keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Jykän Hotellikiukuttelusta

Yritin katsoa sitä "Jyrki Sukula  vastaan hotellit" tai mikä se nyt olikin, mutten kyennyt sietämään sitä kuin ...ehkä noin pari kolme minuuttia, niin myötähävettävän karmivaa kakkakökköä se oli. Ihan miltei puistattaa.

Kuten sanoin jo aiemmin, on Jykä oikeasti hyvin hyvin kiltti, jotain mitä Gordon Ramsay EI ole!, mutta yrittää silti formaatille uskollisesti kiukutella parhaansa mukaan ja tiuskia aina kun mahdollista. Mutta väkinäistähän se on! helvetin väkinäistä. Ja suomalaiset mukautuvina hymisevinä lampaina vain virnuilevat ja hymyilevät kauniisti mukana. "Heh heh hee mua haukutaan! ahah hahahahahaa ompas hauskaa ahahahaa". "Se sanoi mua ´lihavaksi persreiäksi´ ahahahaa huippua !! hahahaha kliffaa heeei!! hahaha".

Itse "Hotelli" (halli lapissa) näytti kyllä kieltämättä aika ankealta, mutta ei silti miltään vitun rottien syömältä post-apokalyptiseltä romuvajalta kuten voisi pelätä ja mitä jotkut keittiöt / ravintolat on olleet "Kurjissa Kuppiloissa" (joka muuten on tuleva tänään töllöttimestä!! jeee [ja vihdoin jatkuva moottoripyörä-saippuaooppera Sons Of Anarchy!! jeeee]).

Pelätkää ! pelätkää paljon.
On pakko mainita, että kun Jykä meni kirjautumaan Halliin, vastaanotossa työskennellyt tyttö päästi niin korkeataajuisen kiljahduksen (muistaakseni jotain ´moi´tai ´hei´tai jotain) että se ärsytti varmaankin alueen mahdollisia lepakoita (siis niitä nahkaisia eläimiä!...siis EI lesboja! vitun näsäviisastelija!). Vihlaisi miltei korvia.

Jykä myös kommentoi eli haukkui jotain buffettipöydän kylkidisainia siinä "ohimennen ja terävän loukkaavasti" kuten Gordoni konsanaan. Kommentit ja arvostelut napsuvat vain, kuin ruoska Hallin-omistajien kylkeen.

On harmillista, että suomalaistenkin samojedien pitää yrittää olla yhtä napakoita ja teräviä ja ilkeitä ja ärtysiä ja energisiä yms kuin anglot. Vaikka niihin verrattuna suomalainen on kuin doupattu ruumis. Eli aika vitun hiljainen ja "lungi"... ja kalpeakin kyllä, myönnetäköön ja mainittakoon.

Suomalaisille on paljon luontevampaa ja parempi vain väitellä esim kaloista tai keskustella sivistyneesti esim.. juuri kaloista, tai keskustella tylsän rutikuivan pinnallisesti esim budjetista, budjettiriihessä, tai kolata lunta tai syödä pullaa, hiljaa, itsekseen, tuijottaen ulos... lunta. Eikä kärkkyä nasevien kommenttien paikkaa jossain  hotellissa. Tai, herran tähden, yrittää "roustata" jotakuta !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti