lauantai 26. helmikuuta 2022

Oikeistosta...

 Kuten olen aina sanonut, niinsanottu "oikeisto" koostuu typeristä jääräpäisistä aivottomista muuleista.


Olen nyt lukenut Z-miehen, miten ..sopiva / irooninen nimi juuri nyt mitä tulee ryssien sotakaluihin, uusimman sölkötyksen ja katsonut Paul Zousefin uusimman ja ...kumpikaan näistä vitun mulkuista ei näy ymmärtävän ...junou... olleensa VÄÄRÄSSÄ ! Ja brutaalisti. Eikä kummastakaan ole edes myötämään sitä vaan molemmat lisää vain pökköä pesään ja yrittää ylimielisesti vyöryttää vain  kahta kovemmin.

VITTU saatanan vitun mulkut tollot perkele. Alkaa ärsyttää jo itseänikin tuo Phool Zousefin vitun karvainen vauvanlärvä. Vittu sinä EREHDYIT ja naurettavasti ! Ja ylimielisen koppavan yli-itsevarmasti vieläpä. Se naureskeli juuri hyökkäystä edeltävinä päivinä miten absurdi ajatuskin...että nyt RYSSÄ jumalauta johonkin.. Ukrainaan hyökkäisi ! Hah.. pelkästään propagandaa ja valheita ja mitä lie.


Tämä näyttää olevan ns oikeiston / vaihtoehto-oikeiston sellainen punainen lanka. Irooninen nimi. Hahahaa, mutta kuitenkin.

En tiä.. EHKÄ tätä ne vasurit tarkoittaa, ne joilla on hallussaan sentään oravan älykkyysosamäärä, niin nin kun kutsuvat meitä ei-vasureita "putinisteiksi" tjns. En tiedä mutta ehkä tällaista jotain se tarkoittaa. Ja kieltämättä omituisen moni kyseisistä "vaihtoehto-oikeistolaisista" näyttää ihan OIKEASTI kannattavan kyseistä kaljua paskaa ja eritoten Amerikkalaiset oikeiston lobotomiatoipilaat.


Nytkin kun olen vilkaissut Himmeää Hölmöä esim, on tsätissä vääjäämättä joku älykääpiö kiljumassa ryssien ja puuttinin  ja minkä lie vitun "traditionalismin" puolesta... kuinka vitun saatanan kirotun PERKELEEN typerä paskaläjä sitä VOI vittu olla !!!!

Aivan yhtä älykääpiömäinen kuin antifantit sirppi ja vasara lippuineen. Täysin ..en tiä.. piti sanoa vajaamielinen tjn mutta se on oikeastaan jopa pahempaa kuin vain keharius. Täytyy ehkä funtsia sille joku muu nimi.

Oli miten oli, tämä on jotain minkä on syytä muuttua ja melko totaalisesti ja melko  äkkiä sittenkin !! LOPETTAKAA saatanan tympeät naurettavat paviaanit se vitun puuttinin palvonta !

Se on  pelkkä yksi ryssäläinen julma kusipää, sadisti jne, EI mikään vitun "rappionvastainen" pyhimys !! Vitun paskapäät. 

Se on ihan TOTAALINEN VIHOLLINEN, kaikin kuviteltavissaolevin tavoin, ja varmasti myös tavoin joita ei edes äkkiä kuvittelisi.

LAKATKAA tuo typerä  lapsellinen äärettömän erehtynyt ro..jaa "bromanssinne" taisin tarkoittaa, sen saatanan pallopäisen pikku paskalimanuljaskan kanssa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti