sunnuntai 7. syyskuuta 2014

"Nuorisojoukko ryösti..." Aamun neekeririkos osa.1

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288734739318.html

Saatanan nekrut ja vitun Vekrut.
Niskat pitäisi vääntää nurin tältä poppoolta. Naks! vaan.


"aye  ya´ll  wazzaap !?"
"Maahanmuuttajista ja kanta-suomalaisista koostunut ..." eli taas näitä vitun älykääpiölössejä Stadinseudulta (uuuh, ooh, a surprise there!! ylläri pylläri) joissa pyrii kaikki vitun katulierot ja luuserit ja lökäpöksyiset nuoret klopit neekeriä leikkimässä ja tarkkisluokan kuolaavat imbesillit ja muut "suuhengittäjät".

Nämä kerjää kyllä sitten jo ihan oikeaa kuritusta nämä. Jos tällainen meno jatkuu saati pahenee, täytyy ennenpitkää todella siis perustaa jotain "kodinturvajoukkoja" tai jotain, ja piestä näitä vitun sinttejä yöt ja päivät läpeensä. Mutta, kenellä olisi jotain sitä vastaan !?!? tai rotusotaa!? nehän olisivat aivan vitun ihanaa!! mahtavaa, ja luultavsti hermoja rentouttavia puuhia. Saisi iskeä takaisin Lusiferin läskipäitä ja tuulettaa tunteitaan ja viilentää hermojaan ja päästää höyryjään yms.

Ja on pakko tässä vielä esittää kysymys, että "miksi kukaan tuolla puistossa ei ole keksinyt iskeä takaisin?". Jos siellä kerran oli enemmänkin väkeä niin miksei jengiydy jengiä vastaan ?! Näin käy kun valkoisilla ei ole katuviisautta, eikä ole ollut sittemmin toisen suursodan. Ihan jo siksi, että a) se on kadonnut pois ja sen on annettu kadota, koska sen kuvitellaan olevan itseasiassa jokin syy!!!!!!!! väkivaltaan yms ja b) koska niin moni valkoinen poika on isätön tai omaa niin täyspaskan faijan, ettei siitä ole ollut opettamaan mitään katurealismia (ehkä se ei vain itsekkään tiedä!) ja tietenkin siksi, että c) valkeat ei ole tottuneet  siihen, että omassa kotimaassa ja tutuissa nurkissa pyörisi jotain vitun neekeri-imbessillejä ja älykääpiö-hamppari jengejä ryöstelemässä ja huohottamassa ja että sitä joutuisi omissa nurkissaan "katselemaan olkansa yli".

Ja tätä rikolliset ym käyttävät totta mooses, samantien hyväkseen.


Liekinheitin olisi oikein hyvä ja paikallaan! olla mukana kun tuolla käsittääkseni nykynuorison kielellä "Steissillä" eli ihan vaan "ulkona" liikkuu nykyjään.

Mutta älkää toki siltikään käsittäkö tätä niin, että me pelkäämme teitä tai liikkumista ulkona / "Steissillä" tai jotain muuta typerää slummimurjaani paskaa.

Te voitte heilua siellä "voittajina yössä" vain siksi, ettei kukaan ole vielä ottanut teiltä luuloja pois !!

Vittu mitä saatanan paskaläjiä perkele !! vitun hampuusit ja loiset.

P.s lienevät sitä Cro-Magnon / Sapiens-Sapiens simpanssi laumaa, joilla ei ole ihmistä sisällään. Ei geenin geeniä. Ei pisaraakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti