tiistai 1. helmikuuta 2022

Koronahullut

 VITTU !!Ei jukolauta vittu HAISTAKAA VITTU saatanan hävyttömät älykääpiöt PASKAPÄÄT kusipäät !! Vittu !!


Jumalauta KATSOKAA tuota ^^  .... näettekö mitään RISTIRIITAA ihan jo tuossa Koronauskonnon SISÄISESSÄ imbesillien hätäpaskonta-viestinnässä !?!... TUOSSA KUVASSA ^^ ..... Ja teksteissä.


MITÄÄN  ei ole tekeillä muuta kuin vallankaappausta ja ihmisten kurjistamista ja idiootien esiintymistä ja SILTI tätä teatteria jatketaan ja jatketaan.

Kauanko Suomlannin Finnuiittien piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä piiiitkä pinna oikein kestää ja jaksaa ?! KOSKA te oikein "nousette barrikaadeille" ?!?!

Jumalauta jopa maailman yhden perslävistä eli Kanadan, juntit sai tarpeekseen ja järkkäsi sen rekkarallin, mutta TE ette saatanan muulinpaskat tollot uskalla edes "kyseenalaistaa" jonkun tyhmän ämmän, jää"kuningattaren" tai tyhmän nuoren likan sanelua. Te olette ei vain hyödydön mutta ehdottoman HAITALLINEN "kansakunta". Vitun mulkut lapamadot muulit.

Suksikaa vittuun.Ja valtio: sinä kerjäät verta nenästäsi, kuten AINA , tällä Corona™  hysterisoinnilla ja lehdistön mulkut samoin. TE kaivatte OMAA hautaanne ja te TIEDÄTTEkin tämän jo, jossain syvällä sisällänne.

Ja te lankeatte siihen kuoppaan.


Aamen.
P.s MINÄ tuen teidän vallastasyrjäyttämisen ja lopullisen vangitsemisen ideaa. VAHVASTI !


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti