maanantai 29. syyskuuta 2014

TV-ohjelmista (tikusta) asiaa

Yötä blogi, yötä lukijat (bwhahahaaaaa!! ...aaaah...hoijoijoijaaa "lukijat" ...ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaaaa).

Niin sitä vaan, että en ollut vielä valittanut (joten valitan nyt!! jälkikäteen) siitä, että Boardwalk Empire lopetettiin silllätavalla idioottimaisesti kesken yht´äkkiä silloin, joku aika sitten. Mutta nythän se näköjään nytkähti jälleen kerran, taas käyntiin. Luultavasti loppuakseen juuri ja juuri ennen kauden päätösjaksoa sillä... suomessa osataan järkkäillä näitä telkkaohjelmia !! Fak jeah.

Mutta luojan kiitos se on nyt kuitenkin taas saatu takaisin, ja nyt nähdyt pari jaksoa on jo ihan lupaavia. Se sellainen muistaakseni ihan seksikäs neekerimuija* puukotti kuoliaaksi sen sikiöltä näyttäneen pahisnekrun ja pelasti "Kalkki" Valkean niinollen ja Nucky.... Nucky näytti huolestuneelta ja huojentuneelta vuoronperään ja Eli sai tietää poikansa kommelluksista ja vaikka mitä !! Huru mykket.

Ihan jees.

Ja sitten toinen asia ; käyntiin on myös pärähtänyt taas, jälleen kerran (vain päättyäkseen pari jaksoa finaalista, ounastelen!) itse S.O.A eli Sons Of Anarchy. Jota olen ottanut asiakseni silloin yhdessä vaiheessa, seurata. Mutta nyt minäkin jo näen sen mitä moni on kai sanonut ja myönnän sen olevan totisesti kokolailla Totta ! eli että -tylsähän se enimmäkseen on. Se on Kauniit & Rohkeat moottoripyörillä. Eli siis, vitun kovaa kamaa!! ja stydiä menoa ja helvetin koukuttavia jaksonpäätös cliffhangereita pullollaan !

Ei sitä saata keskenkään jättää ja olla katsomatta.
Mutta jumalauta saatana sentään !! kuolis nyt jo se vitun juutalainen koriseva körmy, se epä-pyhän ruma hirviö, se vitun kirveelläveistetty Örkki, se entinen Alfa / Bossi eli se mikä sen nim...ja niin "Clay"!!! sehän sen nimi oli, kuolisi jo se helvetin Klei pois!! Mutta ei ! Se vain nousi uuteen taistoon ...vieläkin!! ja yrittää kammeta itsensä takaisin johtoon, kai. Miksei se lähde kulumallakaan!!

Koko sarja alkaa myös jostain syystä näyttää ja tuntua itsensä parodialta ?!... en tiedä ...miksi sitten...mutta ...se on alkanut ihan miltei jo naurattaa. Kuten Tseison Boon (Jason Bourne) kohkaus niissä leffoissa, ikäänkuin se yksi Suomi-juntti olisi jokin vitun hyytävä uhka koko tiedusteluverkostolle ja kaikille muille maailman vakoojille ja niiden pyytäjille ja armeijoille ja pommikoneille ja satelliittiaseille ja mitä ikinä mustanbudjetinpojilla sitten oikeasti vielä onkin kellarissaan.
Ikäänkuin Tseison olisi jokin jokin pysäyttämätön kone a la T-1000 eikä lihaa ja verta ja vaatteita oleva ihminen. Se menee jo snadisti naurettavaksi, mutta tykkään silti suuresti niistä Bourne leffoista, että ei sikäli. Ne on poikkeavan hyvää modernia cinemaa ja ehkä niissä viehättää  erityisesti, paitsi supisuomalainen pölkkypäinen juntti Matt Damon, myös se että ne on Eurooppaan sijoittuvia ja ihanan valkoisia ja eurooppalaisia eikä Amerikkalaisia ja etnisesti väriseviä vain siksi koska !
( Viides Boon on tuleva. Hienoa! jess).

Summa summarum : YLE nyt näytätte sit perkele sen Boardwalkin kerralla loppuunsa asti, siis nyt pyörivän kauden. Se uusinhan on vasta tekeillä. Ja nelonen sub tai "maikkari" kuka sitä nyt sitten näyttikin sitä Sonssia, niin näytätte nyt sitten saatana sen kerralla loppuunsa asti ! siis nyt pyörivän kauden. Ja kaiken mitä löytyy.

Te voitte, jos ei muutakaan ole, niin aina "ribuutata" taas Sinkkuelämän, MäkGaiverin ja Star Trek TNG:nin !! Näin se käy.


* Niitäkin on, vaikka tässä blogissa ei mitään "neekerinrakastajia" varsinaisesti ollakkaan, mutta ....annettakoon krediittiä (mitä se sitten onkin) sinne missä se on paikallaan. Ja onhan hyvät tissit yms aina hyvät tissit yms, vaikka jopa jutkuttaressa. Joskin pahaahan se tekee niitä niissä sietää, mutta... minkäs teet ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti