maanantai 8. syyskuuta 2014

Lääketeollisuus Mafia

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml

Mahtavaa.

Tässä tämä nyt on, tämä asia jota niin moni "foliohattu" ja Tex Arcane on vuosia yrittänyt teille pienipäisille selittää !!! Mutta ehkä te  NYT  uskotte kun alkaa olla taas jo liian myöhä ja tämän on joutunut taaaas kerran kertomaan "entinen sisäpiiriläinen" ?!

Nähkää, maailmassa toteutuu halki miljoonien vuosien, näiden mielisairaiden ja keinotekoisten apinoiden joita "ihminen" nimellä kutsutaan -parissa,  aina tämä yksinkertainen kaava : joku oikeasti välittävä ja älykäs ja viisas ja kiinnostunut ja sielun ja sydämmen ja tunteet ja moraalin ja periaatteita ja selkärangan omaava Ihminen! tekee jotain, löytää vaikkapa jonkin uuden ...lääkkeen!! tai mitä vain, ja sitten kun se vihdoin hyväksytään tuon ympärillä vellovan tympeän typerän muulilauman johdosta ensinnäkin Todeksi, se alkaa myös tuottaa ..."taloudellisesti" eli siis sillä tekee rahaa!! hynää!! mania ja sikäli myös valtaa, se sen keksijä. Ja huomattuaan tämän, loputon, siis oikeasti loputon, armeija keskinkertaisia ja sitä vähempiä  myyriä ja demoneita ja kusipäitä ja gangstereita ja välistävetäjiä ja roistoja ja luihuja ja paskakasoja ihmisiksi naamioituneina yms alkaa parveilla kuin kärpäsiä hirvenpaskaläjässä. Sitten koko homma alkaa hiljaa ja totaalisen varmasti vesittyä, ja ennenpitkää jäljellä on enää sen alkuperäisen itse asian -ontot kuoret ja nimi ja ehkä vähän filosofian / idean tynkää, mutta se on enää vain tuotemerkki ja tuote, kuten esim Kokakola tai Nintendo tai jokin, ja sillä takoo rahaa juurikin nämä saatanan lapamadot, loiset ja muut vitun ketkut. Jotka vieläpä viis veisaavat mistään "sivuvaikutuksista" ja ihan konkreettisesti, nyt lääketieteen tapauksessa, sivuvaikutuksista.

Vittu, että nautin lukea näitä, minunlaisilleni selvempiä kuin "itsestäänselviä", asioita ja Uutisia... Uutisista!!! ja katsella kuinka te vitun tyhmät muulit määitte aidon hlmistyneinä ja tuohtuneina ja päättöminä kuin jokin vitun lobotomisoitu kana nähdessään repeämän ulottuvuuksien välillä. Hahahahahaa... onko tässä jotain mikä pakottaa teidän kalloanne ??!! Koska minulle tämä huomattavasti selvempää kuin ostaa vaikka kepappi tai jotain. Nou fakin problem.

Yksi teidän helmasynneistänne on näet se, että te jostain käsittämättömästä vitun syystä, luotatte "ihmisiin" liikaa. Aivan liikaa.
Ikäänkuin ne todella osaisivat asiansa ja välittäisivät jostain paskan vertaa tai olisivat jotain apinaa kummempia. Vaan kun näin ei vain valitettavasti ole !!!!!

Olen ollut tässä aikeissa kirjoittaa jutun "Vasemmistolaisista" ja ihmistyypeistä ja anthropologiaan kuuluvista muistakin jutuista, mutta annan jo nyt yhden pienen "spoilerin", en tosin vielä tuo esiin mitään linkkiä, mutta kuulkaa !! -kuten Texas Arcane niin hyvin kerran kirjoitti, "on Vasemmistolainen, vain kohtelias nimitys aivovammalle / -vauriolle".

Ja (voi olla että useammallekkn) tuo vamma on tarkalleenottaen mantelitumakkeen tuhoutuminen tai luontais-syntyinen näivettyneisyys / kuivuus / mitättömyys tai toimintahäiriö tai puuttuminen miltei kokonaan tai ...se, että se on pelkkä nahistunut rusinankokoinen mitätön nyppylä keskellä päätä ! Kun sen pitäisi olla "nyrkinkokoinen" (ei siis kirjaimellisesti!! typerykset HUOM!) iso motti... keskellä päätä !

Tämä yksinkertainen aivovamma tai puute -tekee "ihmisistä" "Vasemmistolaisia" ja saa heidät käyttäytymään kuin sopulilauma tai jokin muu typerä ja panikoiva ja helposti manipuloitava lössi imbesillejä. Tai kuten lintuparvi.
.....tai kuten naiset!!! .....

He eivät mm enää kykene tunnistamaan ja ymmärtämään vaaroja !!! Ymmärrättekö lukemanna !?!? Antakaa siis kun toistan ; HE EIVÄT KYKENE EROTTAMAAN V A A R O J A !!!!!! kuten esim....uu ai dont nou...neekerien ja muslimien yms "Maahanmuuttoa" (Tm).

Ja koska he ovat luonnostaan (luonnostaan !!) pelkureita ja kyvyttömyyksiä vailla vertaa, heidän on kertakaikkinen PAKKO hakeutua AINA laumaan, mikä vain LAUMA käy kunhan siinä on enemmän kuin yksi jäsen! Ja sitten he alkavat siitä tyhmyyden tiivistymästä käsin aukoa typerää pientä päätään ja saarnata muille "kuinka asia OIKEASTI ovat!" tai miten niiden tulisi olla ja blääblääblää... ad nauseam, ad infiniiiiiiiittum !

Eli siis ; ovat eräänsortin -luontaisyntyisiä Ryssiä ! hahahahaaaa.

Se mitä mieltä he milloinkin mistäkin ovat, on se mitä mieltä se lauma milloinkin mistäkin on. Jos nyt olisi 1930-luku kiljuisivat nämä väkivaltaiset idiootit tuolla kadulla kurkku suorana Natsismin puolesta ja haluaisivat ehdottomasti hyökätä Puolaan, koska... hö! kaikkihan sen nyt tietävät, että...Puolaan nyt vain ON hyökättävä!!

Jos he ovat nekruja, heistä tulee "Mustapanttereita" tai kuten lempibloggerini sanoo "Mustia nynnyjä" hahahahaha "mustianynnyjä"...aaaah.. (sivuhuomautuksena sanottakoon, että : ei ole minkään muunlaisia neekereitä olemassaolossa kuin nynnyjä. Kaikki nekrut on paskahousuja. Mutta niistä lisää tulevaisuuden "Suuressa Neekerinumerossa").

* * *

No, muta.... eniwei.... lukekaa tuo ja koettakaa. Koettakaa!!!! hyväksyä lukemanne, ja ...voitte ottaa ihan rauhassa... vaikka ottaisitte kupin kaffetta ja istuisitte hiljaa, yksin tai porukassa ..jossain pimeässä nurkassa ja keinuisitte ees-taas, se on ihan O.K kunhan se lopunkaiken päätyy siihen, että te tyhmät ja panikoivat kakkahousuapinat ymmärrätte ja hyväksytte, mikä tärkeämpää, lukemanne.

Riidit än wiip !!!

Tälläistä täällä on ! täällä Apinoiden Plantaasilla...siis anteeksi! tarkoitin Planeetalla! tietystikkin! siis planeetalla! hahaha ..."plantaasilla..." *huoh*..

Lääketiede on ihan samanlaista umpikieroa Juutalais-Angloa "Bisnestä" kuin mikä tahansa muukin sittemmin kun Juutalaiset tämän Totaalisen ja kaikenkattava ja suoraansanottuna ällistyttävän! otteen valkoisista saivat, ja kun Anglot jutkuiksi muuttuivat. (En osaa sanoa ihan tarkkaa päivämäärää hra kyselijä, sry.)

Uskomatonta, että aion todella tehdä näin, mutta.... menköön! minä siteeraan lopuksi sen juutalaisen typerän, kahelin läskin valehtelijan, Stiiven Siigalin yhtä leffaa (se missä se oli sen inkkarimuijan kanssa...olisiko "Vaarallisella Alueella" tai jokin vastaava..) "länsimainen lääketiede on oireiden lieventämisen ja sairauksien pitkittämisen bisneksessä, minä olen tautien parantamisen bisneksessä".

(Mutta ei kuitenkaan "bisneksessä" suom.huom.)



Ihmisten parantamisella ei nähkää voi oikein  rotat tienata ! Samaten kuin liian hyvällä ja kestävällä teknologialla, jota EI ole suunniteltu vanhenemaan ja hajoamaan. "The show must go on".

USKOKAA TÄMÄ NYT JO PERKELE SENTÄÄN !! Vitun ääliöt saatana !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti