tiistai 23. syyskuuta 2014

Linkkiteksti numero 1

Jahaaa...hheheheheiiiii ! tulin taas tänne blogiinkin käymään!! Oooul rait.

Vaikka se sellainen on jo mennyt näemmä vähän muodista (kun kaikki kiireisin sanottava on kai tullut jo suurimmassa osassa blogeja sanotuksi) -voisin nyt itse alkaa laittamaan silloin tällöin vähän näitä "Linkkejä" kirjoituksia itsekkin. Minun linkkini kun tuppaavat olemaan aika paljon khuulimpia ja stydimpiä ja vain -parempia- ! kuin muiden. Minun linkeistäni voitte vaikka oppia jotain.

Joten aloitan tällaisella, jota olen nähtävästi jo muutaman vuoden!! (aika kuluu yllättävän nopeasti nähkää) tuossa hautonut enkä ole tainut kertaakaan sitä mainita vaikka se onkin oikein hyvä linkki / kirjoitus ja sisältää todella hyvän ja lyhyen ja ymmärrettävän ja selitysvoimaisen -lyhyen selityksen meidän Petturi Eliitin käytökselle. Tai miksi heitä kukin kutsuukin ;

- "Suvaitsevaisto / Suvaitsevaiset"
- "Herrasväki"
- "Pohjasakka"
- "Kiusaajat / Öykkärit"
- "Vasemmisto"
- "Oikeisto / legendaarinen ´Ääri Oikeisto´" Hahahah
- "Ymmärtäjät"
- "Maanpetturit"
- "Kusipäät"
- "Neekerinhyysääjät"
- "Feministit"
- "Anti-Fasistit / Anti-Rasistit...antibasistit " jne ad nauseam
- "Kommunistit / Kommarit"
- "Natsit"
- "Internatsistit / Pakkokansainvälistäjät"
- "Pelurit"
- "Manipuloijat / illuminaatit"
- "Sosiaaliteiteilijät" (social engineering)
- "Monikultturistit"
- "Kukkahatut"

Jne jne, yms. Onhan näitä.

Mutta pohjimmiltaan, kuten aina!!! on aina kyse yhdestä ja samasta sairaudesta ja jengistä ja syystä ja pohjavireestä ja tausta-ajatuksesta yms. Älkääkä koskaan hairahtuko muuta luulemaan sillä, "sillä tiellä odottaa kadotus".

* * * * * * * * * *

Eli, itse linkkin on tässä ====>   http://www.uwgb.edu/dutchs/PSEUDOSC/TreasonV3.HTM

"Intellektuellien Petos" on aihe ja otsikko.

Tuon, nyt pitkästä aikaa, vuosien jälkeen nähtävästi, luettuani .....joudun toteamaan, että "Suomihan on saatana ´intellektuellien´Luvattu Maa!!!". Tämähän on siis täysin ja totaalisesti juurikin tuon "Titanikin ykkösluokan kannen" väen hallussa. Niistä nyrpistelijöistä koostuu suomlanninkin "Eliitti". Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihan koko Vasemmisto!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihan kokonaan !! IHAN kokonaan.


Ja tässä yksi parhaista ja simppeleimmistä kappaleista / lauseista tuosta, ja sellainen joka tiivistääkin aika hyvin suomen johtajiston ja koko pienen paskamaan aika hyvin yhteen lausahdukseen.

"Eric Hoffer, the longeshoreman-philosopher, nailed it perfectly:

The fact is that up to now a free society has not been good for the intellectual. It has neither accorded him a superior status to sustain his confidence nor made it easy for him to acquire an unquestioned sense of social usefulness. For he derives his sense of usefulness mainly from directing, instructing, and planning- from minding other people's business- and is bound to feel superfluous and neglected where people believe themselves competent to manage individual and communal affairs, and are impatient of supervision and regulation. A free society is as much a threat to the intellectual's sense of worth as an automated economy is to the workingman's sense of worth. Any social order that can function with a minimum of leadership will be anathema to the intellectual. "



"Mikä tahansa sosiaalinen järjestäytyminen / järjestys, joka voi toimia minimaalisella Johtajistolla on aina rienaa Intellektuellille".


Kaikesta tuosta ^^ johtuu kaikki tämä suomessa niin tyypillinen ja absoluuttisen loputon ja näännyttävä lakipykälien ja komentojen viidakko ja joka-vitun typerä "paskalaki" ja renkaidenpotkimiskäsky ja autojen valvonnan tiukentaminen ja kaiken muunkin Totaalikontrolliin pyrikyvän holhoamisen !! koska : tuon tyyppiset paska / pers -lävet eivät vain kertakaikkiaan osaa itse elää, itsensä kanssa ja parissa ja pitää näppejään erossa Maailmasta itsestään ja sen muista olennoista. Heillä on vakava tarve ja yhtä tiukka aikomus puuttua kaikkeen, säädellä kaikkea, ja "parantaa" maailmaa (kuten jutkuillakin on "Tikkun Olam"insa).


Parasti antia tuossa tekstissä on kaikki tuosta "Demokratian Viha" -kappaleesta alaspäin ja se itse siis mukaanlukien!

Tuo koko kappale tekisi mieli suomentaa tähän, niin totaalisen kaikenselittävä ja hyvä ja läpikotainen se on, mutten jaksa vaivautua. Toivon ja uskon, että suurin osa teistä kehadesta osaa lukea ihan englantiakin. Loistammehan me aina niissä PISA-kokeissakin !! kyllä te nyt yhden enkunkiälisen artikkelin voitte tsiigata ?!

Tuossa on taas kerran tämä Herrakais-Vasemmisto-"mekin olemme oikeasti vain proletariaattia ja Hoi Polloita, ihan niin kuin tekin tihihihih"-kusiaislauma läkähdyttävän hyvin paketissa. Koottuna ja paketoituna ja simppelisti selitettynä !! Repikää läskipää intellektuellit siitä !!! teitä ei vain kertakaikkiaan kaivata tai tarvita ! AHAHAHA hahahAH HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA A

HAH    HAH    HAAAAAA !!!!!                     ...........aaaaaaaaaaaaaaaahahHAHAhahaHAHahaaa LOL !!

Vituttaako ?! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHhhhhhhhahahaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! Läl läl läl läl liaaru....

Vitun tyhmät ja lihavat ja vitun rumat manipulaattori ämmät !! mädätkää helvetissä ja palakaa myös !! HAhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Stuppi on muuten aika napakka esimerkki tuosta älykääpiö / idiootti "vittu mä oon nero" tyypistä mitä tuossa käsitellään. Se ei ikäänkuin ole edes olemassa ilman kameroita ja yksin jossain pimeässä, mutta syttyy heti kameran nähdessään ja saa selkeästi sellaisen pörröisen, lämpimän tunteen, pippelin ja pyllynreiän lähistölle. Sellaisen "heeiiii mä oon tärkee ja kaiken keskellä, ja multa kysyttiin just joku ihan sika ihana kyssäri johon mä oikeasti haluankin epätoivoisesti vastata, mutta täytyis näytellä, että vastaaminen on työlästä ja vaikeaa ja vähän jopa vastenmielistä" junou ?! Nou ? fak juu then.

Tuollaisille, suht pateettisille, hahmoille maailma on vain heitä ja heidän ihailuaan varten, kuten naisillekkin -loputtoman solipsisminsa takia. Ja minä sitten vittu vihaan tuollaista sakkia ! (Toki on myös niitä joita ON syitä ihailla ja ehkä jopa syytäkin, mutta ne on yleensä asia erikseen).

Jaaa Eduskunta kokootuu tänään, noin klo 13:15, keskustelemaan siitä kuinka ihana Alexander Stubb on ja ihailemaan hänen pallejaan ja kelloaan ja hienoa krakaansa. Älkää myöhästykö.
+ kisan (ohessa) voittajat saavat tavata Alexin yksityis istunnossa primääri-istunnon jälkeen, jossa on mahdollisuus mm työntää etusormensa hänen persereikäänsä tai antaa hänen istua peukaloonsa, ja laulaa hänelle Hoosiannaa ja muita ylistyslauluja.


"Mmm..mmlmhlm.m.. oi..Hra Stubb! ..mmm...mmmh... hauska vihdoin tavata "


Nämä tyypit on syntyneet siinä uskossa, että kaikki muut (jopa minäkin!!) on syntyneet lähinnä ihmettelemään kuinka vitun fantastisia he oikein ovat !! "voitteko uskoa, että olen näin fantastinen" olisikin heille aika pätevä motto.
(Varastin tuon fantastisuus lausahduksen sinänsä, siltä yhdeltä blogaajalta... : / minkäs teet )


Niinsanottujen "Normaalien Ihmisten" olisikin suomessa jo korkea vitun aika "nousta yllös" ja sanoa selkeästi, että "nyt loppu". Ja tehdä jotain mitä minä tiedän, että te ette osaa tehdä, sillä jos osaisitte .....niin   .....no, te olisitte jo tehneet sen!! eli ; elää ilman Hetero-Valtiota ja sen kaikenkarvaisia ilmiöitä, ihan niin kuin Amerikkalaiset sinä pienenä (n 11 vuoden) ajanjaksona kun olivat ihan ihka oikeasti ja de facto Vapaita !! (Mutteivät kestäneet sitä, koska se on ihmisistä leijonan osalle liian vierasta ja absoluuttinen kauhistus eikä siinä vain viihdytä tai osata elää!. Harmin paikka.)

Suomessa ja Pohjois-Koreassa ja kai myös Burma-Myanmarissa ja muualla, on saatu ihmis-apinat syntymästään lähtien aina tuijottamaan esim TV:tä ja seuraamaan johtajaa, seuraamaan sitä mitä joku tyhjäpäinen, sieluton, tylsä ja typerä ylimielinen pallinaama NYT sanoo!! ja nyt! ja nyt.... ja heheheii! mitäs se NYT puhuu!? ....ja ....vittuako sitä odotatte saatanan lotskoivet !?!?

Leben ist für ALLE da !! kuten olen koettanut teitä valaista. Mutta muuleja on vitun vaikea valaista ! Sillä "tyhmiä on vaikea vapauttaa kahleista joita he KUNNIOITTAVAT !!".

Ketä vittua kiinnostaa mitä joku vitun Niinistö sanoo jostakin ?! tai joku vitun murahteleva pallinaama Lipponen (vittu miten tyhmä nimikin saatana!!! hahaha "Lipponen" hahahaa) tai joku saatanan omituinen ja rumilus! -nimeltään Väyrynen ?! jälleen kerran, vittu mikä nimi !!! Onko typerä nimi, jokin vaatimus Poliittiselle rotan uralle ?!

Uskoakseni ON.

Suomalaisia ja Amerikkalaisia erottaa esim se (ja Angloja eritoten, muutenkin) että: Anglot ei odottele sitä, mitä mieltä Hra Johtajat tai Rouvakin vielä (vielä pahempi!!) on tästäkin taas, vaan elää ihan itse ja menee ja tekee. Ja jos siihen Valde tulee tohtoroimaan ja komentelemaan ja änkyttämään ja kyykyttämään ja alistamaan niin ...ensinnäkin -ne tietävät vitun hyvin itsekkin kummalla puolen Universumin Hyvä - Paha akselia he ovat, ja mitä tekevät, ja ettei heillä ole mitään oikeaa oikeutta siihen änkeä "pätemään".
Heidän ainoa, ihan tasan ainoa!!, oikea Voimanlähteensä ja Vallan ja "Oikeutuksen" -lepäilee siinä sikojen vyöllä ja on nimeltään ase. Tuli...ase. Eli siis, väkivalta ja brutaali, pakottava, demooninen ja alistava, sadistinen, elukkamainen ja moraaliton ja tunteeton ja oletteleva ja itsekäs ja itseäänoikeuttava ja ylimielinen ja solipsistinen ja kusipäinen ja Lusiferiaaninen apinain raivo ja pahuuden voima muiden yli ! Siinä se on, eikä missään muualla tai mitään muuta. Siinä kaikki teidän typerysten auringon alla. Te - olette - edelleen - de facto - apinalauma. Paistattelemassa päivää kivillä ja tottelemassa milloin mitäkin vitun kusipäistä "alfa urosta" tai jotain. Muuhun teistä ei vain ole, ei ole ollut, eikä tule olemaan, koskaan.

Kuten olen sanonut ; olen teihin ja tähän elämään aivan suunnattoman pettynyt.

Te ette ole vieläkään paenneet Faaraon valtaa. Ja Kuten lemppariblogaajani sanoi, on Politiikka neekerien keksintö ja juttu. Se keksittiin jossain vitun sorakuopassa Afrikassa kymmeniätuhansia vuosia sitten ja sitä on siitä lähtien käyttänyt tietynlaiset olennot ja ryhmät, alistaakseen ja kontrolloidakseen muita. Asia on hyvin yksinkertainen eikä sisällä mitään valkoisille niin rakasta "mysteeriä" ja myyttisyyttä ja toissaulottuvuudellisia piirteitä. Se on "vain" yhden "ihmis"ryhmän elinkeino. Thät´s ool.

* * * * * * * * * *

Mutta jokatapauksessa .....niin, siis ..... lukekaa ja ärsyyntykää, niin minä ainakin aina teen. Siinä on teille mustaa valkoisella siitä miten asiat nyt vaan oikeasti ovat, ja yksinkerainen selvitys siitä miksi nämä petturi-läskipää-paskat käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät. Tämä on todellinen ongelma, btw, meidän Valkeiden riveissä ja on aina ollut ! Liikaa "Kuninkaita" ja komentelijoita ym, yhdessä ja samassa paikassa. Liian monta kokkia tavallaan, jotka vääjäämättä pilaavat sopan.

Kuten olen sanonut (mutta kukapa teistä vitun nuljaskoista ikinä mitään kuuntelee?!?) : menkää itse sinne afrikkaan!! siellä niitä on, niitä rakkaita neekereitänne!! Ne eivät osaa olla kiitollisia, ne eivät edes ymmärrä mitä se on (kuten jutkutkin ja muut ei-valkoiset paitsi Aasialaiset), mutta ne ottavat ilomielin teidän ylivertaisuutenne vastaan, ja kaikki sen tuomat ja suomat uudet kujeet ja jutut ja jekut ja piirteet ja keksinnöt yms. Säännöistä ne ei tule dikkaamaan yhtä paljon kuin nämä suht vaivatta alistettavissaolevat valkoiset orjat, mutta voittehan te ainakin kokeilla !!? eiks je ?!
Saatte ainakin haluamanne pärskeen ...sitä jotain, adrenaliinia tai jotain. Kun saatte konkreettisen kokemuksen omasta, aidosta, ylivertaisuudestanne. Sehän vaikuttaa ihan win-win tilanteelta !! Tai jopa win-win-win !! Me pääsemme teistä!! neekerit saavat teidät ! ja ne saavat myös teiltä kaikkea ilmeisesti khuulia shittiä!!

Eli ; menkää siis sinne!! ja ....olkaa sitten.... siellä.

Siellä Titanicin ykkös kannella. Vain "vanhan rahan" seassa, ja nyrpistelette sitten keskenään siinä kahvikuppostenne ääressä ja sätitte meitä muita, alempia, olentoja. Morlokkeja lähinnä. Pthyi ! *ja kahvi lentää suusta, suhisten laivan kanteen*




Fak juu ool.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti