maanantai 21. helmikuuta 2022

Kissanpotkijanekru

 JUMALAUTA  !!

Vittu  saatana, joku  perkeleen  ruma vitun NEEKERIN apinanpaska futiksenpotkija potki kissaa !! Saatanan mölyapinan älykääpiö perkele. 

Ja tottahan vitussa kehtaa saatanan simpanssi mankua jostain vitun "Rasismi™" nimisestä psykoottisten juutalaisten ja vasurien keksimästä... ______ !!! Jostakin. En tiedä henkilökohtaisesti edelleenkään MITÄ ihan tarkalleenottaen ON "Rasismi™" mutta KAIKKI kaikkialla kokoajan siitä mankuu ja narisee ja voivottelee ja huutelee ja valittelee ja älähtelee jne, samoin kuin keskiajalla noidista yms.


https://www.youtube.com/watch?v=ZGwbphtyYbY&ab_channel=AnythingGoes






Ja pistetäänhän nyt  samaan rahaan sitten tämäkin...




..jumalauta vittu saatana !! Jukolauta perkeleen helvetti ! VITTU !

Ja mitään muuta ei saatana kukaan  PASKAHOUSU  mediassa tai missään saa kakaistuksi kuin joku vitun  tsadilainen ylimielinen älykääpiö kusipää Lukiolikka sössöttää kuinka me täällä olemme niin sitä ja niin tätä ja niin tota. Te kerjäätte todella runsaasti verta nenästänne mimosat, TIETÄKÄÄ tämä.
Eikä teitä auta mitkään kytät ja lait ja kierot kyrvät juristit sitten KUN pinna katkeaa, sanokaa minun sanoneen. VAIN kytät on teidän se LOPULLINEN armeijanne, ja ne ei tule riittämään alkuukaan - niistä me kävelemme yli ja läpi notta hitto. Heittämällä.


HÄVETKÄÄ !










Ja hei, P.s.  Näin ^^ käy kun tuo ihmista alempaa lajia eli neekeriä eurooppaan ja suomeen jne. Neekeri  on  NEEKERI, neekeri EI OLE Valkoinen Eurooppalainen Uuden Ajan Ihminen,  ei sitten lähellekkään eikä sinne päinkään. Neekeri on alkeellinen puoliapina laji joka tunnetaan mm primitiivisestä naurettavasta kyvyttömästä imbesillin typeryydestään, impulsiivisuudestaan, "rikollisuudestaan" eli ihan PAHUUDESTAAN ja mm ryöstöistä raiskauksista ja ylimalkaisesta kaoottisesta eläimen riehunnastaan. MIKÄÄN tässä ei yllätä yhtään KETÄÄN paskankaan väärtiä tai edes puoliksi tietoista, eikä varmasti edes teitä jotka neekereitä raijaatte ihan pokkana ja tahallaan suomeen, JOTTA näin kävisi.
Te HALUATTE sotaa, te JANOATTE kaaosta , te HIMOATTE .."äksöniä".
Sitä ennenpitkää SAA mitä tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti