torstai 18. syyskuuta 2014

Anna Braunn

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014091718672142_vi.shtml

Mtääääää vittua !

Mitä Annalle on käynyt ?! Onko Annakin yrittänyt kaikessa hiljaisuudessa naamioitua neekeriksi ja luullut, että voi vain tuosta vain! hiipiä takaisin suomeen ja alkaa elää "sinä neekeri-Annana" sinä Abreun neekerinä, nääs se tyttö se...höh...mikä tää nyt oli.tää tää... siis niin se "Murjaani Anna" !! se !! Luuliko Anna, että se voi todella käydä yht´äkkiä aidosta Sambian nekrusta ja kaikki olisi vaan niinq et siis heii! kamoon! "ainahan se on tolta näyttäny".

"Kummit..us" Anna "neekeri" Abreeun oranssinruskea kummitus.
 Ja jollen ihan väärin näe, niin... onko sen nenääkin vähän nipistetty kyseisellä matkalla ?!
Kävikö sekin saatana, jossain Brasilialaisella plastiikka-kirurgilla ottamassa botoxia (ja ehkä kullia) poskeen ja betonia pyllyyn kuten kaikki julkkikset ja bimbot ?! (usein 1 ja sama asia btw).

Pekkarinen se ei tosin vieläkään, siltikään, raaski luopua tupeestaan... tai siis anteeksi. ...tarkoitin "oikeista ja luonnollisista ja luontaissyntyisistä ja kauniista hiuksistaan". Vitun pölkkypää perkele... no, mutta kumminkin... Anna! voi Anna...voi Anna...

Anna!! kuuletko !? älä tee tätä meille! älä !! Älä sinäkin, Bruuttukseni, muutu nekruksi, tuosta vain! naps!

Vähemmän "Portugalin lomia" ja enemmän Lapissa lillumista tai jotain.

Annahan on hädintuskin metrin mittainen ja nyt siis oranssi !! eli Anna on nyt kai ihan oikea ja pesunkestävä Oompa-Loompa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti