lauantai 13. syyskuuta 2014

Suomlannin Itsenäisyysbileet

                                                           http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014091218655617_uu.shtml

Teemana, lyhyesti, "Yhdessä". Voi jumalauta vittu saatana !! ...tiedän jo etukäteen mitä tuolla taas tarkoitetaan, sillä tarkoitetaan kaikenmaailman VITUN murjaaneja ja PERKELEEN neekereitä !! ja VITUN saatanan helvetin mustalaisia ja Romanian rottia ja joka vitun berbeeriä ja barbaaria mitä Maa päällään kantaa. Mutta EI  suomalaisia !!

Vitun Stubb !! haista saatanan kylmäverinen psykopaatti paska, vittu ! Helvetin tunteeton, irvistelevä kone !!


"Juhlinnassa näkyy myös uudenlainen kansainvälisyys. Vuonna 2030 Suomessa ennustetaan asuvan jo puoli miljoonaa ulkomaalaista. Vuonna 1990 heitä oli vain 40 000.

- Tämä ei ole nationalistinen juhla, Stubb määritteli."

O.K....... ei vi... ei...voi... ...v...voivo..... ...              . .. ..v.....
......voi ...oijoijoijoi....voi voi ovivoivoivoiov oiovidvoi sodvisogi.rlyjkhaz -ehny.khnjö.lhnk .h ....saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

"Suomen Itsenäisyyden 100-vuotisjuhla" EI ...ole "Nationalistinen" juhla !?!? .......tä ?! Suomen....siis ninQ ...tiätzä "maan" eli siis ninQ "nationin" eli ninQ "kansakunnan" ja ja ...jajajaj...ja siis just ninq "maan" ja sillee.... ?!

Vittu että rupes jo tuon lauseen kohdalla sieppaan !! ja aika paljon.

"Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö huolestui juhlavuoden valmisteluista, kun tapahtuman hallitukseen kutsuttiin räppäri Palefacena paremmin tunnettu muusikko Karri Miettinen. Räppärin kriittiset arviot marsalkka Mannerheimista herättivät huomiota viime vuonna.

- ´Paleface on hyvä suomalainen räppäri´*. Porukka tuntui eräänlaiselta läpileikkaukselta Suomesta, Stubb kehuu juhlan organisaatiota."

(* bwhahahahaa hhahahahaaaaaaaaaaa hahahaaaaa!)

Hyvä että Niinistön Jussi on ainakin "huolestunut" !! niin olen nimittäin minäkin !! ja suht paljon. Itseasiassa : olen enemmänkin raivoissani kuin huolestunut !
Mitä vittua se saatanan munahuuli, rullahuuli, Herraskais Veekeri, proletariaatin Suuri Sankari! siellä oikein säveltää (ei kai sentään?) ja tekee ja sotkee ?!! ....mitä helvettiä !?

Kuten jo aiemmin olen sanonut ; siellä EI SITTEN RÄPÄTÄ !!! Yhtään !!
Jumalauta jos räppäätte perkele sanankin, tulen ja poltan koko vitun sakin !
Saatana että kehtaavat, perkele.

Vaikken ole eläissäni ollut ylipäänsä, traditionaalisesti, mikään kovin "Patrioottinen" ...olen kuitenkin sitä juuri ja juuri sen verran, että näen tämänkin vähän jo ihan puhtaana rienana ja pyhäinhäväistyksenä, kuten koko nykyajankin sinänsä.

Tuotako varten "Suomi" pystytettiin ja siitä kynsin hampain yms, taisteltiin, että joku vitun Ryssäläisen gangsterin näköinen vitun Veekeri-hirviö voi huitoa jossain vitun kuorma-auton lavalla kuin jossain vitun Neuvostoblokin maassa, ja sönköttää ja elehtiä ja ilmehtiä kuin jokin neekeri ..jostain ? Tai siksi, että maahamme saataisiin raijattua kaikki mahdolliset, kynnellekykenevät, ja loputtomat neekerit ja musulmaanit ja murjaanit ym ??!

* * * * *

Ihan oikeasti sitten ääliöt ; .....en saata miltei edes uskoa, että..... -koko tätä vitun nykyaikaa itseasiassa. Jos hetkeksi pysähdytte ja oikeasti katsotte ympärillenne ja mietitte.. niin eikö tämä ole paitsi ärsyttävää, väärin ja kuvottavaakin yms, mutta aidosti absurdia ? että Suomen maa on jo näin pullollaan kaikenlaista Hiekkalaatikon hameväkeä ja nekruja ja mulatteja ja muuta saastaa ja sitä pidetään jotenkin "normaalina" tai jumalauta !! jopa "haluttavana" ?!?! W T F !!?!?

Mitä teille oikein tapahtui ?!

Missä vaiheessa te menetitte viimeisetkin käsityskyvyn rippeet ? ja maun ja kunniallisuuden ja aidon, lokaalin altruismin ? mikäli teillä on näitä piirteitä ikinä ollutkaan ?

HÄVETKÄÄ !!

En saata uskoa mitä suomelle on jo minun elinaikanani käynyt ja mihin suuntaan sitä ollaan ajamassa.

Tajuatteko te tätä tai välitättekö jos sitten tajuattekin ; me paikalliset, aidot, lokaalit, natiivit jne ...olemme syntyneet tänne ja meidän esi-isämme on syntyneet tänne ja heidän ja heidän jnejnejne ja he ovat tätä puolustaneet henkeen ja vereen juurikin ulkomaisia apinoita ja niiden maahantunkeutumisyrityksiä vastaan! ja yrittäneet jättää tämänkin vähän tuleville sukupolville, he kantoivat kortensa kekoon, ei siksi että joku vitun Somalian puikulapäinen ihraperseinen typerä apina saisi täällä ilmaisen ja leveän leivän vaan omiensa takia saatanan läskipäät !! o-m-i-e-n-s-a !!

Me Natiivit olemme joutuneet tavalla tai toisella alunperin itse tämän kaiken tekemään, raivaamaan ja rakentamaan jne, ja sitten sitä jopa puolustamaan ym, ja te sanotte, saatanan Herrat (jotka palatte juutalaisessa Hellvetissä vielä!) että... "ättättäää tämä kuuluukin nyt kaikille! für alle da! ilmaiseksi!"
Eli ....valkoiset on ensin, sukupolvien ajan -rakentaneet, ideoineet, eläneet ja olleet, suunnitelleet, kokeneet, vaivaanähneet ja pystyttäneet ja ...niin edes päin, ja nyt te annatte meidän, "omienne", nokan alta ja edestä tämän kaiken ILMAISEKSI joillekkin saatanan vitun neekerinkekkanoille, koska?.....koska ne on neekereitä ?! ja ilmeisesti joku jossainpäin Afrikkaa näkee nälkää ?! mitä sitten ? kuolkoon perkele ! helvettiäkö te niitä autatte ? tai leikitte auttavanne ? saatanan häpeättä syntyneet demonin paskat, vitun tekopyhät, hurskastelijat ja vitun päällepäsmärit ja psykoottiset kiipijät. Vitun itserakkaat lierot ja anastajat.

Tuo on ihan tahallista sabotaasia, veren kerjäämistä nenästään tai uskomatonta typeryyttä. Tätä haluan aina kysyä kaikilta neekerin pedestalisoijilta (mutta koska ovat ihan vitun tyhmiä, tuskin tähän saa mitään kovin järjellistä tai edes "hyvällä tavalla tunteellista" vastausta) : miksi kaikki kuuluu neekeriroduille ilmaiseksi !!?!?

Eli teidän maailmankuvanne on : Valkoiset (joita siis ei tietenkään edes OLE!! koska rotujakaan EI OLE!! mutta kuitenkin "valkoiset" on aina oletusarvoisesti "Rasisteja"...) rakentavat, Valkoiset oppivat, elävät, syövät ja juovat, pitävät kykynsä mukaan hauskaa ja sietävät, rakastavat, vihaavat jne ...junou "elävät". Mutta ennenmuuta "rakentavat" ja sitten!! ja sitten tulee Neekerit ja Murjaanit ja kaikki muu maailma niiden kannoilla ja kappas vain! nyt kaikki onkin sitten samantien niiden ja niille "Oikeutetusti" kuuluvaa ?! Well ...fuck me sideways ! Mitenkä tämä nyt on?....how in the fuuuuck can it be !?

Eli nämä saatanan vitun lapamadot ja heisimadot ja lois...madot ! tulevat, kävelevät saatana veräjästä sisään fa christ sakes !! ja ovat sitten täällä ja muuttuvat lähes samantien Suomalaisiksi tai "Somalisiksi" ja saavat....kaiken. Koko paketin !? Ja tämä on teistä oikein ?! haistakaa vittu! teillä viiraa päässä ja on särö sielussanne, saatana petturin ketkut.

Kai te sentään sen verran välitätte / käsitätte, että "tällä tiellä odottaa kadotus"?! tällä tiellä odottaa varmasti kuin kuolema itse, konfliktit ja kriisit ja loputon raivo ja itku ja hammastenkiristely ja nyrkkein puinti ja rappio ja tulipalot, tuhopoltot, pahoinpitelyt, murhat, rotumellakat, Vasurien yleinen rikollisuus, sensuuri, tuho, sivilisaation (mitä sitä nyt suomessa on ikinä ollut) loppu, mahdollinen "kansalais-sota" tai sisällis-sota tai jonkinlainen ihan oikeahko sota !!?

Jollen paremmin tietäisi, voisin väittää teidän oikein haluavan tätä.../...sitä... Sehän tekisi teistä Herroista vain yhä enenevissä määrin "tarpeellisia" ja Valtiosta ja muusta Juutalaisesta ja ämmämäisestä ja sielunvihollisesta. Gangstereilla olisi siis työtä.

Vai olenko paljon erehtynyt ?!

Eli .....tämä maa kuuluukin nyt kaikille!? ....jeee !! kivaa...ihkuu heheheeiiiii jeee!!

Siistii ku meillon näit omii neekereit !! jeeeam ään..kuul.


Jos nimi on "Alexander Stubb" ...niin kuinka suomalainen sitä voi olla !? Sillä nimi vaikuttaa ihmiseen ja sen maailman ja itsen -kuvaan huomattavan paljon, ja huomattavan paljon enemmän kuin suuri yleisö ymmärtää. Ja vielä jos on kasvanut lähinä Stadissa ja tarpeeksi "hienoissa" piireissä niin ...onko hän "yksi meistä" ?! Fak nou !

(Ja sama koskee kaikkia noita lieroja)

No eniwei... sanon taas tätä samaa ; Helsinki pitäisi eristää ihan omaksi pikku maakseen, irti suomesta. Se on jo kauan sitten irronut siitä syvällä sisällään "sydämmessään" ja sielussaan. He eivät ole me. Me emme ole he, meillä ei ole järin paljon mitään yhteistä ja nyt nämä kusipäät aikovat ihan tasan tosissaan täyttää tämänkin maan nekruilla ja muilla...blääblääblää. Antaa niille kaiken hopeatarjottimella ja vittuilla samalla minulle / meille..."lälläl lää sä et saakkaan mitään!! ähähähähhähääää vituttaako?!". Yes ! vituttaa.

Kestävää Kehitystä
Tätä ja muita valkoisten maita, ei ole tarkoitettu ilmaiseksi neekreille. Enkä välitä vaikka niiltä nyhdettäisiin miljoonia per nuppi, tänne tulosta. En yksinkertaisesti halua, että kotini, maani, synnyin ulottuvuuteni, täytetään maapallon hyödyttömimmällä ja tyhmimmällä roulla, tai millään muillakaan. Minä en ole sitä mitä pelottavan suuri osa "ihmiskunnasa" on, Anglot etunenässä, eli liian levoton. Jokuhan joskus sanoi, että "kaikki ihmisen ongelmat johtuvat kyvyttömyydestä istua hiljaa, yksin, huoneessaan".

Onneksi minulla on tuo kyky !! Ja Texin mukaan se on NeanderinThaalin perimää. Olkoon mitä on, luojalle kiitos siitä piirteestä !! Se säästää paljolta pahalta. Mutta pahuuden huono puoli on se, kuten taas näette, etää se on 24h aktiivinen !! Se ei koskaan väsy olemaan ilkeä ja tyhmä, itsekäs ja kusipäinen. Ei koskaan. ELi se on niinkin, että vaikka istuisi yksin tuijottamassa seinää tai tietsikkaa, pahuus kulkee tuolla ulkona, koko vitun ajan, ja saalistaa ja etsii uusia keinoja anastaa yhä enemmän ja enemmän ja kyykyttää ja roistota ja nauraa päälle.

Kun ei ole keskittymiskykyä tai sielua tai mitään "sisäistä dialogia" (texiä muistaakseni mukaillen) niin on pakko huutaa ja paasata, soutaa ja huovata, hääriä ja pyöriä, keikaroida ja hössöttää. On oltava ulospäinsuuntautunut järjetön pölkky. Kuin ...no, kuin jokin aika vitun tyhmä ! ja rasittava. Sellainen mikä ei malta olla paikallaan (kuten anglot) jonka on pakko, kuten jonkun vitun keharin, koko ajan tehdä jotain..... pureskella pulpettiaan, rummuttaa kaikkeen mahdolliseen, höslätä joka vitun asian kimpussa vaikka kyvyt siihen olisi kuin kissan kyky johtaa maatamme... on oltava Jokapaikanhöylä par exlellance.

Tämän asian, tämän Maahanmuuttamis kiihkon, voi selittää niinkin, jos ette saata tätä muutoinkaan käsittää, että : kuvitelkaa, jos kykenette, että teidän taloonne, kotiinne, on majoittunut joku läskipää paska. Eli joku byrokraatti, virka-olento, joku ylimys ja Pyhimys, joku Poliittinen Jeesus Ylimys Kiristys oho!! tarkoitin siis Kristus ! en kiristys..hups. no, eniwei, kuvitelkaa siis, että kotiinne on linnoittautunut tuollainen vitun basilli, ja sitten se saa päähänsä, että "eei mut hei!!...nythän tänne on pakko ja oikeudenmukaistakin heeei! khamoon, asuttaa kaikki maailman keharit ja tarkkisluokkalaiset kuolaavat elämäntapaääliöt ja vajaamieliset ihan oikeat ´ääliöt´ !". Ja sitten tämä vitun imbesilli, tämä touhukas, alkaa työstämään tätä omasta mielestään lähes nerokasta, suunnitelmaansa, empimättä, ajattelematta, pysähtymättä ja taakseen katsomatta tai mihinkään muuallekkaan. Ja hän ei yritä vaan pakottaa!! (koska hyvyyshän pakottaa! tiesittekin kai jo?!) sinut hyväksymään sen, että nyt kotiisi muuttaa pysyvästi joku vitun lörppähuulinen, pallosilmäinen, tatuoitu, väkivaltainen vitun kehari. Joku idiootti joka "syntyi kännissä" joku vitun "sikiön alkoholisyndroomasta" esiin siinnyt hirviö, millä ei ole mitään järkeä eikä syytä olla olemassakaan, muuta kuin tehdä pahaa, ja rikoksia ja aiheuttaa vaivaa ja pelkoa (sama siis kuin Valtiokin).

Ja jos sinä vastustat tätä suunnitelmaa tai ilmaiset jonkinlaisen epäilyksen siitä tai tämän touhuajan äly tasosta, saat päällesi mahdollisesti 1) kaikkien / "kaikkien" -vihat  2) Vasemmiston katumorlokki armeijan väkivaltaa  3) syytteet mm "Rasismista" (mitä se ikinä onkaan) jne.
Ja tämä kaikki.... mm ilmeisesti siksi, että joskus muutaman satavuotta taaksepäin, juutalaiset, anglot ja muhammettilaiset ottivat neekereitä(kin) orjikseen. Kuten ne ovat aina ottaneet toisiaankin ja ählämithän niitä napsivat sieltä EDELLEEN!!! orjiksi ja muitakin sekalaisia murjaaneja, esim Dubai on niiden kokonaan rakentama!, mutta tämä ei ole väärin, koska... kuka nyt kehtaisi tai uskaltaisi syyttää jotain ulkomaalaista ja vierasta ...jostain !? mistään ? Ei !! on helpompi syyttää sitä kuka ei iske tappavasti takaisin, eli jotain pihapiirin tylsää marttaa tai jotain lihavaa suomlannin miestä, joka ei muuta kuin sietää kaikkea paskaa ja käy työssä ja tuijottaa "vormuloita".
Ja on aika paljon ihmismäisempi kuin esim ko "Pyhimys / hääräilijä".

No, mutta... taisin eksyä hieman aiheesta?!:..

* * * * *

Suomi 100 vuotta.

Näyttää kyllä hyvin huolestuttavalta. Jopa niin, ettei sitä tiedä saavutetaanko tässä edes tuotakaan vähää rajapyykkiä! Vertaukseksi, esim Muinainen (Dynastinen) Egypti, kesti yhtä-vitun-jaksoisesti noin (riippuu vähän mistä se roikkuu) noin...n.3-4,000 vuotta. Mahdollisesti jopa enemmän !! Joten... on aika surkea saavutus jos suomlanti romahtaa alle sadassa.

Ehkei olisikaan pahin mahdollinen asia, että tänne joku ehtisi vielä hyökätä. Saattaisivat kaikki ylimääräiset poistua "luonnollisesti" ja maa palautua lumivalkeaksi. Olisi ainakin yksi maa ja turvapaikka, koko planeetalla, vain Valkoisille !! Siinä on jo unelmaa näemmä kylliksi.

* * * * *

P.s ja todentotta, mitä tuollekkin asialle on vielä tehty? eli mitä konkreettista on tehty sen eteen, että ulkomaaloiset saadaan suomesta pois?! omiin nevadoihinsa ?! Mitä Somppujen ja Samppujen ja nekrujen ja nakrujen "kotiuttamisen" eteen on todella tehty ?! MITÄ ?!
Täällähän ne saatana norkoo yhä edelleen ! ja vieläpä enenevässä määrin, lisääntyvät usemmallakin metodilla.

Te ette vain voineet antaa valkoisten olla ?! siis te meidän omat petturit, meidän myyrät ja 5:s kolonnaloiset !? ...ette voineet ?! pakko oli sabotoida ja tuhota ja häiritä, koska. .... no, koska ...siksi te synnyitte ! sabotoimaan. Kun ei kykene luomaan (minä kykenen) niin silloin tuhotaan ! se on hyvin simppeliä. Ja hyvin turhauttavaa.
Mutta eniwei, Helsinki suomesta erikseen. Jo riitää se, etä valkoisten täytyy jatkuvasti peruuttaa, vuosisadasta toiseen, ja antaa neekereiden tuhota ja ryövätä ja saastuttaa ja polttaa kaikki tieltään, kaikki valkoisten rakentama ja oma, tunteetta ja katumuksetta. Valkeat ne vain pakenevat, pitkin seiniä ja pitkin planeettaa, ja nekrut jättävät aina yhden Detroitni kerrallaan ja muutaman lähes yhtä pahan -vanaveteensä ja jatkavat kohti seuraavaa, liian menestynyttä, valkoisten kotiseutua. Nekrut ja rikolliset ja muut paholaisen lapset on kuin elämän itsensä vero !!
Tai jokin virus mitä ei vain näy pääsevän karkuun, ei sitten mihinkään. Se seuraa kuin varjo perässä. Ehkä jos me muuttaisimme Marssiin, voisimme hetkeksi ehtiä huilaamaan, mutta ennepitkää joku tylsistynyt täti, joku ärsyttävä vanha tantta antaisi itsestään ja nerokkaista ajatuksistaan kuulua!! "Kyllä tääkin planeetta kuuluu muuten kaikille!! ni !! te olette vain niin umpimielisen rasisteja kaikki...hyi teitä". Ja niin valkoiset omistautuisivat yli-inhimillisin ponnistuksin pyrkimykselle saada kaikki Maan neekerit Marssiin. Siltä seisomalta.

Sen pituinen se.






KARJALA  TAKAISIN !!! Perkele !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti