jumalista tai Traditioista tai mistään vitun moraaleista yms mitään. Vaan he de facto ; uskovat olevansa Jumalia itse !!!

Ja sitäpaitsi, mainittakoon huumorintajuisena ja ihan vitun hauskana  (tosielämässä siis!) hahmona, että -tuo juttu, tuo silmien killistäminen Kiinalaiselta näyttääkseen... se on ihan vitun hauskaa !! hahaha, hieno juttu jo pelkästään luettuna ! Oikeaa ja pidäkkeetöntä ja vilpitöntä ja aitoa siis Jumalaallista sinänsä, huumoria. Eikä mitään vitun munankuorten ympärillä sipsuttelua, Paholaisia miellyttääkseen ja Juutalaisia sensoreita varoakseen. Vaan ihan silkkaa suoraa ja välitöntä maailman kokemista, havaitsemista, tulkitsemista ja esiintuomista ja sikäli myös -huumoria ja hauskaa !!

(Mainitsen vielä sen, että tämä asia liittyy kaikkeen siihen mitä Hankamäen homppeli on siinä Magnum Opuksessaan "Enkelirakkaus" kirjoittanut miesten ja rakoperseiden maailmankokemuksen ja sikäli -kuvan  eroista!)

* * * * *

No niin !!
Ja tulihan se / sitä sieltä taas, kun vähän vain odotti.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092918705301_uu.shtml



Huoh.

Taas on "Steissillä" pärissyt ! Neekeri tai Somali lauma on näyttänyt nynnyille närhen munat!! Ja vilautellut ehkä omia ruskeita muniaankin siinä sivussa.

Kyllä nämä osaavat monenlaista, ei siinä käy kieltäminen. Ja sanon vielä sellaisen jutun, että (vaikka tiedänkin kyllä syyn ja selityksen, mutta ...silti!) : miksi nämä olennot, vaikka tietävät jo muiden suhtautumisen itseensä ja maineensa ja mitä heistä ajatellaan, miksi he silti tekevät tätä!!? ja aina!! aaaaaaaina !!
Sehän on se sama juttu kuin Manneillakin, eli että "99% tuo huonoa mainetta kaikille lopuillekkin".


* * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092918704151_uu.shtml

Joku vitun Puolalainen apinatar, joku Polakinperkele luuli, että tänne voi vain tulla ja pistää materiaalisia hyödykkeitä povariinsa ja lähteä kälppimään ! hah !! näin ei nyt kuitenkaan ollut eikä useimmiten myöskään ole.
Toisin kuin siellä slaaviryssäin Puolassa, täällä ei yleensä varastella kaikkea mikä irti lähtee ja paskanneta kaduille ja puukoteta toisinpuhuvia suuhun, tai mitään muutakaan vastaavaa. Ei edes Jänkhien mailla nähtävästi !

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/2014092618698914_kg.shtml

"Totuus Di:n ja Tsharlesin kuuluisasta kuvasta"?!

Totuus kuuluu näin .......

"....mä murhaan sut ´autokolarilla´´ saatanan narttu !!..."
Luultavasti.

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092918705651_uu.shtml

Minä tiedän syyn tuohon : Virolaiset työmiehet.

Surullista, itseääntoistavaa (kuten kaikki todellinen usein on) ja "niin läästsiisön" ja niin "profiloivaa" ja "klisheetä" ja "stereotyyppistä" yms. Mutta niin on ampiaisenpistokin yms.

Itseasiassa uskoisin, että nyt ihmisillä tulee olemaan aika pitkäänkin ellei jopa lopullisesti (siis ainakin 1-2 sukupolvea) suht varovainen suhtautuminen tuohon kohtaan / tunneliin jollei jopa suoranainen vainoharhainen trauma. Luulen, että tällainen asia on suurempi kuin sitä äkkiseltään luulisi. Ainakin jos tuosta itse viilettäisin läpi 100Kmh ...niin... ... . . .no, en ehkä viilettäisi. Hidastaisin luultavasti ainakin jonkin verran. Mitä jos tuo koko kauppakeskushökötys tuon päällä tulee saatana kokonaisuudessaan niskaan !?!? Aijaijaijaijaiajiajiajiajaiajiajiajiajaijajaiajaiaijaaaaaaaaaaaaajiajiajiajijiajiajija. Ei hyvältä näytä !! "Sitä saa mitä tilaa!"

Ja jos tilaa työmiehet Baltiasta, saa Baltialaista laatua.

+ En muista näinkö Matruunan blogissa tai siellä jostain linkistä vai mistä sitä sitten katselinkaan, tuon kauppakeskuksen ulkonäkö arvosteluita.... ei ne hyviä ollu. Empä tiedä... en osaa sanoa.... aika vitun outo.... outo se on tuo "Goodman" (vitun typerä nimi!! inhoan tuota nimeä! [helvetin Anglofiilit!! jo riittää kaiken nimeäminen Anglojen mieliksi!! haistakoot saatana vitun !. Perkeleen vitun varkaat ja saastat]).
Näyttää....lähinnä... miltä?... joltain Modernilta Ladolta kuten kaikki tuollainen näyttää. Tosin tykkään kyllä, myönnettäköön, tuosta nykyään käytettävästä värikkyydestä ja koristebetoneista yms pienistä ilon ja valon ja tyylitajun pilkahduksista siellä täällä. Ikäänkuin "syntinen koriste" tekisi vaivihkaista kambäkkiä ihmisten mieliin jollei jopa, jos luoja suo, arkkitehtuuriin. Jotain toivoa siis on !

* * * * *

Siinä kaikki Uutisista tältä erää. Haistakaa vittu & kuolkaa.
Näkemiin.

(Tiedän, tiedän ! Nyymanin Petteri painukoon vittuun. Minunhan siellä pitäisi kuuluttaa Uutisia!! joita siis katsoo lähinnä vanhukset, koska eivät käsitä internettiä ja sitä että kaikki on jo muuttunut. Kuten Jokeri Bätmäniäkin valisti "takaisin ei ole menemistä").

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti