torstai 3. helmikuuta 2022

Valkoiset Orjat

 JUMALAUTA !!


Vitun muslimiapinat saatana. Jos haluatet saada suomalaiset verenne kiehuun niin lukekaa tuo alla oleva juttu ! LOISTAVA juttu mikä täytyisi AINA muistaa tuoda esiin ! JOKAISESSA TV-inttelyssäkin, tuo, TUO, tulisi muistaa mainita ja mieluiten vähän Ranskalaisin viivoin muutamia "täkyjä" siitä mausteeksi.

Totisesti, jos tuo ei saa sinua näkemään muslimien invaasiota länteen ja pohjoiseen, ainakin invaasiona sinänsä, niin mikään ei herätä sinua enää tässä vaiheessa.


>>  https://counter-currents.com/2022/01/simon-webbs-the-forgotten-slave-trade/


Tuon lukeminen sai lähes pääni tykyttämään raivosta. Vittu saatana... mitä tuohonkin voi enää edes taas sanoa !?... ei jumalauta voi olla vittu totta, ja että TUOSTA VAIETAAN !!!!! MIETTIKÄÄN SITÄ !!

Tämän LUULISI olevan aivan se YKKÖSJUTTU ja SUUUUUUUUUUURI Uutinen , mutta... pihaustakaan ei ikinä missään kuulu aiheesta. TUO jos mikä tulisi takoa JOKAISEN läntisen ja pohjoisen nuoren kalloon, TUO, tuossa on se mitä muslimista tulee tietää ja aatella, ei mitään muuta.

Ja kuten sanottua, Japanilaiset oppi parista pommista, mutta ...muslimit ? Ne ei ole oppineet mistään mitään, niillä ei ole minkäänlaista älyä / "aivoja", ne katsoo ihan pokkana olevansa meidän valkoisten veroisia jostain syystä, yhä edelleenkin. SUURI virhe, suunnattoman suuri.Joka tapauksessa, yksi asia mikä tuota lukiessa jyskytti mielessäin, oli että minkä helvetin takia Eurooppalaiset ei ...en tiä..?..TEHNEET MITÄÄN tuolle(kaan) asialle ?!?!?  Jumalauta KOLMESATAA (300) V U O T T A !!! Yhtä mittaa tuota Saatanallista hirveyttä ja alistusta ja NÖYRYYTYSTÄ ja häväistystä ja häpäisyä ym sanoinkuvailematonta hävitystä ja tuskaa, ja tuosta jää sellainen käsitys että Euroopassa vain istuttiin sormet perseessä hiljaa kuin hiiri pumpulissa ja toivottiin parasta, eli kuten nytkin; leikittiin vain tyhmää ja venattiin ihmettä.

Haistaka vittu ! Vitun idiootit. Jumalauta koko muslimi"maailma" tulisi armotta HÄVITTÄÄ, eikä missään nimessä sietää moista ultratörkeää koppavaa alhaista aivotonta jurakautista Saatanallista psykoottisen julmaa ja aivottoman pahaa rotanpaskalaumaa.


Muslimit tulisi hävittää.  Siinä on jo jotain mitä laittaa T-paitaan. "Hävittäkää muslimit".


TUOSSA on  jo jumalauta ainakin jonkinlainen KIRJA ! TUO on jotain mitä esim Juutalainen Kirjakauppa ei ikipäivänä ottaisi hyllyynsä ! Sekin paskaläjä on muuten pitänyt uuusein haukkua lyttyyn mutten ole saanut sitkään aikaiseksi. "Suomalainen Kirjakauppa" siis. Jos on tympeämpiä "vittuax täälä käyt saatanan epäilyttävä selaaja?" myyjiä niin en tiedä sitten missä. Vittu pitäkää tunkkinne saatanan nyrpeät ylimieliset koppavat elitistimulkut.

Teidän valikoimannekin on selaamatta paskaa, pelkkää pinnallista  (kuinka suomalaista!) ämmien jonninjoutavaa lehmän henkäys -paskaa ja yhdentekeviä "rokkarien" muistelmia (tyhmyydestään) ja jotain vitun keittokirjoja ja ylihintaista krääsää, vittu painukaa helvettiin ja haistakaa vittu, vitun suomalainen tukahdutustarina.


Eniwei, saipahan ainakin veret kiertään, taas vaihteeksi, tuon lukeminen. Mutta  on totisesti syytä tuo tietää ja mielessään pitää. Tuota ei saa IKINÄ unohtaa tai koskaan ikinä ikinä antaa anteeksi !! Yeshua olisi kanssain eri mieltä, mutta tässä(kin) asiassa minä viis veisaan siitä mitä mieltä Tsiisus olisi asiasta, suksikoon tsiisus vittuun. MINÄ en antele demoneille loputtomiin anteeksi.

Mitä luulette, "Demo(ni)Kratian" idiootit kannattajat, tietääkö Teidän Johdattajanne koko vitun asiasta MITÄÄN ?!? Onko ne semmosii Kauheen Lukeneita Ihmisiä ?...Vai opportunistisia kusisia kusipäisiä pikkumaisia ylimielisiä naurettavan epä-päteviä ääliöitä - inhottavia kuvottavia iljettäviä ärsyttäviä imbesillejä ?


Jotka tänäkin päivänä esim lähettelee meidän rahoja MUSLIMEILLE ja jotka otta MUSLIMEITA maahamme MEIDÄN TAHTOAMME ei vain polkien mutta tahallaan halveksien ja sylkien ja tuomiten, ja jotka antelee lisää rahaa niille täällä ja laittaa suomalaiset ULOS Järjestelmän (mm almujen) piiristä ja suosii MUSLIMIA esim asuntoasioissa ja aivan kaikessa ?!...


Sisällissota.... kapina..."kansannousu"... vallankumous.. jne... sanoja jotka käyvät mielessäin tämän tästä...


Eniwei, jatketaan.


Tsiigataa vaikka mitä telkasta tulee tai jos Sami Juudberg sanoisi jotain hauskaa ! Tshh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti