lauantai 5. helmikuuta 2022

3 Uutis-paskajuttua

 


Eli tämäkin asia on tismalleen täsmälleen 100 % juuri niin kuten ME olemme KOKO AJAN sanoneet, joita te kusipäät linnanmuurien sisäpuolella, syyttelette milloin miksikäkin. Te olitte TAAS, kuten ihan AINA, VÄÄRÄSSÄ, ja me OIKEASSA.

Painkaa nyt jo VITTU saatana sentään tämä lanttuunne.

Ja te TUHOSITTE talouden luultavasti melko lopullisesti.
Oi ! Oijoi, nyt se vitun kusipäätyttö, pällinaama, vitun paskarantu sitten leikkii ikäänkuin häntä niin vitun vitusti kiinnostaisikin Toisten Ihmisten Vapaus™ tjns, ja että kiihkoilemiaan rajoituksia voisikin nyt lisä..siis purkaa.

Haista saatana vittu. Vitun häikäilemätön tyhmä paska.^ Ensinäkin tuo EI OLE suomenkielen minkäänlaista "oikeanlaista" käyttöä, käyttää sanaa "massiivinen" noin. Tuo EI TOIMI lingvistisesti eli kielellisesti, vitun TYHMÄ anglismi.
Ja toisekseen... anna nyt vittu mun kaikki kestää, hahahahaha LOL. Ei kovin hönöä ja naurettavaa tyhmää kusipäistä ylimielistä pikkumaista totaalikontrollipaskaa a la P-Korea !??!?!

Vittu haistakaa mätä paska saatanan petturinilviäiset mulkvistit. Te saatte maksaa tästä neekerinpalvonnastanne ja meidän valkeiden päälle paskomisestanne, vitun absoluuttiset madot.

Ja hei, triljoonannen kerran: NEEKERI on apinalaji /  ROTU !! Kyse EI OLE mistään vitun "vähän normaalia, tai mikä nyt on Normaalia™, tummemmasta ihosta" vitun naurettavat paskahousuiset kusipäät todellisuuden vastaiset kiihkoilijat, kyse on neekerin yhdestä ominaispiirteestä. Tuo mitä "tummaihoinen" tarkoittaa, on sama kuin sanoisi ettei ihmistä ja Dalmatian koiraa erota muu kuin "ihonväri". Minä väittäisin että itse asiassa muuten kyllä erottaa ! Aika suurestikin ja aika monikin piirre ja tekijä. Jos ei muu niin meillä on ainakin vaatteet.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti