perjantai 26. syyskuuta 2014

Lisää muijaministereitä ! jeeee

Emmäjaksa.

http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2014092518694815_iq.shtml?utm_source=etblokki&utm_campaign=etblokki

Emmä-saatana-jaksa.

Pelkkiä ämmiä palkataan edelleen vaikka pohjaa kohti on kaikki "valkoinen" ja "läntinen" ja myös "Suomi" menossa. Saatanan ääliöt perkele. Se on ne ämmät lähinnä mitkä on tähänkin asti kaiken vituiksi! vetäneet. Sekalaisia idioottimaistakin typerämpiä päätöksiä vetävätkin kai lähinnä vituistaan. "Ja ooooops! hohohohoho kappas vaan! *plomps* siinä tulikin nyt meille sitten taas uusi laki! joka kieltää ihmisiä kävelemästä liian agressiivisesti ja kovaa ja hengittämästä julkisilla paikoilla! ooooooh".

Ja palkkasivat sen jonkun toisenkin lehmän kantturan, en nyt juuri muista tai jaksa välittää minkä, mutta jonkun muunkin ämmän ne just valitsi joksikin Asiaintuhoamisen ja Pilaamisen Ministeriksi.

Vittu tätä "Maata" !!! Ei tämä ehdi edes sataan vuoteen !! Niin tehokkaita tuhomyyriä on naiset! ja nyt myös Maahantuodut nekrut ja Muslimit ja ....kaikki vastaavat.

Viisainta olisi kai perustaa johonkin paratiisisaarelle oma, upo-uusi maa (josta olen suurimman osan elämääni haaveillut muutenkin. Omasta maasta !) johon ei ole yhdelläkään ämmällä jota en ole henk.koht kelpuuttanut, asiaa. Jos sittenkään. Sieltä voisi ne joiden pippeliä pakottaa, käydä naisissa ja mieluiten Aasialaisissa naisissa. Ei länkkäreissä. Mutta ; jos valita saavat niin kuka helvetti haluaisikaan mitään korkeaotsaista, kurttunaamaista, pattipolvista, maksaläikkäistä, nyrpeää, katkeraa ja kitkerää, tyhmää ja silti ylimielistä, kaikentietävää ja kaikenosaavaa ja silti täysin persoonatonta Länkkäriakkaa tai suomiakkaa ?!! Kuka !?

* * * * *

Länsimaisissa naaraissa on mm se suunnaton vika, että ne jostain syystä (miksiköhän?!) luulee, että niiden mielipiteillä on jotain vitun väliä, ja että meitä kaikkia sekä kiinnostaa, että jotenkin hyödyttää kuunnella aina mitä naisilla on sanottavanaan. Ne luulee, toisin kuin aasian apinattaret, että on niiden paikka puhua!! ja koko ajan!! puhuapuhuapuhuapuhuapuhua vaikka ketään ei oikeasti juurikaan kiinnosta sitä kuulla, mitä ne nyt ja nyt haluaa kieltää ja kontrolloida idioottimiehensä kautta tai mitä vapauksia ihmisillä on heidän mielestään liika nyt ja nyt ja nyt.

Shoppenhaueri oli enemmän kuin oikeassa näissä asioissa ja olisi länkkärien kannattanut ottaa hänen jaarituksistaan jo opiksi. Mutta ei. Aina tarvitaan näemmä se "oppikokemus" se pohjaan kuin Titanik tömähtäminen ennenkuin Ihmiaanit oppivat. Jos silloinkaan. Luultavasti eivät.

( Nytkin ovat poistamassa kaljamainontaa käsittääkseni... ?! lol ! hahahahaaa.... *huoh*)

Finland / Suomi = totisesti, kuten Viikingit sanoivat, "Ämmien Maa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti