lauantai 5. helmikuuta 2022

Tsadin Konvoy

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bb37a0e5-59c9-4adb-8e03-6ba427b8823c


Voi ny vittu hellantelttat tentään ! Pyyhkikää nyyhkypillut ne vitun vattunne ja lakatkaa mankumasta siellä Pravdan kommenteissa kuin aivottomat typerät tampioit kyttäfanit lampaat. Te nolaatte minutkin, meidät kaikki, samalla kun itsenne.


HYVÄ, MAHTAVAA vallan, että suomalaiset on alkaneet "Osoittaa Mieltään™" kuten valtion lapsellisessa "jargonissa" sitä kutsutaan että ilmaisee ITSEÄÄN, ei sitä mitä valtio käskee ilmaista. Eli junou.. täyttää Jumalaallista tehtäväänsä, olla OMA ITSENSÄ


Mutta ei voi kuin ihmetellä noita "bwää Persut sitä ! Byhähähää Persut tätä!" typeriä perkeleen räkäpäitä. Mitä vittua ne Persut on teille henkilökohtaisesti todellakin tehneet ?!?! SEN haluaisin tietää. Ihan kuka vain saa valaista minua, antaa palaa.

Jos on jotakin TODELLISTA mitä Perussuomalaiset niminen "eduskuntapuolue" tai mikä vittu se lie, on teille tehnyt joka on tuon vitun lapsellisen mankumisen ja kitinän ja antipatian ja rääkymisen oikeuttanut ja aiheuttanut niin haluaisin totisesti sen ymmärtää. MITÄ SE ON ?!?!


Mutta tuo itse tapahtuma, en edelleenkään täysin tiedä mikä se oli ja kuka sen teki ja miksi mutta ilmeisesti sitä inspiroi kanadanjunttien rekkatempaus, joka oli kyllä MAHTAVA juttu ja aivan ELINTÄRKEÄ  päänavaus, ja kuten tiedättekin jo etukäteen, se on aina aivan Käsittämätön ja Yllätävä ja Naurettava ja Pöyristyttävä ja Tuomittavan PAHA™ asia ja juttu kun sitä EI tee kusipäävasemmisto. Mutta jos tekee niin tottakai se on vain vääjäämätöntä ja hyvin ymmärrettävää ja perusteltua ja ihan Rationaalisuuden™ määritelmä,  ja Moraalisesti ennenmuuta Täysin Oikein ja oikeanlaista ja  oikeamielistä.  


On virvoittavaa että ainakin jotkin suomalaiset  ON JO hereillä, ja yllättävänkin moni. Aivan mahtava uutinen. Ja viestini kaikille sellaisille on että muistakaa ja ymmärtää  Yritys ja Erehdys ! Näille asioille EI OLE suomessa ja kenelläkään EI-vasurilla, kauheasti ennakkotapauksia ja kokemusta, joten sekalaista puolivillaisuutta ja silkkoja  virheitä ja "ylilyöntejä" ja myös alilyöntejä  yms jne tulee sattumaan mutta siitä kuuluu vain OPPIA, eikä lyödä hanskoja tiskiin  ja luovuttaa. Ja antaa TAAS vasemmiston sekopäille kusiaivoille ilmaista voittoa. Kuten on tehty sittemmin ainakin 1960-luvun.

Hyvähyvä, tämän tyyppistä tietä(hah, totisesti) eteenpäin. Vaikka hiljaakin ensin.

Hengessä ollaan vähintään mukana ja kaikin  tavoin mitä tässä juuri nyt keksin ja aikaan saan. Tuumaakaan ei saa enää antaa periksi. Tai Pahuus omistaa koko planeetan.


Mankukoot ja kitisköt ja syyttäkööt vitun aivovammaiset imbesillit ihan miksikä vain, ne ei ole mitään  Da Vitun Vincejä nuo viholliset. Kytät tai valtiolaiset KUKAAN.


Aamen.

1 kommentti:

  1. En koskaan ikinä: A) lue tällaisia sekopääblogeja ja B) kommentoi tällaisia sekopääkirjoituksia. Nyt jostain syystä jollain google-haulla jouduin tänne. Ja parin päivän saikun aikana on niin paljon ylimääräistä aikaa, että jotenkin pysähdyin lukemaan tätä tekstiä (ihan selvinpäin!).
    Sanonpa nyt selvyyden vuoksi, että en kuulu sen enempää persujen kuin vasemmiston kannattajiin, enkä ns. vihaajiinkaan.
    Anyway, luin tuon tekstin, ja ihan vilpittömästi tulee mieleen sanat ”mitähän helvettiä”.
    Lue kappaleet 4-5 (alkaa ”Mutta ei voi kuin ihmetellä…”), ja sen jälkeen seuraavat kappaleet 6-7 (”Mutta tuo itse tapahtuma… …1960-luvun”).
    Vaihda kappaleissa 4-5 sanat ”Persut” ja ” Perussuomalaiset” vaikkapa sanaan ”Vasemmisto” tai ”vassarit” ja vastaa sitten kyseisissä kappaleissa oleviin kysymyksiin. (Kai siihen voi vaihtaa vaikka ”kytät” tai ”kanadanjuntit” tai mitä kaikkea tuolla tekstissä nyt vilahtelikaan.)
    Asiahan ei tietysti minulle millään tavalla kuulu, mutta minä vaan kysyn. Kysyn, että mikä saa kirjoittajan ajattelemaan itse olevansa oikeutettu sellaiseen toimintaan, josta samaan aikaan joitain muita moittii?
    Tämä on siis ihan vilpitön kysymys, jonka tarkoituksena ei ole vittuilla, lietsoa tai kyseenalaistaa tms., vaan täysin vilpittömästi päästä kiinni siihen ajatusmalliin, joka kirjoittajaa ohjaa.
    Kyselee Niemen Masa

    VastaaPoista