keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Suppo Räsäskälle kiitos !



Uuuuuuu, vittu mikä uutinen !! "Räsäskä haluaa supon pyllyynsä. ....jee!".

Kristillis-Hallituksellis-Uskonnollis-Valtiollis-Inhimillis-Hjallis-Proletariaattis Pyhimyksellinen "Päivi Räsänen" on ilmaissut halunsa tulla "supotetuksi" tai -saada supon takapuoleensa.

Tieto levisi noin klo 10 nyt, tässä aamupäivän aikana, tänään keskiviikkona 24.09.2014 ja on jo saavuttanut luultavasti myös Marssin,  tiedotusvälineineen mönkiöineen päivineen.

Tässä toiveessahan ei ole sinänsä mitään uutta eikä ihmeellistä eikä edes epätavallista, sillä ihmis/apinanaaraille on hyvin tyypillistä haluta esineitä ja tunkeutujia takapuoleensa ja vähän etupuoleensakkin. Mikä sensijaan ON yllättävää ja outoa, on se että tämä pyyntö tai halu tulee näinkin "korkealta taholta" ja julkisuuden Poliittiselta Hlöltä.

Vielä ei ole tiedossa mitä asian suhteen tullaan tekemään tai ollaan kenties jo tekemässä, mutta eräät ovat arvelleet että tämän "supotuksen" voisi suorittaa esim Koko Kansan Virallisesti Rakastama -Taitava Taiteilija ja Kunnioitettu Artisti- "Petri Nygård" suomen 100-vuotisjuhlallisuuksissa. Ehkä jopa ihan avajais-seremoniaksi !

Yksi mahdollisuus tai tapa, upottaa suppo perä-aukkoon, on tietysti jo ajan patinoima, vanha kunnon, pippelillä perään metodi....


Mutta oli tekotapa mikä hyvänsä, jäämme odottamaan sekä mielenkiinnolla, että ...ehkäpä ensi-sijaisesti, kauhulla.

(Vaikka onhan Päivi ennenkin osannut ns "irrotella" ja olla villi yms)

"Kristillisten" vaalivalvojaisista 2011.

Sitä, mihin hän tätä suppoa tarvitsee, ei ole ainakaan vielä kerrottu julkisuuteen. On mahdollista, että sillä halutaan kumota Ryssäläisen implantin aiheuttamia psykoottisia oireita tai jotain ...lähimmäisen rakastamisesta saatua tartuntaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti