keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Fuck your Taxfree nigger!! FYTfN !!

Ryssiltä brutaali vastaisku Lännelle.

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014090218625564_uk.shtml



"Nii hei... kuulixte ?? et jos ni te ette oo meille mielix tai jos te vaik hyäkkäätte meijän kimppuun, niin ni te ette sit saa ninku soppailla meijän täxfriissä..."

Aaaw ihanaa... ihanan lapsenkaltaisen simppeliä ! Ei mitään mutinoita, kun vaan brutaali shoppailukielto !! Siinähän nieleskelette Länsimaiset mulkut!! aaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahaaaaaaaaaaaaaa !!!

Mekin voitais joskus koklata tällästä yksinkertaista metodia vaikka .....jotain.... entiä...Puuttinia tai O-Bamaa tai keisari Hirohitoa tai jotain -vastaan. "Jos oot nin-q tollanen mulkku nin et pääse kattoon hiihtoa Kuortaneelle tai Lohjan kissahotelliin sisään!! nii hahahhaaaa..." (Lohjalla on oikeasti kissahotelli btw).

Tai ehkä voisimme yrittää lepytellä (koska kuten ainakin naiset tietävät, se toimii!!) ja hemmotella P-Korean Kimiä hölläämään vähän pipoa uhkaamalla kieltää häneltä sisäänpääsy opastetulle kierrokselle Olavinlinnaan tai pahimmassa tapauksessa jopa Lintzille !!!!! (tiedetään, tiedetään... ´epä-inhimillistä ja brutaalia´ ja blääblääblää).

No, mutta kuitenkin. Summa Summarum : mitenkäs nyt suu pistetään vitun länkkäri-impperialistimulkut!!? hä!! ei nimittäin o mitään vitun asiaa Stalisnajan lentokentän täksfriihin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti