sunnuntai 27. helmikuuta 2022

>>Ukrainan ja Ryssän tilannepäivitystä..

 



Aivan mahtavaa ^. Ja Barona sanoi jättävänsä jonkun ..minkä  lie yhteistyön tjns.. Jokerit VIHDOIN kotiutuu pois ryssältä ja ihmiset on saaneet niinkin paljon aikaiseksi kuin lakata käymästä jossain helvetin junttien "tepoililla" !!!


Näettekö nyt ? Ei se TUON vaikeampaa olisi yhdessäkään muussakaan asiassa ja yhtenäkään muunakaan ajan hetkenä. Mutta  ainakin TÄMÄ yksi asia sai teihin vähän VÄLITÖNTÄ ELOA ja se on jo jotain !! Se on jo aika helvetin mainiota. Onhan se veemäistä teboilin niille pitäjille jne mutta...minkäs teet.

Ja lisää "pakotteita" ja pakotteita ym tulee onneksi. Olen äärimmäisen tyytyväinen että ryssälle aletaan VIHDOIN jo tekemäänkin jotain !! Jo on jumalauta vittu aikakin.


Sanon samaan syssyyn että ..nyt saattaisi, kunhan nyt vain puhelen, niin nin että NYT juuri saattaisi olla YKSI hyvä hetki pyytää takaisin Karjala Petsamo ja Salla ja mitä niitä nyt oli, ja/tai HAKEA ne pois. Nyt kuten kaikkialla kommenteissa aina sanotaan, "tulta munille" ! NYT on nähdäkseni tilaisuus, taaskin; en ole mikään expert sodankäynnissä tms, mutta kuitenkin, pistää ryssää lyttyyn oikein kunnolla ja olan takaa. NYT voisi olla aika vähän möyhentää niitä ja HYÖKÄTÄ JOKA suunnasta. ARMOTTA !


Se yksi läskipää pallinaama Medmankihan siinä jo aukoi sosiopaatin rikollisen päätään ja uhkaili KAIKKIA (ainakin ulkomaalaisia) kuolemantuomiolla ja kaiken takavarikolla. Eli sillä mikä on  "valtion" se ykkös ja perustehtävä muutenkin, miksi se on olemassa, varastaakseen sinulta KAIKEN, mukaanlukien elämäsi. Se vain on nyt tällähetkellä ihanan REHELLISTÄ tuo Saatanan peli.


Mutta että..en tiä.. funtsikaa mahdollisuutta ottaa OMAMME takaisin. Ja tehkää nyt vittu se NATO päätös, tuo on jo kohta melko naurettavaa täytyy sanoa, ettei sitäkään uskalleta tai osata tehdä.

Toisaalta onneksi ei ole minun päätökseni !  Hahahaaaaa.



P.s Täytyy  nyt oikein todella tyytyväisenä sekin mainita että olen ollut kokoajan, iiihan KOKO AJAN, oikeassa kun olen sanonut että "ryssä on ryssä vaikka voissa paistas" eli ne EI OLE edelleenkään YHTÄÄN, atomiakaan, sen kummempia tai parempia ja pystyvämpiä kuin IKINÄ. HAHahaa.  USKOKAA SE nyt jo sitten, ryssät on saamattomien vetelien luuserien kännisten vitun vätysten ja varkaiden ROTU, ja ihan kuten ne tummemmatkin ryssät eli neekerit, ei niitä MUUTA  Y H T Ä Ä Ä Ä  Ä ÄÄ Ä  Ä ÄN miksikään vaikka niille antaisi muukalaisten laser-aseita, ne ON. VAINRYSSIÄ !


Ja ne on lähinnä ITSE saaneet tuollakin TAASKIN "dunkkuunsa" ja menettäneet niitä vitun absoluuttisia (naurettavia) vitun ROMUJAAN ja känniläisiään ihan naurettavalla suhteella uhreihinsa nähden. Joita vitun kovistelevat katujätkät ihmispuvussa  ihan pokkana syyttelevät ! Hahaa.. Ukraina on niiden satanistisissa silmissä "syyllinen".. kun puolustaa itseään.

Se on RYSSÄ pähkinänkuoressa  tai borssi-paskaläjässä se.


Hyi vittu YÖK mikä paskaläjä kansa ja rotu ja maa !


POMMITTAKAA  RYSSÄ POIS PLANEETAN SFÄÄRISTÄ !


Kiitti.











LISÄYS !!


Jaa niin ja onhan tässä SE aivan loistava puoli että tämä väkisinkin jarruttelee ainakin vähän noita pahimpia wokeopaatteja ja kaikkia tyhmiä typeriä vitun ilmapäitä ja niiden kaikkia juonia  ja kaikkinaista älykääpiömäistä kekkulointia ja sabotaasia. Tuo jonkinlaista vakavempaa realistisempaa todellisempaa otetta kaikkeen ja ..muuttelee asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti