maanantai 14. helmikuuta 2022

Uhka Kytille

 Jeeeeeeeeeees, mahtavaa ja ihanaa ja vihdoinkin tällä vitun planeetalla jooootain oikeansuuntaista !!


Tämän kampesin nyt sanomaan. Mikä tai kuka oletkin Uhka, niin KIITOS ! Kiitos sinulle tai teille tai kuten sanoin, mikä liet. NYT on jotain OIKEANlaista ja suuntaista ja oikeamielistä ja VAPAUDEN ja kunnian ja arvokkuuden janoista ilmassa ja liikkeellä ja tekeillä. Nyt ei pidä hellittää YHTÄÄN ! Tulta kusimunille ja tulta päin ja niin edespäin. Siat on saata-VA lankeamaan vallastaan, se on KAIKEN ihmis-apina elämän avain. Ilman sikoja ei ole "Valtaa".


ONNEKSI jopa Kanadan juntit on hereillä, onneksi jopa "konservatiivit" eli sementtipäät hönöt on alkaneet INHOTA kyttiä (Amerikassa) jne jne - KAIKKIALLA on ilmassa VIIIIHDOIN totaalikyllästyminen jumalauta  AIKUISTEN IHMISTEN paimentajiin ja kehareihin jotka kuvittelee omaavansa luontaissyntyisen oikeuden kontrolloida muita. Sille on ihan sanakin, se on "pahuus" tai "Saatanallisuus" tai "Luceferiaanisuus" jne.

Ja hei, muulit, JOS  Yeshua Ben Josef eli  "Jeesus"  olisi ..no.. "tässä kanssani" (onhan se) mutta kumminkin, sanoisi  se ihan samaa.  Ja ennenkuin tämän  tajuatte ja kykenette 100 % sisäistämäään, olette vain yksinkertaisesti oleva lähes iäti jumissa henkisessä kasvussanne.


Minä olen teitä vanhempi ja viisaampi sielu, SIELU, ja minän SANON tämän teille. 

Te voitte kuten yleensä, nakella niskojanne ja olla tyhmiä, mutta ..huoh.. asiat on niinkuin ne on.


Polttakaa siat !


(Ensin mielessänne...  ja katsellaan siitä sitten loppuja).


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti