keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Matruunan musulmaanikirjoitus

http://takkirauta.blogspot.fi/2014/09/pippelinleikkaususkonnot-ja.html

Matruuna ei ainoastaan ole tehnyt kambäkkiä, mutta kirjoitti pitkästä aikaa, oikein hyvän kirjoituksen. Johon voi ilomielin ja täynnä vihaa, sekä yhtyä, että "linkata".

Tuo kaikki selittääkin jo itseasiassa aika paljon tuota Muslimien aivotonta typeryyttä ja verenjanoista mielisairasta rituaali OCD-teurastusta ym Rauhanuskonnon Maltillista menoa.

Olen myös erittäin tyytyväinen siihen, että Matrushka sai sanottua jutkuista jotain noinkin suorapuheisen totuudellista vaikka onkin itse osittainen jutku.


"Sekä judaismia että islamia yhdistää ympärileikkauksen traditio, ja ympärileikkauksen sekä muiden seksuaalisen silpomisen tarkoitus on sama: trauman tuottaminen ja miehen seksuaalisen nautinnon tärveleminen."

Joku sai tuonkin ihan kirjoitetuksi, vihdoin. Hyvä.

Kaikkia niitä, ihan kaikkia, jotak muuta änkyttävät ja sössöttävät ja inisevät ja ynisevät yms, pitäisi ruoskia suuhun. Ja kusta perään. "Kapteeni käskee !"

Mutta siis niin, elikkä.... periaatteessa tuo Ählämien sähläily on äärimmilleen venynyttä Heteroseksuaalille tyypillistä "Oedipus Komplexia" ?! Eikö ?

Tai "Jutku äidistä" / "helikopteriäidistä" eroon pyristely pyrkimyksiä.

Aika vitun brutaaleilla metodeilla vain toteutettuna.

* * * * *

Mutta kun nyt Muslimiapinat tässä puheena on niin sanotaan nyt vielä sana tai 2 niistäkin tässä. Olen samaa mieltä kuin tuo lempparibloggerini eli että "heti syyskuun 12. 2001 olisi Mekka / Kaaba pitänyt pommittaa ydinaseella palasiksi, se olisi sysännyt koko muslimimaailman sellaiseen pöllämystyneeseen, hölmistyneeseen äimistykseen ja shokkiin, ettei ne olisi siitä toenneet seuraavaan pariin vuoteen ainakaan". (Oma suomennokseni <=== eikä ehkä ihan verbatim ja tarkka).

Mutta valkoiset on tulleet pehmeiksi "ja sen kyllä huomaa" eikä valkeat enää viitsi / kehtaa / uskalla -tehdä mitään todellista. Jos se tapahtuu PC / PS / Nintendo tjms pelissä niin O.K, mutta jos se pitäisi toteuttaa tosielämässä niin....äääh.....öh...*krhmm...kröhöm*..

Eikä tästä voi syyttää nykynuoria sinänsä, tai välttämättä ketään tiettyä muutakaan... näin nyt vaan on, ja on käynyt. Sellaista sattuu, kun planeettamme muuttuu, sfäärit muuttuu, energia muuttuu, navat vaihtuu ja avaruus-sää ailahtelee ja luoja ties mitä muuta vielä, niin vaikuttaahan se totta vitussa! kaikkeen elolliseen ja kuolleeseen koko planeetalla (paitsi muslimeihin ja nekruihin yms, koska ne on olleet aivokuolleita jo ...no, aina).

Ja valkoiset on tottuneet nyt elelemään Rauhassa ja jonkinasteisessa yltäkylläisyydessa (siltikin aina pers aukisina ja rutiköyhinä) ja pelailemaan "pleikkaa" ja katselemaan "Tanssii Tähtien Kanssa" yms paskaa, ei niinkään sotimaan mitä brutaaleimmissa olosuhteissa tai katkomaan raajoja ja irrottelemaan päitä, mitkä taas on PerusMuslimeille ihan tavallinen päivä muiden joukossa.

Tässä asiassa se vitun nudisti buldoggi, läskipää paska "Vinston Tzurstzhill" oli oikeassa, että ennenkuin islam on tuhottu ei maailmassa tule olemaan rauhaa / rauhan päivääkään.

* * * * *

Harmillista joutua elämään samalla planeetalla teidän kaikkien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti