maanantai 21. helmikuuta 2022

Pyörtyvät Älykääpiöt jne...

 https://www.youtube.com/watch?v=1-hvetQw6sw&ab_channel=SaltyCrackerWau.  Ei jumalauta... hyvältä näyttää... ?...

Tämä on kuin  olisimme ajautuneet johonkin synkeään dystooppiseen rinnakkaistodellisuuteen. Aika vitun käsittämätön tilanne.

Tässä on kommentti tuosta videosta, taitaa olla heti toka.

"I am a RN, and I can confirm this is happening way more then they are telling you. In the 22yrs of nursing,  I've never seen so many people having random syncope like now. Usually it's a couple weeks after booster shot. I've had tons of patients who can't walk after the 3rd shot. It's so strange. I refuse to take it. Heck no. I had covid with no complications"

Ja kommentoija on itse sairaanhoitaja, eikä ole IKINÄ 22 vuoden aikana nähnyt näin jatkuvaa virtaa pyörtyviä potilaita, jotka ei saatana saa KÄVELTYÄ(!!)  enää sen kolmannen myrkkyannoksen jälkeen...

On vaikea kuvailla tarkkaan omaa tunnetilaani tällähetkellä.. sanotaan että olen saavuttanut ihan uuden tason, hyvin  kirjaimellisesti. Sanotaan  että yksi tässä ylimalkaisessa piirissäni on tuossa yhdessä vaiheessa kuollut. Sanotaan että hänellä oli jo muutama näitä myrkkyruiskeita, sanotaan että hän EI  takuulla olisi yht´äkkiä kuollut ILMAN kyseisiä annoksia. Sanotaan että olen nyt nähnyt hänet kuolleena ruumiina, mikä jokin aika sitten oli  vielä elävä ja hyvin itsestäänselvä osa laiffia.

Sanotaan että ..jos kysyttäisiin "pystyisitkö sinä tappamaan  / murhaamaan ? Tekemään katujätkistä kylmiä ruumiita ?  Heittämä vasurit sorakuoppaan ja ampumaan tuusannuuskaksi?" niin nin voin nyt kokemuksesta sanoa että vastaukseni on ehdoton ja epäilyksetön kyllä. Minä  pystyn siihen. Minä pystyn tappamaan ja murhaamaan ja luultavasti yllättävän helposti  ja ei, minä en kammoa ruumista.

Tämä on sikäli hyödyllinen tieto itsestä, itsetietoutta / tuntemusta, että TIEDÄN pystyväni mahdollisessa sisällis tms sodassa tekemään kuten Schaumann tai Häyhä tjns  Selvää Jälkeä.

Mutta tästä te MAKSATTE - se on ihan vitun varma. JOKA kyttä, joka asianajaja, joka TUOMARI, joka vanginvartija joka lääkäri jokainen joka on avustanut JÄRJESTELMÄÄ ihmistä vastaan. Tämän paino on oleva VALTAVA. Aivan VALTAVA.

Tämän  minä pystyn lupaamaan ja voin luvata ja lupaan.


Sen minkä taakseen jättää.. sen edestään löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti