lauantai 6. syyskuuta 2014

Länsi vs Islam (mm isis)

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090618636946_ul.shtml

Yritän olla olematta liian yltiö-optimistinen, mutta voisiko olla niin, että nyt alkaa jo vähän Läsikin heräillä ?? mm Musulmaanien kiilusilmäiseen hulluuteen ja uhkaan ?

Kuten se joku näiden älykääpiöiden riveistä loikannut 24 v murjaani oli sanonut, aikoo tämä isis pystyttää ensin "islamilaisen valtion lähi-itään" (...anteeksi, mutta eikö ne ole jo saatana kaikki valtiot siellä, islamistisia / islamilaisia?!) ja sitten muihin maihin.



http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090518634493_ul.shtml

Paska käy yhä todellisemmaksi !

Sakut on jo saaneet oman sariapoliisinkin ja kaikki !! Fak jeeah.

Aina siellä ollaan meitä edellä, tuolla Saksassa. Täällä ei ole vielä edes keksitty lentokonetta tai automobiilia, saatikka sitten kompuutteria, mutta siellähän on jo keksitty kaikki mahdollinen maan ja taivaan väliltä.

Ehkä me voisimme vähän kiriä näitä jo paljon "Edistyksellisempiä" maita ja mantuja, vaikkapa....sanotaanko... alkamalla joko värvätä omia nuoria kloppejamme itsemurhapommittajiksi (vaikka esim ihan "Stockikseen" tai "Köpikseen" tai johki.) tai sitten alkamalla vain ...junou... räjäytellä ja tappaa toisiamme, ihan muuten vain ja sinänsä. Eritoten nuoria juippeja.

Hirtetään homot, poltetaan noidat, nussitaan koiriamme ja aasejamme ja kantturoitamme ym, eletään pölyssä ja kivikoissa ja saarnataan sulaa hulluutta ja puukotetaan kaikki jotka "on eri mieltä". Ja tietenkin kaikki jotka pilkkaavat jotakuta profeetoistamme (Kekkonen, Mannerhaim[sic!] tai vaikka Halonen...) saa tuta!! leikkattakoon siltä vaikka esim just pää, pois. Räjäytetään Kansallismuseo ja Senaatintorin Alexanderin kyrkka, ja upotetaan Siljan ja Viikingin ja ehdottomasti!! Tallinkin -laivasto.

Pamautetaan mummut ja perunamaat, punaisine tupineen, tuhannen pillun päreiksi !!
Ja pyllistellään aina tiettyyn kellonlyömään kohti Tukholmaa tai Moskvaa(sic!). Ja siis tietenkin myös, kiljutaan aina kukonlaulun aikaan kylän kellotapulista rukouskutsuja ja pedofiilisia runonsäikeitä ja kutsutaan kiimaisilla ähinöillä karjatilan eläimiä lähemmäs....

* * *
Välihuomautus.
http://www.liveleak.com/view?i=282_1409879278
* * *

Ja olihan englannissakin oikein mestattu joku vanha mummo puutarhaansa.

Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti