perjantai 25. helmikuuta 2022

SOTA Ykpäihassa (Ukrainassa)

Jaa.

No olin sitten väärässä, se saatanan paskaläjä ja MENI kuin menikin  tekemään jotain näin typerää. Eli  sotahan siellä sittenkin syttyi. Olin väärässä koska, a) tämä ei ole minun alaani tai mielenkiinnonkohteeni juurikaan, b) en ole vaivautunut tutustumaan aiheeseen sen syvemmin ja ennenmuuta c) olin siinä uskossa että ..Puuttini ei ihan NOIN tyhmä ja kaheli sentään ole, mutta ei - on se.  Kyllähän vain se on.


Nyt on syytä kieltämättä olla valppaana kaikialla täällä tunkion ulkolaidoilla. Katsoin sen lyhyen puheenpätkän mitä puuttini on sölkännyt ja katson että taas kerran,  niin käsittämätöntä ja klisheistä kuin se onkin, on  ryssät "panneet itsensä ihmistapain ulkopuolelle..." .. ja se mitä Putin sanoi oli sellainen  Totaalisen Mulkkuuden Julistus mistä ei juurikaan ole nähdäkseni takaisin enää tulemista. Eli se ylitti sellaisen rajan pullistelullaan että..no, sinne meni se kalju paska sitten.

Se kannattaisi käydä jollakin erikoispartiolla tjns "assasiineilla" nirhaamassa sieltä keikkumasta. Se on KAIKKIEN paskaraitojen se heikoin kohta, johtaja. Jos poistat sen pelistä, ne muut lakoaa kuin vilja nou problem.


Mutta olen snadisti yllättynyt ja toisaalta en ole lainkaan yllättynyt, vain puuttinin käsittämmättömästä typeryydestä .. ai miin.. mitä MITÄ ihan tarkalleenottaen se luulee tällä saavuttavansa ?!  Lisää jotakin yhdentekevää ryssäläis-ukrainalaista kurjaa köyhää rytökasaa ? Pari "datshaa" ja ladaa tjns ? Huunous.


Sanon vielä että minä en edelleenkään pidä ryssää yhtään sen kummempana kuin ennenkään, uutinen jo sanoi kuinka siellä pakkanen ravistelee kännisiä ryssiä, ihan peruskamaa, ja nytkin on tiputettu käsittääkseni juurikin NIIDEN koptereita, sain unessain muuten niistä varoituksen ja herättyäni näin otsikot.. eniwei, ryssät on vain ryssiä. Ne jäätyy pakkaseen ja ne niiden ROMUT lakoaa paikoilleen nyt ja aina, ryssä ei millään osa-alueella ikinä muutu.

Surkimusten rotu, absoluuttisen hyödyttömiä ja kamalia ja haitallisia.


Puuttini pitäisi pyyhkäistä kyllä maankamaralta pois ja äkkiä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti