keskiviikko 17. syyskuuta 2014

P-Korean ihmisoikeudet

"Siiiiiiiiig Haaaiiiiiil"
Hahaaa....bwahahahahaaaa. Johan pomppas !

Vittu että voi olla hävytöntä sakkia saatana, Kehtaavatkin perkele sönköttää tuollaista paskaa, noitakin tuossa kuvassa todennäköisesti tähdätään par´aikaa kiväärillä niskaan ja jos laulavat tai mitä sitten tekevätkin (soittavat suutaan?) vähänkin väärin .....kuuluu poks! ja luiskaotta on lattiassa alta-aikayksikön.

Väittävät saatanat aina, että "juujuu kaiki hyvin, kaikki hyvin! ei täällä ole mitään näthävää..siis mitään pahaa ja kamalaa nähtävää" ja hymyilevät kuin joku kelmusilmä juoppohullu sillan alla ennenkuin iskee veitsellä mahaan. Vaikka samalla koko "maan" / tunkion, kansa nääntyy nälkään ja syö saatana rottia kaduilta (ne joilla on varaa noin hienoihin syömisiin) ja toisiaan, ja tämä tarina on muuten tosi! (kuten aina kommunismissa ja missä vain, missä Vasurit ja muut murhaajat hallitsevat). Kansa syö jopa käsittääkseni kiviä jotta olisi edes jotain mahantäytettä ja raapivat maata ja nurmikkoa kun ei muutakaan tekemistä ole tai sitten nääntyvät luurangoiksi työleireillä ja kuolevat johonkin vitun louhokseen kuin joku vitun rotta! josta niitä ei kukaan enääN koskaan löydä. Tai istuvat kyyhöttävät kotona, paniikissa, ja tuijottavat Valtion Virallista TV-Kanavaa jossa manataan Amerikkaa (viiskytluvulla) ja kehutaan Kim-Dynastiaa pulleine päineen ja mahoineen.

Joillain rikkaimista ja "hyväosaisista" ja puudeliakin uskollisemmista -on käsittääkseni jopa ihan sähköt !! Ainakin johonkin aikaan vuorokaudesta, ja ehkä jopa jotain sisustusta ja pari kodinkonetta. Jotka on luultavasti joko saatu Etelältä tai Jenkeiltä tai yksenkertaisesti varastettu em apajilta. Kuten on paljolti koko "kansakin" tai pantivankipopulaatio.

* * * *

Mielenkiintoista olisi nähdä Muslimit vs Pohjois-Korealaiset !! Waauuuuu mikä shou ! Korealaiset loihtisivat esiin mitä upeimpia joukko...taideteoksia (sen ne kyllä osaa, myönnettäköön) missä ne niitä laattoja tai tauluja pläräävät ja vaihtelevat niillä stadikoilla, ja Muslimit kirkuisivat vain kuolemaa ja Allaaahu..blääblääblää. Kai. En tiä. Kuten sanoin, se olisi kiinnostava näky.

Kummatkin on yhtä vitun köyhiäkin, sekä järjeltään, että materiaalisesti (ehkä Korealaiset on kuitenkin piirun verran fiksumpia, kun ovat kuitenkin Aasialaisia) ja asuvat suurinpiirtein samassa aikakaudessakin eli jossain ..fossiilisella permikaudella tai varhais liitukaudella, mutta höystettynä 1950-luvun (oikein 50-luvun!!) radioilla ja kengillä ja kalsareilla ja autoilla ja maailmankuvalla.

Pommittaisivat vain toisensa pois maailman kartalta saatanan rotat ! Vievät ihan suotta tilaa ja ilmaa ja vettä yms. Ja pierevät ja röyhtäilevät ja saastuttavat siltikin vielä tuonkin päälle. Ja ählämit nussii kameleita! ...en uskalla edes ajatella tai kuvitella ainakaan, mitä Korealaiset nussii.

Sanotaan nyt vaikka vain niin, että P-Koreassa ei kannata kanarialintua kaivokseen lähettää.

Tai ehkä ne hässii niitä ainoita rakennuksia mitä niillä on eli niitä isoja Kim-paskiaisten patsaita. Ehkä se on jokin julkinen salaisuus ja niillä käy yöllä aika kuhina ! Siellä ehkä vuorotellaan ja teeskennellään tyhmää (kuten kaikkialla) ja omaa vuoroa odotellessa punastellaan ja supistaan keskenään jossain vitun torakoiden seassa, ojassa. Jollei niitä ole jo syöty (torakoita, ei ojia. Vaikka .....tiedä häntä).


Eli aika sama meininki ym kuin Tampereella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti